محله توانیر از محله های قدیمی شهر تهران می باشد، که شامل خیابان برزیل در شمال، تونل رسالت در جنوب، بزرگراه کردستان در غرب و خیابان ولی عصر در شرق می باشد.
پنج شنبه ۲ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم
امامزاده صالح نام زیارتگاهی در شهرستان شمیرانات تجریش است. آنگونه که از کتیبه بالای سردر صحن برمیآید و بر اساس کتب بحرالانساب و کنز الانساب، از پسران امام موسی کاظم و برادران امام هشتم شیعیان علی پسر موسی (رضا) است. بنای امامزاده از سال ۱۳۵۱ در فهرست آثار ملی ایران قرار گرفته است.
یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: شایان محرابی
خیابان سُهرِوِردی یکی از خیاباهای تهران است که در منطقه ۷ شهرداری تهران قرار دارد. این خیابان از محدوده پل سید خندان در شمال آغاز شده و به خیابان بهار شیراز در باغ صبا منتهی میشود. این خیابان به افتخار شهابالدین یحیی سهروردی فیلسوف و متفکر ایرانی نامگذاری شدهاست.
یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم
پایانه تاکسیرانی سازمان آب
یکشنبه ۵ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم
مرکز خرید و فروش پرندگان زینتی غرب تهران (خلیج)
سه شنبه ۷ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: ساناز دریایی
راسته ابزار فروشان تهران واقع در میدان حسن آباد
چهارشنبه ۸ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم
بوستان میعاد در محدوده غربی پایتخت و در منطقه 5 شهرداری واقع شده که با بیش از 32 هکتار مساحت و امکانات مختلف ورزشی، فرهنگی و اجتماعی به خوبی توانسته است پاسخگوی نیاز شهروندان این منطقه باشد.
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: وحید شیخی
«آذربایجان» نام یکی از خیابانهای قدیمی و باختری شهر تهران است. در حال حاضر این خیابان یکی از بزرگترین مراکز خرید پوشاک تاناکورا در پایتخت بهشمار میرود.
خیابان آذربایجان،خیابانی به طول سه کیلومتر است که از شمال به خیابان آزادی، از جنوب به خیابان امام خمینی(ره)،میدان حر و میدان پاستور، از شرق به خیابان ولیعصر و از غرب به بزرگراه یادگار امام دسترسی دارد. خیابان آذربایجان از شریان های اصلی مناطق مرکزی تهران محسوب می شود.
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم
میدان امام خمینی(ره) یا میدان توپخانه،میدان سپه نام میدانی تاریخی واقع در مرکز تهران در محدوده منطقه 12 شهرداری تهران قرار دارد. کار احداث میدان توپخانه در سال ۱۲۸۴ هجری قمری، و به دستور میرزاتقیخان امیرکبیر آغاز شد. پیش از آن و از زمان فتحعلیشاه، این بیابان به محل استقرار توپها و توپچیها اختصاص داشت. معمار میدان محمدابراهیمخان آذربایجانی (دایی کامرانمیرزا) بود. کار ساخت میدان ده سال به طول انجامید و در سال ۱۲۹۴ قمری به دستور اعتمادالسلطنه خاتمه یافت. این میدان از نخستین گذرگاههای تهران است که سنگفرش و بعدها آسفالت شدهاست. میدان توپخانه از گذشتههای دور مرکز حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و همچنین محل تجمعات اعتراضی و اعدام برخی از محکومان معروف بودهاست. در دوره مشروطه این میدان به دلیل نزدیکی به ارک سلطنتی و نیز میدان بهارستان بارها محل تجمع مخالفین مشروطه بود از مهمترین اعدامهای صورت گرفته در این میدان میتوان به اعدام شیخ فضلالله نوری، نایب حسین کاشی و اصغر قاتل اشاره نمود. این میدان محل تقاطع خیابانهای اصلی و کلیدی شهر تهران است، به گونهای که خیابانهای لالهزار و فردوسی، بهترتیب از شمال شرق و شمال غرب؛ از غرب خیابان امامخمینی (خیابان سپه)؛ از شرق، خیابان امیرکبیر (چراغ برق)؛ خیابانهای بابهمایون، و ناصرخسرو بهترتیب از جنوب غرب، و جنوب شرق، به این میدان میپیوندند.
یکشنبه ۱۹ خرداد ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم