به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 12 ، هیئت رزمندگان اسلام تهران بزرگ و شهرداری این منطقه همه روزه در ماه مبارک رمضان از ساعت 19:30 کرسی تلاوت یک جزء از قرآن کریم توسط قاریان ممتاز بینالمللی، در محوطه فرهنگی میدان امام حسین(ع) و در جوار مقبره شهدای گمنام برپا و برنامههای گوناگون فرهنگی ویژه ضیافت الحسین (ع) برگزار می شود.
سه شنبه ۱ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
جشن فرشته ها" عنوان برنامه ای است که با همکاری شهرداری منطقه دوازده تهران در بوستان زندگی محله دروازه غار، با حضور عموهای فیتیله ای و هنرمندان و بازیگران حوزه کودک از ساعت 21 تا 24 برگزار می شود.
پنج شنبه ۳ تیر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
ویژه برنامه "جشن فرشته ها" با همکاری شهرداری منطقه 12 در بوستان زندگی منطقه هرندی با حضور عموهای فیتیله ای و هنرمندان و بازیگران حوزه کودک از ساعت 21 تا 24 برگزار می شود.
پنج شنبه ۳ تیر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
مراسم افطاری یک لقمه مهربانی در محله امام زاده یحیی در منطقه ۱۲ برگزار شد.
یکشنبه ۶ تیر ۱۳۹۵
عکاس: حسین افخمی
ویژه برنامه "جشن فرشته ها" با همکاری شهرداری منطقه 12 در بوستان زندگی منطقه هرندی با حضور عموهای فیتیله ای و هنرمندان و بازیگران حوزه کودک از ساعت 21 تا 24 برگزار می شود.
سه شنبه ۱۵ تیر ۱۳۹۵
عکاس: احسان رافتی
جشن بزرگ عیدفطر در پیاده راه باغ ملی(میدان مشق) با اجرای کمدی علی مشهدی و کنسرت حجت اشرف زاده با حضور پرشور مردم برگزار شد.
شنبه ۱۹ تیر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
میدان امام خمینی یا میدان توپخانه،میدان سپه نام میدانی تاریخی واقع در مرکز تهران در محدوده منطقه 12 شهرداری تهران قرار دارد. کار احداث میدان توپخانه در سال ۱۲۸۴ هجری قمری، و به دستور میرزاتقیخان امیرکبیر آغاز شد. پیش از آن و از زمان فتحعلیشاه، این بیابان به محل استقرار توپها و توپچیها اختصاص داشت. معمار میدان محمدابراهیمخان آذربایجانی (دایی کامرانمیرزا) بود. کار ساخت میدان ده سال به طول انجامید و در سال ۱۲۹۴ قمری به دستور اعتمادالسلطنه خاتمه یافت. این میدان از نخستین گذرگاههای تهران است که سنگفرش و بعدها آسفالت شدهاست. میدان توپخانه از گذشتههای دور مرکز حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و همچنین محل تجمعات اعتراضی و اعدام برخی از محکومان معروف بودهاست. در دوره مشروطه این میدان به دلیل نزدیکی به ارک سلطنتی و نیز میدان بهارستان بارها محل تجمع مخالفین مشروطه بود از مهمترین اعدامهای صورت گرفته در این میدان میتوان به اعدام شیخ فضلالله نوری، نایب حسین کاشی و اصغر قاتل اشاره نمود. این میدان محل تقاطع خیابانهای اصلی و کلیدی شهر تهران است، به گونهای که خیابانهای لالهزار و فردوسی، بهترتیب از شمال شرق و شمال غرب؛ از غرب خیابان امامخمینی (خیابان سپه)؛ از شرق، خیابان امیرکبیر (چراغ برق)؛ خیابانهای بابهمایون، و ناصرخسرو بهترتیب از جنوب غرب، و جنوب شرق، به این میدان میپیوندند.
سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی