موزهٔ آبگینه یکی از موزههای شهر تهران است. این بنا خانهای تاریخی مربوط به دوره قاجار است و در تهران، خیابان سی تیر جای گرفته است. این اثر در تاریخ ۷ اردیبهشت ۱۳۷۷ با شمارهٔ ثبت ۲۰۱۴ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. موزه آبگینه موزه تخصصی شیشه و سفال است. این مجموعه از سال ۱۳۰۰ تا ۱۳۳۰ خانه و محل کار قوامالسلطنه بود
یکشنبه ۱۲ فروردین ۱۳۹۷
عکاس: شایان محرابی
میدان حسنآباد (نامهای پیشین: «میدان ملکالمتکلمین»یا «میدان هشت گنبد» یا «میدان ۳۱ شهریور» میدانی است در بافت تاریخی شهر تهران که در تقاطع خیابان امام خمینی با خیابان حافظ و خیابان وحدت اسلامی (خیابان شاهپور) واقع شدهاست.
میدان حسنآباد که پس از انقلاب ایران (۱۳۵۷) به «میدان ۳۱ شهریور» تغییر نام یافته بود و دوباره به نام حسنآباد ثبت گردید میدان حسنآباد از میدانهای تاریخی و بخشی از بافت تاریخی و سنتی تهران قاجاری است. این میدان و ساختمانهای گنبدی پیرامونش در سال ۱۳۰۹ ساخته شد و به بهرهبرداری رسید.
دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۷
عکاس: شایان محرابی
موزه ملی ایران با قدمتی بیش از 80 سال، نه تنها بزرگترین موزه باستانشناسی و تاریخ ایران است بلکه از نظر حجم، تنوع و کیفیت آثار جزء یکی از چند موزه بزرگ جهان نیز محسوب میشود. این موزه در فرهنگ موزهداری ایران به عنوان موزه مادر محسوب و با هدف نگاهداری و پژوهش در آثار گذشتگان، معرفی و نمایش و انتقال آنها به نمایندگان، ایجاد و تقویت و تفاهم میان اقوام و ملل، شناخت و نمایش سهم آنها در فرهنگ و تمدن جهانی، کمک و تلاش در بهبود و افزایش میزان دانش عمومی مردم، به ویژه دانشآموزان، دانشجویان و پژوهشگران بر پا شده است. این موزه در منطقه 12 تهران، خیابان امام خمینی(ره) نبش خیابان سی تیر است.
پنج شنبه ۱۶ فروردین ۱۳۹۷
عکاس: شایان محرابی
عمارت مسعودیه یکی از بناهای تاریخی مربوط به دوره قاجار است که پنج عمارت بزرگ دارد و در سال ۱۳۷۷ به ثبت آثار ملی رسیده است. عمارت مسعودیه به همراه باغ نگارستان، باغ لالهزار و باغ سردار ایروانی یکی از اماکنی است که در محدودۀ شمال حصار شاه طهماسبی تهران در عصر ناصری بنا شده و همچنان که خصوصیات باغهای ایرانی را داراست با نقشمایهها و عناصری از معماری فرنگی مزین شده است. مجموعۀ عمارت مسعودیه شامل ۵ عمارت دیوانخانه، سفرهخانه، حوضخانه، عمارت سید جوادی، عمارت مشیرالملکی و عمارت سردر، پُر است از گچبری، کاشیکاری، خطاطی، نقاشی دیواری و به طوری کلی تزئینات نفیس، تقسیمبندیهای فضایی و عملکردهای متنوع و موقعیت مکانی آن در محدودۀ میدان بهارستان که بسیاری از مهمترین حوادث تاریخ معاصر را به خود دیده است از خصوصیات منحصر به فرد آن به شمار میآید. این مجموعه تاریخی دارای ۷ کتیبه است که دو کتیبه در سردر اصلی، یک کتیبه در سردر کالسکهرو، دو کتیبه در عمارت دیوانخانه و دو کتیبه نیز در عمارت مشیریه قرار دارد.
جمعه ۱۷ فروردین ۱۳۹۷
عکاس: شایان محرابی
بازنمایی دروازه های غار و حضرت عبدالعظیم (ع) (دروازه های طهران قدیم) بعنوان نماد هویتی شهر، به منظور احیاء هویت تاریخی و توسعه ی گردشگری در منطقه ۱۲ با بازگشت نمادهای تاریخی، در مقیاس اصلی و با همان مصالح و کاشی ها و.... با مساحتی بالغ بر ۲۵۰ متر مربع با معماری فاخر اسلامی ایرانی، در قلب طهران به اتمام رسید.
پنج شنبه ۲۳ فروردین ۱۳۹۷
عکاس: ساناز دریایی