بوستان جمشیدیه یا باغ سنگی جمشیدیه یکی از بوستانهای تهران است و با مساحتی حدود ۱۰ هکتار در انتهای خیابان شهید باهنر (نیاوران) واقع شده و از شمال به کوه کُلَکچال، از جنوب به باغ دولو، از شرق به خیابان جمشیدیه و از غرب به جاده کلکچال محدود است. از ویژگیهای این پارک، دریاچه، آبشار مجاور و نیز آبنماهای سنگی است که جلوهای خاص دارند. این پارک در ابتدای مسیر اصلی صعود به پناهگاه کُلَکچال قرار دارد.
سه شنبه ۱۴ بهمن ۱۳۹۹
عکاس: کیان محرابی
مراسم اختتامیه پنجمین جایزه جهانی خشت طلایی تهران عصر امروز سه شنبه 7 بهمن 1399 و با حضور علی ربیعی سخنگوی دولت، پیروز حناچی شهردار تهران، محسن هاشمی رفسنجانی رئیس شورای اسلامی شهر تهران و جمعی از مدیران شهری و مقامات کشوری در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران برگزار شد.
سه شنبه ۷ بهمن ۱۳۹۹
عکاس: سعید ربیعی
ظهر امروز چهارشنبه 8 بهمن 1399 جمعی از مدیران شهری و شهرداران مناطق 22 گانه تهران، با حضور در مرکز همایش های بین المللی برج میلاد تهران از نمایشگاه تهران 1400 بازدید کردند.
چهارشنبه ۸ بهمن ۱۳۹۹
عکاس: سعید ربیعی
تئاتر شهر ؛ یک معماری با شکوه در پایتخت ایران زمین است، که در هشتم بهمن ماه سال 1351 تاسیس شد.
این مکان قبلا یکی از تفرجگاه های مردم تهران بوده است؛ البته در این فضا ساختمانی معروف به «مهمانخانه بلدیه (کافه شهرداری)» قرار داشت که در سال 1309 ساخته شده بود و گاهی گروه های شعبده باز و سیرک بازان در فضای باز اطراف این مهمانخانه به اجرای برنامه می پرداختند.
از نظر بافت ظاهری بنا، ساختما آن شبیه برج طغرل در شهر ری به نظر می رسد. دیوار بیرونی، ترکیب انتزاعی و زیبای کاشی فیروزه ای و سبز و آجر به شکل برجسته، یادآور نشانه های معماری دوره ایلخانیان است.
ساخت این مجموعه در سال 1346 بر اساس طرحی از بیژن انصاری و با نظارت مهندس سردار افخمی آغاز و در هشتم بهمن 1351 افتتاح شد.
این مجموعه در ابتدا تنها برای تالار اصلی در نظر گرفته شده بود که به مرور محل پارکینگ اتومبیل های تماشاگران ،کارکنان و همچنین برخی انبارها و سالن های تمرین هم با اعمال تغییراتی به عنوان تالار نمایشی مورد استفاده قرار گرفت.
تالارهای مجموعه تئاتر شهر در حال حاضر شامل «تالار اصلی» در طبقه همکف، تالارهای «چهارسو»، «قشقایی»، «سایه» و «پلاتو اجرا» در طبقه زیرین است.
پنج شنبه ۹ بهمن ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
باغ نراقی در سهراه طالقانی و محدوده محله خواجهنصیر قرار گرفته است. این محله سرانه فضای سبز پایینی دارد و مدیران شهری باور دارند با تبدیل این باغ به بوستان محلی، این محله سرسبز میشود.
شنبه ۱۸ بهمن ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
خانه موزه سیمین دانشور و جلال آل احمد، مکان زندگی این دو نویسنده بزرگ معاصر بود. این خانه را جلال در فاصله سالهای ۱۳۳۱ تا ۱۳۳۲ طراحی کرد و در منطقه تجریش تهران ساخت؛ درست زمانی که همسرش برای گذراندن دوره تحصیلی به آمریکا رفته بود.
شهرداری، خانه مذکور را از وراث سیمین و جلال خریداری و در سال ۱۳۹۷ مصادف با روز تولد سیمین، بهعنوان خانه موزه این زوج نویسنده افتتاح کرد. امروزه بهعنوان یکی از دیدنی های تهران، امکان بازدید از این مکان وجود دارد.
یکشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی