مجموعه تاریخی گردشگری 32 هزار مترمربعی رازی(ایوان ری) در جوار برج تاریخی طغرل در منطقه ۲۰ تهران شامل فضاهای متعدد کتابخانه, موزه گالری, مراکز پذیرایی, نمایش و همایش با 4 سالن اصلی و گنجایشهای مختلف 150 تا 1000 نفری احداث شده است.
سه شنبه ۴ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: مجتبی عرب زاده
مجموعه تفریحی و گردشگری برج میلاد تهران، شامل بخش هایی مانند: موزه شهرداری، موزه مشاهیر، سکوی دید باز، گنبد آسمان، کاربازیا ، مجموعه هفتا و ... است، که با گسترش این مجموعه، شهربازی، بولینگ، سالن ورزشی اسکواش و... به زودی به این مجموعه اضافه خواهد شد تا مراجعین به این مجموعه از آن بهره مند شوند.
سه شنبه ۱۱ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
امامزاده عبدالله یکی از معروفترین امامزاده های شهرری است که با وجود مدفون بودن مشاهیر بسیار و بنام بودن خود، حتی برای مردم شهرری ناآشنا و مهجور است.در گورستان این امامزاده شخصیتهای سرشناسی چون صابر همدانی، صادق سرمد، وحید دستگردی، محمد هاشم افضل العلما، شمسالعلمای محلاتی، محمد ثانی خوانساری، سلیمی قلم، شیخ مجد رازی، ادیب پیشاوری، استاد جعفرشهیدی، علی دشتی، عمادالکتاب و شهدای 16 آذر مدفون هستند.
یکشنبه ۲۳ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد می شود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است بزودی ایستگاه های جدید در حال ساخت در خطوط 6 و 7 به بهره برداری برسد. حال با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، دغدغه اصلی مدیران شهری ایجاد فضایی امن و به دور از هرگونه خطر برای شهروندان است و این امر می تواند با گسترش شبکه حمل و نقل ریلی شهری و ایجاد زیرساخت های ایمن فراهم شود. بر همین اساس قرار است ایستگاه متروی باقرخان در خط 7 متروی تهران که به لحاظ استراتژیکی در نقطه ای مهم و حیاتی در میدان توحید و ابتدای بزرگراه شهید چمران و بیمارستان امام خمینى (ره) قرارگرفته، بزودی به بهره برداری برسد و نام این ایستگاه جهت تقدر از تلاشگران سلامت کشور به نام ایستگاه مدافعان سلامت نامگذارى شود.
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
عمارت قجری گلابدره که به عمارت «ملک» مشهور شده، سالهاست که به جای حفاظت، در اجاره ساعتی آتلیه ها برای عکاسی عروسی است؛ عمارتی که به حال خود رها شده و حتی در فهرست آثار ملی به ثبت نرسیده است.
این عمارت تاریخی به طور حتم سرگذشت در خور شأنی داشته که حتی «گرترود بل» نویسنده، جهانگرد و باستانشناس انگلیسی، در کتاب خود یک فصل کامل را با عنوان «ملک التجار» به آن اختصاص داده است. البته از «باغهای دوقلوی گلابدره» تنها یک عمارت - آن هم در شرایط نامساعد- باقی مانده و تقریباً تمام باغ از میان رفته است.این دو باغ هر کدام به خودی خود متفاوت و در عین حال صفات یکسان داشتند و نشاندهنده تنوع در مضمون سنتی باغ ایرانی و متناسب با الگوی سراشیبی تند گلابدره ،ساخته شده بودند.
چهارشنبه ۲۶ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: حمیدرضا درجاتی
با هدف افزایش زیبایی و ایجاد منظر شهری شاد و رنگی در راستای طرح "رنگ در شهر" اجرای نقاشی های دیواری در معابر منطقه 7 انجام شد.
شنبه ۲۹ خرداد ۱۴۰۰
عکاس: سید مهدی شوریده