با رسیدن فصل پاییز باغ ایرانی تهران جلوه ی زیبایی پیدا کرده است.
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
نمای پایتخت از برج میلاد در هوای پاک این روزهای تهران حال و هوای خاصی به شهر داده است.
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
عکاس: امیر گلی پور
با رسیدن فصل پاییز پارک شهر تهران جلوه ی زیبایی پیدا کرده است.
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
با پیروزی انقلاب اسلامی و دستاورد های درخشان جمهوری اسلامی ایران، بر اساس برنامه های توسعه فرهنگی شهر تهران در زمان مدیریت جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف، شهردار محترم تهران، در آبان ماه 1391 به نام "باغ موزه قصر" گشوده شد تا روایتگر بخشی از تاریخ و فرهنگ دو سده گذشته این سرزمین باشد. دکتر محمد باقر قالیباف در مراسم افتتاح باغ موزه قصر در جمع خبرنگاران گفت: یکی از برنامهها و رویکردهای اصلی شهرداری تهران در حوزه فرهنگی و اجتماعی تبدیل مراکزی مانند پادگانها و زندانهای قدیمی به مراکز فرهنگی، آموزشی و تربیتی است. همچنین یک اتفاق فرهنگی مهم دیگر این بود که شهرداری تهران موفق شد مجموعه زندان قصر را خریداری کند و در برنامهای ۴ ساله این مکان به باغ موزه قصر تبدیل شد. به این ترتیب زندان قصر به محلی آموزشی، فرهنگی و تفرجگاهی تبدیل شده که گوشه گوشه آن میتواند برای همگان درس عبرت و آموزش باشد و نشان دهد که در گذشته چه کسانی سختی و رنج کشیدند تا امروز ما بتوانیم استقلال و آزادی خود را حفظ کنیم.
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
بوستان جوانمردان ایران به مساحت کلی ۱۵۰ هکتار یکی از بزرگترین بوستانهایی است که در یکی از ۷ رود دره موجود در محدوده شمال غربی پایتخت با بهره گیری از مصالح و مواد همگون با طبیعت احداث شده که فاز اول آن بین محور شهید همت و شهید حکیم با مساحت ۳۶ هکتار در منطقه ۲۲ واقع شده است.هویت بخشی مجموعه از طریق احداث عناصر کالبدی مانند تندیس های مشاهیر و جوانمردان ایرانی و معرفی فرهنگ غنی ایرانی اسلامی به گرشگران داخلی و خارجی یکی از اهداف اصلی احداث این بوستان می باشد.
شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
بنا به آمارهای موجود، 3700 هکتاربافت فرسوده و 13 هزار بافت ناپایدار درتهران وجود دارد که بررسی ها گواه آن است بافت کوچه تاریخی هفت تن و فضاهای اطراف آن در ناحیه سه منطقه 12 شهر تهران مشخصا درحوزه بافت فرسوده به شمار می آید. عدم خدمات دهی درصورت حوادث غیر مترقبه بزرگترین مشکل بافت فرسوده است که بخشی از میراث گذشته را نیز در خود جای داده است؛ یکی از نمونه های بارز این وضعیت، خانه کوچه هفت تن می باشد که میراث به جای مانده از دوران قاجار است و حکم مشت نمونه خروار از وضعیت بی توجهی ها به شرایط بافت منطقه را دارد . بنابراین بافت فرسوده که بعضا با آثار تاریخی نیز ممزوج شده به همراه افزایش کاربری های تجاری درسال های اخیر مشکل این محدوده ومناطق مشابه را دوچندان کرده است. مشکلی که در پیچ وخم قوانین وطرح ها، هر روز پیچیده تر شده و به شکلی معضلی حل نشده درآمده که تصمیم گیری درباره بهسازی این ناحیه را پیچیده تر می کند.
یکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی