تئاتر «نصر» یکی از قدیمیترین تماشاخانههای تهران است که از گذشته تا امروز ماجراهای زیادی را پشت سر گذاشته. بعد از گذشت سه دهه متروک ماندن این بنای تاریخی، حالا که رویای موزه شدنش به واقعیت نزدیک شده است، ایده پردازی جوان به روایتی جدید از تئاتر "نصر" در دل لالهزار پرداخته است.
پنج شنبه ۵ اردیبهشت ۱۳۹۸
عکاس: شایان محرابی
بوستان نیاوران یا پارک نیاوران یکی از بوستانهای شهر تهران است که در منطقه نیاوران در شمالشرقی تهران جای دارد. این بوستان در همسایگی میدان باهنر (میدان نیاوران) و انتهای شمالی خیابان پاسداران (سلطنت آباد پیشین) و در جنوب کاخ نیاوران قرار گرفته است. پهنه این بوستان نزدیک به ۶۲،۰۰۰ متر مربع است و در سال ۱۳۴۸ به دستور محمدرضا پهلوی و با نقشه طراحان انگلیسی و معماری مهندس سردار افخمی ساخته شد.این پارک دارای پلههای گوناگون است که این پلکان از مشخصات ویژه آن است. این پارک دو در ورودی شمالی و جنوبی دارد که هر دو به خیابان پاسداران باز می شوند. از دیگر ویژگی این پارک آب نماهای بزرگ با مساحت نزدیک به ۳۳۲۰ متر مربع است. پهنه سبز پارک در برگیرنده ۸،۰۰۰ متر مربع گلکاری و در حدود ۲۰،۰۰۰ متر مربع چمنکاری به همراه درختان از گونههای فراوان است. یکی از کهنترین درختان چنار تهران با دیرینگی ۱۵۰ سال و بلندی ۲۰ متر و محیط ۲,۸ متر در این پارک جای دارد. دریاچه این بوستان که در آن ماهی و مرغابی و لاکپشت زندگی میکنند، از دیگر زیباییهای این پارک است. در گذشته برای آبیاری فضای سبز و آب استخرهای پارک از آب تهران استفاده میشد، اما از سال ۱۳۷۹ از آب قنات منطقه بهره گرفته میشود.
شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
عکاس: وحید شیخی
کوچه مروی یکی از قدیمیترین مراکز خرید تهران است که در گذشته مهاجران عرب در آن به تجارت میپرداختند که امروزه تعداد آنها بسیار کمتر از گذشته است. در این کوچه انواع خوراکی خارجی که در نقاط دیگر شهر کمتر به چشم میخورند، بورس انواع لوازم آرایش، اسباببازی و چای و قهوه و غیره به فروش میرسد. همچنین فلافلی مروی یکی از معروفترین فلافلیهای ایران، سر کوچه مروی قرار دارد. عمارت شمسالعماره و بسیاری از ساختمانهای قدیمی دیگر تهران مانند سرای روشن و بازار تهران در نزدیکی این کوچه قرار دارد. کوچه مروی در خیابان ناصرخسرو قرار دارد. این کوچه از طرف غرب به این خیابان و از طرف شرق به خیابان پامنار محدود میشود.
شنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم
نمایشگاه خودروهای کلاسیک و قدیمی در محوطه برج میلاد برپا می باشد.
یکشنبه ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸
عکاس: محمد محسنی فر
اگر خودتان را به کوچه پس کوچه های ده ونک برسانید، بوستانی بزرگ و به غایت زیبایی توجه تان را به خودش جلب می کند. نگاهی به دیوارکشی های دور باغ، حصارها و ورودی های بوستان، نشان از نوساز بودن آن دارد؛ اما کافیست که تا نزدیکی ورودی ها بروید تا ببینید بر خلاف انتظارتان، این درختان قدیمی و برفراشته هستند که به استقبال شما می آیند. با ورود به محوطه بوستان باغ ایرانی، فضایی به وسعت 3.4 هکتار خواهید دید که کاملا به المان ها و نمادهای تازه ساز آراسته شده است. آب جاری در حوض ها و فواره ها، گل های متنوع و صدای خنده و شادی خانواده ها چیزی است که پس از ورود به باغ تجربه خواهید کرد.
بد نیست بدانید باغ ایرانی به سبب نام سازنده اش، مهندس محمد علی مختاری، به این نام نیز شناخته می شود و در سر بوستان نام این مهندس را خواهید دید. اگر درون این باغ گردش کنید، در مجموع 3 ورودی دیگر در قسمت های جنوبی، شرقی و غربی خواهید دید که هر کدام سردرهای مخصوص به خود را دارند.
نکته جالبی که درباره باغ ایرانی وجود دارد آن است که گرچه قیافه این باغ کاملا جدید و تمام بخش ها و امکانات به تازگی درون آن اضافه شده اند؛ اما درختان مجموعه قدمتی صد ساله دارند! بنابراین فضای سبز دل انگیزی در باغ ایرانی جلب توجه می کند.
سه شنبه ۲۴ اردیبهشت ۱۳۹۸
عکاس: وحید شیخی
میدان حسنآباد (نامهای پیشین: «میدان ملکالمتکلمین»یا «میدان هشت گنبد» یا «میدان ۳۱ شهریور» میدانی است در بافت تاریخی شهر تهران که در تقاطع خیابان امام خمینی با خیابان حافظ و خیابان وحدت اسلامی (خیابان شاهپور) واقع شدهاست. میدان حسنآباد که پس از انقلاب ایران (۱۳۵۷) به «میدان ۳۱ شهریور» تغییر نام یافته بود،دوباره به نام حسنآباد ثبت گردید میدان حسنآباد از میدانهای تاریخی و بخشی از بافت تاریخی و سنتی تهران قاجاری است. این میدان و ساختمانهای گنبدی پیرامونش در سال ۱۳۰۹ ساخته شد و به بهرهبرداری رسید.
سه شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۸
عکاس: مازن هواشم