مجموعه تاریخی گردشگری 32 هزار مترمربعی رازی(ایوان ری) در جوار برج تاریخی طغرل در منطقه ۲۰ تهران شامل فضاهای متعدد کتابخانه, موزه گالری, مراکز پذیرایی, نمایش و همایش با 4 سالن اصلی و گنجایشهای مختلف 150 تا 1000 نفری احداث شده است.
سه شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: مجتبی عرب زاده
بوستان باغ حکیم با مساحت 3887 متر مربع یکی از بوستان های تازه تاسیس شهر تهران در منطقه 10 است. این بوستان در محله بریانک خیابان محمدیان واقع شده است.این فضا ۴دهه متروکه بود، که براساس توافقات صورت گرفته با اداره آموزش و پرورش تهران، این باغ به شهرداری تهران واگذار شده و با تبدیل آن به بوستان سرانه فضای سبز منطقه را تا حدود زیادی افزایش داد.
شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
اینجا «خانه اردیبهشت» است؛ یادگاری فاخر از دوران زندیه که در عصر ناصری محل سکونت خانواده «میرزامحمد ناظر» بود ولی در کوران حوادث و پس از کوچ خانواده پیاب از آن در ۱۶ سال پیش، به مرور زمان تبدیل به مخروبه و مأمنی برای بی خانمانان شد.اما این خانه با اصل و نسب نگونبخت پس از ۱۸ ماه کار مداوم، به همت مهندس مرباغی تبدیل به «مرکز فرهنگی» شد تا همچون نگینی بر سینه محلهای فاخر و قدیمی پایتخت یعنی عولادجان بدرخشد.
شنبه ۸ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
پل «کن» در دوران قاجار روی رودخانه کن احداث شد و مدتها تنها راه ارتباطی روستای کن با اطراف بود. این پل به همت شهرداری تهران با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شهر تهران با شماره ۳۱۹۲۷ ثبت ملی شد. در سال ۱۳۹۸ بعد از وقوع سیل در رودخانه کن این پل تاریخی دچار آسیب شد. در حال حاضر این پل توسط شهرداری منطقه ٥ تهران در حال بازسازی است. عملیات بازسازی این پل مراحل پایانی خود را طی می کند.
شنبه ۱ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: فرزام طایفه
میدانگاه هاشمی , کوچه رنگی قدیانی ,خیابان اجتماعی ، پارک آموزش ترافیک و همچنین آثاری هنری حجمی در دست احداث تنها بخشی از پروژه های شاخص منطقه 9 هستند که یا در دسترس شهروندان قرار گرفته و یا به زودی آماده بهره برداری می شوند.
دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: مجتبی عرب زاده
این موزه که با همت مرکز اسناد انتشارات علمی و فرهنگی راه اندازی شده است سهگانهای ست از موزه، مرکز اسناد و کتابخانه. قرار بر این است که نقش حفاظتی و مرمتی و نگهداری و همینطور نقش حافظهای را مرکز اسناد ایفا کند؛ نقش روایی و نمایشی بر عهدۀ موزه است و نقش ارائۀ محتوا را هم کتابخانه بر عهده دارد.این موزه میتواند فرصت جدیدی در زنجیرۀ گردشگری فرهنگی و ادبی باشد.
دوشنبه ۳ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
نمایشگاه آثار حجم و مجسمه یادبود هفده هزار زن شهید، جانباز و آزاده عصر روز سه شنبه چهارم خرداد 1400 به همت شهرداری تهران و با حضورجمعی از علاقمندان ومدیران شهری در سالن لرزاده فرهنگستان هنر افتتاح شد و تا 18 خرداد پذیرای علاقمندان خواهد بود.
چهارشنبه ۵ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
مجموعه تفریحی و گردشگری برج میلاد تهران، شامل بخش هایی مانند: موزه شهرداری، موزه مشاهیر، سکوی دید باز، گنبد آسمان، کاربازیا ، مجموعه هفتا و ... است، که با گسترش این مجموعه، شهربازی، بولینگ، سالن ورزشی اسکواش و... به زودی به این مجموعه اضافه خواهد شد تا مراجعین به این مجموعه از آن بهره مند شوند.
