بوستان پلیس در قطعه زمینی موسوم به باغ مجید آباد (باغ اناری) واقع در شمال شرق تهران به مساحت ۵۱۶۶۶۳ مترمربع احداث شده است. فضای این بوستان توسط خیابان سی و پنج متری پیشنهادی طرح تفضیلی شهر تهران به دو قطعه تقسیم میگردد که قطعه شمالی حدود ۲۷ هکتار و قطعه جنوبی حدود ۲۴ هکتار بوده و ارتباط بین این دو بخش توسط یک پل عابرپیاده برقرار میگردد.
شنبه ۴ دی ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
موزهٔ فرش، یکی از موزههای تهران است. این موزه به دستور فرح پهلوی ساخته شد و در روز 22 بهمن 1356 به وسیله وی افتتاح شد. ساختمان این موزه، که 3400 متر مربع مساحت دارد، دارای معماری جالبی است و نمای بیرونی آن به شکل دار قالی می باشد. موزه فرش ایران از دو تالار جهت نمایش گلیم و قالی دست باف ایرانی تشکیل شده است؛ طبقهٔ همکف این موزه برای نمایش دائمی ۱۵۰ تخته فرش و طبقه دوم آن برای برگزاری نمایشگاههای موردی و فصلی در نظر گرفته شده است. هدف از تشکیل این موزه را میتوان پژوهشی در سوابق، تحصیلات و کیفیت تاریخی هنر و صنعت فرش خاصه فرش ایرانی دانست. این موزه شامل سایر محصولات از قبیل گلیم هم میشود. ساختمان این موزه را عبدالعزیز فرمانفرمائیان طراحی کرده است.
چهارشنبه ۱۵ دی ۱۳۹۵
عکاس: میلاد بهشتی
خانه میرزا محمد حسین فراهانی ملقب به دبیرالملک فراهانی از وزرا و مستوفیان دوره قاجاریه در خیابان امیرکبیر کوچه فخرالملک قرار دارد، که به خانه فراغت برای امورات فرهنگی و بازیهای بومی و ملی فکری تبدیل شده است. این خانه تاریخی جمعه 17 دی ماه با حضور عابد ملکی شهردار منطقه 12 ،رامبد جوان رئیس انجمن اوقات فراغت افتتاح شد.
جمعه ۱۷ دی ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
بوستان ساعی یا پارک ساعی یکی از بوستانهای عمومی تهران است که با مساحتی در حدود ۱۲ هکتار در خیابان ولیعصر و در منطقه ۶ شهرداری تهران واقع شدهاست.
چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
موزه حیات وحش هفت چنار یکی از موزههای حیات وحش شهر تهران است موزه آثار طبیعی و حیات وحش هفت چنار در زمینی به مساحت 7693 متر مربع و زیربنای 2683 مترمربع در یکی از محلههای قدیمی تهران به نام بریانک (در خیابان قزوین) واقع شده است. محدوده جغرافیایی منطقه بریانک از شمال به خیابان کمیل، از شرق به بزرگراه نواب و از جنوب به خیابان قزوین منتهی میشود. ادامه این منطقه نیز از غرب به جاده مخصوص کرج میرسد. ساختمان موزه بنایی تاریخی متعلق به اوایل دهه قرن بیستم (دوره قاجاریه) است که در ابتدا به عنوان کارخانه برق شروع به کار کرد و پس از چند سال به کارخانه جوراببافی تبدیل شد.
علت نامگذاری منطقه هفت چنار به این نام، به وجود درخت چنار کهنسالی بازمیگردد که قطر آن به 7 متر میرسد و هفت تنه دارد و در کنار چشمه ای بوده که اکنون آن چشمه خشک شده است و بجای آن اکنون سقاخانهای در مجاورت درخت ایجاد شده تا هم درخت از آن سیراب شود و هم رهگذران از آن استفاده کنند.
این مجموعه ترکیبی از معماری قدیمی، فضای سبز و موزه حیات وحش است. ساختمان قدیمی و زیبای موزه را می توان جزء یکی از مفاخر معماری به یادگار مانده از اواخر دوره قاجار و اوایل دوره پهلوی دانست. همچنین فضای سبز آن یادگاری از باغ های قدیمی و زیبای تهران است. موزه حیات وحش این مجموعه تلفیقی از نمونه های زنده و غیر زنده بی مهرگان، مهره داران، آبزیان، خزندگان، پرندگان و پستانداران است.
شنبه ۲۵ دی ۱۳۹۵
عکاس: حامد فرج اله
استاد محسن مقدم و همسرش سلما، در کنار فعالیت های علمی به گردآوری آثار و اشیاء تاریخی و فرهنگی پرداختند. استاد مقدم بسیاری از آثار ارزشمند جمع آوری شده مانند کاشی، قطعات سنگی تراشیده شده و غیره را با الهام از فضاهای سنتی و تاریخی به نحو چشمگیری در جای جای این عمارت قدیمی نصب و برخی دیگر مانند کلکسیون پارچه، چپق و قلیان، سفالینه، شیشه، تابلو نقاشی، مسکوکات، مهرها و اسناد تاریخی و غیره را با نظم و ترتیب خاصی در خانه پدری نگهداری نمود.
یکشنبه ۲۶ دی ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
باغموزه قصر که سابقاً زندان قصر نامیده میشد، اولین زندان متمرکز تهران بود. این زندان هم اینک تعطیل شده و تحت عنوان باغ موزه قصر که دربزرگراه شهید صیاد شیرازی، خیابان پلیس قرار دارد بعنوان یکی از مراکز فرهنگی، تاریخی و هنری کشور مورد بازدید عموم است.
دوشنبه ۲۷ دی ۱۳۹۵
عکاس: حامد فرج اله