نامگذاری بلوار شهرداری بنام قیصر امین پور با حضور شهردار تهران، اعضای شورای شهر و همسر قیصر امین پور
جمعه ۱۳ مهر ۱۳۹۷
عکاس: شایان محرابی
در خرداد سال 1383 مرکز پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اساسنامهای مشتمل بر 24 ماده و 18 تبصره به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ارتقاء یافت.
ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی و زمینشناسی از جمله ده کشور سانحهخیز جهان به شمار میآید و همواره بر اثر بروز سوانحی چون سیل، زلزله، خشکسالی و غیره، خسارات جانی و مالی قابل توجهی به کشور وارد آمده است.
از همین رو سالهاست راههای کاهش اثرات سوانح طبیعی در کشور مورد توجه قرار گرفته است و تلاش میشود تا همگام با تجربههای جهانی در این حوزه، شاخص ایمنی و آمادگی در برابر سوانح طبیعی ارتقاء یابد در این میان، برنامهریزی برای پیشگیری و افزایش آمادگی در برابر سوانح در شهر تهران به عنوان مرکز فعالیتهای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور از اهمیت زیادی برخوردار است.
شهرداری تهران ملزم به تشکیل ستاد مدیریت بحران شهر تهران با هدف هماهنگی امور مربوط به مراحل مدیریت بحران (پیشگیری، آمادگی، مقابله و بازسازی) شد و تمامی دستگاههای اجرایی و سازمانهای مستقر در شهرتهران موظف شدند با این ستاد همکاری نمایند
همچنین براساس مصوبه کمیته ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی شهردار تهران از سوی وزیر کشور به عنوان رئیس ستاد مدیریت بحران شهر تهران منصوب شد. از سوی دیگر با توجه به این که مرکز مطالعات زلزله و محیط زیست شهرداری تهران با همکاری آژانس همکاریهای بینالمللی ژاپن (جایکا) طرح ریز پهنهبندی لرزهای شهر تهران را در دست انجام داشت، به تدریج زمینه همکاری، تعامل و ادغام دو مجموعه دبیرخانه طرح جامع مدیریت بحران شهر تهران و مرکز مطالعات زلزله و محیط زیست شهر تهران، فراهم شد.
پنج شنبه ۱۹ مهر ۱۳۹۷
عکاس: شایان محرابی