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
امامزاده عبدالله یکی از معروفترین امامزاده های شهرری است که با وجود مدفون بودن مشاهیر بسیار و بنام بودن خود، حتی برای مردم شهرری ناآشنا و مهجور است.در گورستان این امامزاده شخصیتهای سرشناسی چون صابر همدانی، صادق سرمد، وحید دستگردی، محمد هاشم افضل العلما، شمسالعلمای محلاتی، محمد ثانی خوانساری، سلیمی قلم، شیخ مجد رازی، ادیب پیشاوری، استاد جعفرشهیدی، علی دشتی، عمادالکتاب و شهدای 16 آذر مدفون هستند.
یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد میشود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است بزودی ایستگاه های جدید در حال ساخت در خطوط 6 و 7 به بهره برداری برسد. حال با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، دغدغه اصلی مدیران شهری ایجاد فضایی امن و به دور از هرگونه خطر برای شهروندان است و این امر میتواند با گسترش شبکه حمل و نقل ریلی شهری و ایجاد زیرساخت های ایمن فراهم شود. بر همین اساس قرار است ایستگاه متروی شهرک آزمایش در خط 6 متروی تهران که به لحاظ استراتژیکی در نقطه ای مهم و حیاتی در شهر قرار گرفته، بزودی به بهره برداری برسد. گزارش تصویری زیر تنها گوشه ای از مجموعه تلاش های مهندسین ایرانی و همچنین مدیران شهری برای توسعه هرچه بیشتر این حمل و نقل ارزان و حیاتی را به تصویر کشیده است.
دوشنبه ۲۴ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد می شود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است بزودی ایستگاه های جدید در حال ساخت در خطوط 6 و 7 به بهره برداری برسد. حال با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، دغدغه اصلی مدیران شهری ایجاد فضایی امن و به دور از هرگونه خطر برای شهروندان است و این امر می تواند با گسترش شبکه حمل و نقل ریلی شهری و ایجاد زیرساخت های ایمن فراهم شود. بر همین اساس قرار است ایستگاه متروی باقرخان در خط 7 متروی تهران که به لحاظ استراتژیکی در نقطه ای مهم و حیاتی در میدان توحید و ابتدای بزرگراه شهید چمران و بیمارستان امام خمینى (ره) قرارگرفته، بزودی به بهره برداری برسد و نام این ایستگاه جهت تقدر از تلاشگران سلامت کشور به نام ایستگاه مدافعان سلامت نامگذارى شود.
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
عمارت قجری گلابدره که به عمارت «ملک» مشهور شده، سالهاست که به جای حفاظت، در اجاره ساعتی آتلیه ها برای عکاسی عروسی است؛ عمارتی که به حال خود رها شده و حتی در فهرست آثار ملی به ثبت نرسیده است.
این عمارت تاریخی به طور حتم سرگذشت در خور شأنی داشته که حتی «گرترود بل» نویسنده، جهانگرد و باستانشناس انگلیسی، در کتاب خود یک فصل کامل را با عنوان «ملک التجار» به آن اختصاص داده است. البته از «باغهای دوقلوی گلابدره» تنها یک عمارت - آن هم در شرایط نامساعد- باقی مانده و تقریباً تمام باغ از میان رفته است.این دو باغ هر کدام به خودی خود متفاوت و در عین حال صفات یکسان داشتند و نشاندهنده تنوع در مضمون سنتی باغ ایرانی و متناسب با الگوی سراشیبی تند گلابدره ،ساخته شده بودند.
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: حمیدرضا درجاتی
با هدف افزایش زیبایی و ایجاد منظر شهری شاد و رنگی در راستای طرح "رنگ در شهر" اجرای نقاشی های دیواری در معابر منطقه 7 انجام شد.
شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سید مهدی شوریده