در ضلع جنوبی باغ سفارت بریتانیا در محله قلهک، پشت دیوارهای آجری آرامستانی خاص قرار دارد؛ یادگاری از جنگهای جهانی.
در دل این آرامستان تاریخی 564 سرباز، دریانورد، هوانورد و... جنگهای جهانی ارتش متفقین، با سنگ مزارهایی خاص در دل خاک آرام گرفته اند که ازاین تعداد ۱۳ مزار مربوط به سربازان گمنام بوده و 25مزار دیگر مربوط به اتباع خارجی مقیم ایران است.
آنچه که جالب توجه است، نظم دیداری و بصری بسیار بالایی است که در این فضا به چشم می خورد ؛ طراحی درختان ، کاشت گلهای رز و همچنین قرارگیری قبرها فضای منحصربفردی ایجاد کرده است..یکی از جاذبه های این آرامستان، بنای یادبود گنبدی شکلی است که حاصل ترکیب معماری ایرانی - اسلامی و سبک معماری غرب است. در انتهای آرامستان و رو به روی گنبد یادبود فیروزه ای هم صلیبی بلند و سفید رنگ وجود دارد ؛ صلیب ایثار- نشان یادبود جنگ جهانی برای کشورهای مشترک المنافع است- در سال 1918 توسط سر رجینالد بلومفیلد برای کمیسیون سلطنتی آرامستانهای جنگ طراحی شده است.البته در بین قبرهای کشتهشدگان جنگهای جهانی نشانه هایی از سربازان مسلمان، یهودی و حتی زن و کودک 2و نیم روزه هم دیده میشود.
شنبه ۵ تیر ۱۴۰۰
عکاس: حمیدرضا درجاتی
ویروس کرونا با همه زشتیهایی که برای بشر دارد نقاط روشنی را هم به انسان نشان داد و آن سختی ماندن در قرنطینه است که شاید با تامل به این حس سخت بتوان تا حدودی حیوانات اسیر در قفسها را درک کرد و راهی برای آزادی آنها یافت. اصلا چه معنی دارد که مکانی با هدف نگهداری حیوانات وحشی ایجاد شود، حیوانات باید در طبیعت آزادانه زندگی کنند و وظیفه ما انسان ها است که به حق آنها احترام بگذاریم.
یکشنبه ۱۳ تیر ۱۴۰۰
عکاس: نیما نصیری نائینی
با وجود افزایش دمای هوا در پایتخت شهروندان تهرانی به هر طریقی سعی بر فرار از این گرما را دارند. مدیرکل هواشناسی استان تهران با اشاره به از راه رسیدن هوای گرم در استان گفت: گرمای هوا از دوشنبه ۱۴ تیرماه تا پایان هفته در استان تهران اوج میگیرد.
سه شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
در راستای ثبت جهانی خیابان ولی عصر(عج) 12 بنای قدیمی واجد ارزش میراثی در حد فاصل چهارراه معز السلطان تا سرگرد بشیری، شناسایی و فاز اول مرمت آنها توسط شهرداری منطقه11 تهران آغاز شد.
سه شنبه ۱۵ تیر ۱۴۰۰
عکاس: وحید مینا
سولقان، این روزها به یکی از روستاهای معروف و قابل دسترس تهرانیها تبدیل شده است. ۱۶۰ هکتار از باغهای سولقان را درختان شاتوتی تشکیل میدهند که در نوع خود بینظیرند.
بر اساس آماری که جهاد کشاورزی تهران ارائه میدهد، سالانه ۹۵۰ تن شاتوت از باغهای دهستان سولقان برداشت میشود. محصولی مرغوب که با زحمت و مشقت بسیار به دست مردم میرسد. از اول تیرماه، چیدن محصول شاتوت آغاز میشود و درختان تا میانه مردادماه، میوه مرغوبی به باغدار میدهند.این میوه به محصول اول و درجه یک روستا تبدیل شده است.
چهارشنبه ۱۶ تیر ۱۴۰۰
عکاس: فرزام طایفه