عصر پنج شنبه ١ مهر ماه ١٤٠٠ و در دومین روز از هفته دفاع مقدس ورزشکاران ورزشهای آبی و اسکی روی آب به حرکات نمایشی و اهتزاز پرچم پر افتخار جمهوری اسلامی ایران در پهنه آبی دریاچه شهدای خلیج فارس (چیتگر) اقدام کردند.
پنج شنبه ۱ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
مجموعه میراث جهانی گلستان میزبان علاقه مندان به هنر اسکیس و کروکی بود.
برنامه «تهران کروکی» با هدف تقویت دانشجویان علاقه مند به اسکیس و کروکی در فضاها و بناهای تاریخی در روزهای پنج شنبه و جمعه در مجموعه کاخ گلستان برگزار شد.در این دورهمی که در فضای باز و با رعایت پروتکل های بهداشتی اجرایی شد، هنرمندان «شمس العماره» را به عنوان مکان تاریخی ثبت اثرشان در نظر گرفتند. قرارست این آثار به زودی در فضای نمایشگاهی مجموعه کاخ گلستان به نمایش گذاشته و از آثار برتر تقدیر شود.
جمعه ۲ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
مراسم راهپیمایی جاماندگان اربعین حسینی از میدان امام حسین (ع) به سمت حرم مطهرحضرت عبدالعظیم حسنی (ع) با حضور بیشمار عشاق حسینی و با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار شد.
دوشنبه ۵ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
اینجا «تهران»؛ پایتختی برای عشاق «حسین». امروز«اربعین»؛ زمانی برای مرور «عاشقی». جامانده بودند از قافله عشاق اما دلشان که این را نمیفهمید و در سر هوای «او» را داشتند همانگونه که مولانا گفته بود: « بی همگان به سر شود، بی تو به سر نمیشود...» با پای پیاده، خودِ جامانده شان را از میدان امام حسین(ع) به حرم عبدالعظیم حسنی (ع) نزدیک و نزدیک تر کردند تا با یک سلام از راه دور، قلب شان کمی آرام بگیرد.
دوشنبه ۵ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
اجرای طرح واکسیناسیون مناطق کم برخوردار از روز نخست مهر به مدت 10روز آغاز شده است . در این طرح که به همت سازمان رفاه،خدمات و مشارکتهای اجتماعی شهرداری تهران اجرایی شده، به ساکنان آسیب دیده و یا در معرض آسیب حاشیه پایتخت، واکسن کرونا تزریق می شود.
چهارشنبه ۷ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
200 خودرو کلاسیک صبح امروز هشتم مهرماه در ورزشگاه آزادی دور هم جمع شدند تا در اجتماع خودرو های کلاسیک ایران مسافت پیست اتومبیلرانی این ورزشگاه تا دیزین را طی کنند.
پنج شنبه ۸ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
وقتی نیکولای مارکوف معمار برجسته ایرانی گرجستانی در سال ١٣٠٧ و با قرارداد پانصدهزار تومان اولین آجر ساختمان ١٥ هزار مترمربعی با شیوه معماری ملی برای اداره پست وگمرک در خیابان سپه را بنا کرد، قطعا تصور نمیکرد که روزگاری این بنا ، موزه ملی ارتباطات ایران شود. این بنای سترگ با نمای آجری و سنگی با ترکیبی متقارن در ضلع جنوبی میدان مشق ساخته شده و بنابر نظر کارشناسان، ساختمان پست، نمایشیترین اثر معماری مارکوف است؛ اثری که به بهانه روز جهانی پست در آن گشتی زدیم.
جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
به مناسبت پنجاهمین سالگرد تولید مرسدس w107 کلوپ رسمی مرسدس بنز ایران در پیست اتومبیلرانی آزادی ،گردهمایی دارندگان مرسدس w107 و تمامی نسلهای کلاس SL را با رعایت تمامی پروتکلهای بهداشتی و بدون حضور بازدیدکننده برگزار کرد.
جمعه ۱۶ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
ایرانیان در دوره هخامنشی را میتوان آغازگران تاریخچه پست در جهان نامید. دلیل این مدعا هم «چاپارخانه» هایی است که در فواصل نسبتا کوتاه در مسیر راهها قرار داشت تا نامهرسانها با تعویض اسب ها ، نامهها و اسناد را هرچه سریعتر به مقصد برسانند.
این شیوه پستی بر اساس فعالیت چاپارخانهها در تاریخ ایران تا دوره صفویان و افشاریان و زندیان و قاجار به همان شکل و البته با قوت و ضعف ادامه داشت تا اینکه در اوایل دوره قاجار، عباس میرزا ولیعهد ، اصلاحاتی جدید انجام داد و چاپارخانهها منسوخ شدند. تاریخ میگوید امیرکبیر، واحد چاپاری جدیدی بنا نهاد که مسئول نامهرسانی و انتقال فرمانهای حکومتی و تشکیلات آن شد و در حد یک «اداره» بود؛ تا اینکه ناصرالدین شاه دستور داد «وزارت» پست در ایران تشکیل شود. در خصوص بخشی از تاریخ پست در ایران، دفتر ارتباطات شرکت ملی پست ایران عکس هاى قدیمى در اختیار آژانس عکس تهران قرار داده است تا با انتشار آنها روز جهانى پست را گرامى داریم و از زحمات تلاشگران این عرصه تقدیر به عمل آوریم.
شنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۰
عکاس: دریافتی
صبح جمعه ٢٣ مهر ماه ١٤٠٠ مرحله اول مسابقات موتور ریس قهرمانی کشور در رده آقایان و بانوان، روز جمعه ۲۳ مهر ماه در کلاس ۱۲۵، مینی جیپی، ۲۵۰، ۶۰۰ و 1000 cc در پیست اتومبیلرانی مجموعه ورزشی آزادی برگزار شد
جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
برج آزادی با آن معماری تلفیقی دورانهای هخامنشی، ساسانی و اسلامی به گذشتههای درخشان تاریخ ایران نظر دارد؛ بنایی سه طبقه با چهار آسانسور ، دو راه پله و ۲۸۶ پلکان که ارتفاع آن از سطح زمین ۴۵ متر است. گفته میشود در ساخت برج آزادی 46 هزار قطعه سنگ بریده و پرداخت شده به کار رفتهاست.حالا و در پنجاهمین سالروز گشایش آزادی ، این برج همچون نگینی در پایتخت می درخشد.
جمعه ۲۳ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
استادیوم آزادی، یا همان «استادیوم یکصدهزار نفری» معروف ، دقیقا 50سال پیش و در روز ۲۶ مهر ۱۳۵۰ افتتاح شد اما نخستین مسابقه فوتبالی که در این ورزشگاه برگزار شد، بازی دوستانه بین دو تیم پرسپولیس و کروزیرو برزیل در ۲۷ اسفند ۱۳۵۰بود که با پیروزی تیم برزیلی به پایان رسید. این ورزشگاه به عنوان یکی از 20 استادیوم برتر جهان شناخته شده و در مهرماه سال ۱۳۹۲ در بلیچر رپورت ، نام آن منتشر شده است. حتی برای مدت زیادی در رسانههای مطرح جهان از جمله گاردین از استادیوم آزادی بهعنوان یکی از بزرگترین ورزشگاههای جهان یاد شده است.
دوشنبه ۲۶ مهر ۱۴۰۰
عکاس: حمیدرضا درجاتی