خانه ظهیرالاسلام یکی از معروفترین خانههای تاریخی شهر تهران است که قدمت آن به اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی اول برمیگردد و در محله بهارستان و در خیابان هدایت قرار گرفته است. زین العابدین امام جمعه پسر سید ابوالقاسم امام جمعه ملقب به ظهیرالاسلام بود.
او دختر یکی از همسران ناصر الدین شاه قاجار را به همسری گرفت و پس از مرگ ظهیر الاسلام ، او را در مقبره باشکوهی که در پایین چهارراه مولوی ساخته شده بود و اکنون به سرقبر آقا شهرت دارد، دفن کردند.
سه شنبه ۳ اسفند ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد می شود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است در آینده ای نه چندان دور و به همت دستگاه های ذیربط، ایستگاه بوستان گفتگو که به لحاظ استراتژیک یکی از ایستگاه های مهم و حیاطی مترو به شمار میرود، به بهره برداری برسد. گزارش تصویری زیر تنها گوشه ای از مجموعه تلاش های مهندسین ایرانی و همچنین مدیران شهری برای توسعه هرچه بیشتر این حمل و نقل ارزان و حیاتی را به تصویر کشیده است.
پروژه خط 7 متروی تهران به طول 25KM و مشتمل بر 25 ایستگاه طولانی ترین و عمیق ترین خط مترو از لحاظ اجرایی می باشد.
ایستگاه 17 شهریور (G7) خط 7 متروی تهران به عنوان یکی از بزرگترین ایستگاه های تقاطعی واقع در این خط با عمق بیش از 80 متر و با قابلیت جابه جایی روزانه 50.000 مسافر در محدوده خیابان 17 شهریور تهران احداث گردیده است، این ایستگاه در اوایل سال جاری به بهره برداری میرسد.
یکشنبه ۸ اسفند ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
خانه آیت الله حاج سید احمد طالقانی ( پدر جلال) که از علمای معروف و تاثیر گذار تهران بوده ، در زمان خود محلی برای تجمع علما و روحانیون و برگزاری جلسات مخفی علیه سیاستهای رضا شاه و همچنین مکانی برای مجالس عزاداری توسط هیئت های مذهبی و قرائت قران و روزه داری بوده است.
این خانه که قدمت آن به دوره احمد شاه قاجار میرسد در سال ۱۳۰۸ بازسازی میشود و جلال در سال ۱۳۱۰ به این خانه نقل مکان میکند و سن ۸ سالگی تا ۱۷ سالگی خود را در این خانه میگذراند.در حال حاضر این مکان توسط خانم سیده محبوبه کاظمی ،مدیر نگارخانه ترانه باران در حال مرمت و بازسازی میباشد و قرار است با کاربری فرهنگی،هنری و آیینی و گردشگری تبدیل به پاتوقی برای دوست داران اهل فرهنگ و هنر شود
این بنای تاریخی در سال ۱۳۸۳ به ثبت ملی رسیده است
چهارشنبه ۱۸ اسفند ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
روز جمعه ٢٠ اسفند ١٤٠٠ و با حضور رئیس بنیاد مستضعفان، رئیس سازمان انرژی اتمی، استاندار تهران، رئیس شورای اسلامى شهر تهران و شهردار منطقه ١٢ ساختمان جدید پلاسکو به بهره برداری رسید.
پلاسکو بهعنوان یک مرکز تجاری ۱۷ طبقه با اسکلتِ فلزی که سال ۱۳۴۱ گشایش یافته بود، یکی از مهمترین کانونهای تولید و فروش پوشاک در تهران بود که متاسفانه طى حادثه اى طعمه حریق شد و فرو ریخت.
جمعه ۲۰ اسفند ۱۴۰۰
عکاس: محسن دانک
ظهر امروز، 21 اسفندماه، همزمان با ولادت باسعادت حضرت علیاکبر (علیهالسلام) و روز جوان، اختتامیه سومین دوره مسابقات مینیفوتبال کودکان آیندهساز شهر و دومین دوره مسابقات داژبال دختران تلاشگر با حضور ۲۲ تیم از مراکز خیریه مناطق 22گانه و بیش از ۴۰۰ نفر از کودکان کار شهر تهران در رشتههای فوق به میزبانی منطقه ۱۲ برگزار شد.
شنبه ۲۱ اسفند ۱۴۰۰
عکاس: محسن دانک
با نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، کمکم عطر و بوی بهار به مشام میرسد و مردم نیز برای استقبال از بهار و عید نوروز با خرید شب عید، این سنت زیبای ایرانی، خود را آماده نوروز میکنند. بازاربزرگ تهران یکی از محل های پر جنب و جوش برای خرید شب عید است.
دوشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
گلستان همزمان با آغاز قرن تازه میزبان مسافران و گردشگران نوروزی پایتخت است که نسبت به نوروزهای پیش از اپیدمی کرونا، رشد بی سابقه ای داشته است.
سه شنبه ۲ فروردین ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی