به همت مدیریت فرهنگی هنری منطقه 12 ، هیئت رزمندگان اسلام تهران بزرگ و شهرداری این منطقه همه روزه در ماه مبارک رمضان از ساعت 19:30 کرسی تلاوت یک جزء از قرآن کریم توسط قاریان ممتاز بینالمللی، در محوطه فرهنگی میدان امام حسین(ع) و در جوار مقبره شهدای گمنام برپا و برنامههای گوناگون فرهنگی ویژه ضیافت الحسین (ع) برگزار می شود.
سه شنبه ۱ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
مراسم احیای شب نوزدهم ماه رمضان با حضور گسترده مردم در امامزاده صالح تجریش برگزار شد.
شنبه ۵ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
آرامگاه شاهعبدالعظیم در مجموعه آرامگاههای نوادگان حسن بن علی است که در شهر ری قرار دارد. این آرامگاه با آرامگاه حمزه و طاهر یکی از مشهورترین زیارتگاههای شیعیان ایران بوده و مربوط به دوره ایلخانی - دوره صفوی - دوره قاجار است. این اثر در تاریخ ۱۱ بهمن ۱۳۳۴ با شمارهٔ ثبت ۴۰۶ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
یکشنبه ۶ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
مراسم احیاء شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان در مزار شهداء در بهشت زهرا (س) تهران برگزار شد.
دوشنبه ۷ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
احیای شب بیستم و سوم رمضان در حسینیه همدانی ها خیابان ری برگزار شد.
چهارشنبه ۹ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
راهپیمایی روز جهانی قدس در آخرین جمعه ماه مبارک رمضان با حضور مردم روزه دار در تهران برگزار شد.
جمعه ۱۱ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
مراسم تشییع پیکر عباس کیارستمی روز یکشنبه ۲۰ تیر ماه از مقابل ساختمان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان واقع در خیابان حجاب برگزار شد.
یکشنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
نمایش مستاجر به کارگردانی ستاره امینیان و بازی مرتضی اسماعیل کاشی، افشین غفاریان، سارا علیا، منا شریفی، سمیرا طلوعی، برنا اعتمادی، سعید اویسی و رحیم نوروزی در سالن حافظ به روی صحنه رفت.
سه شنبه ۲۲ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
نخستین زندان تهران قدیم، در زمان ریاست سوئدیها بر شهربانی (بلدیه) در ساختمان اداره کل تشکیلات نظمیه در جنوب غربی میدان توپخانه قرار داشت. این زندان کوچک مرکب از سه اتاق معروف به حبس نمره یک و چندین اتاق و زیرزمین برای زندانیان عمومی بود. در واقع در کل دوران قاجاریه، زندان در دارالخلافه منحصر به این مکان بود و محل دیگری به نام زندان وجود نداشت.
با کودتای 1299 هـ. . ق و روی کار آمدن رضا میرپنج، سقف ساختمان نظمیه با توپ ویران شد و زندانیانی که در ساختمان بلدیه محصور بودند، همگی آزاد شدند و عملا زندان از بین رفت اما با در دست گرفتن حکومت توسط رضاخان سرتیپ درگاهی، رییس نظمیه آن ایام به دلیل وجود معارضان زیاد، تقاضای یک محل وسیع برای به بند کشیدن مخالفان کرد. نیکلا مارکوف روسی (معمار و دوست رضاخان) مامور بررسی و انتخاب مکان مناسب برای احداث نخستین زندان به شیوه متمرکز شد. او قصر وسیع قاجار را که حدفاصل سه راه زندان، پل سیدخندان، خیابان شریعتی و خیابان پلیس بود برای ساخت زندان انتخاب کرد. چراکه این قصر وسیع قدیمی سالها متروکه بود، با انتخاب این مکان، بودجه لازم به سرعت تامین شد و سرانجام زندان قصر در تاریخ 11 آذر 1308 خورشیدی توسط رضاخان به همراه سرتیپ درگاهی بازگشایی شد.
زندان قصر 192 اتاق برای محبوسان داشت که 96 اتاق آن پنج نفری و مابقی یک نفری بودند. علاوه بر آن در قسمت مریضخانه شش اتاق شش نفری و شش اتاق یک نفری برای زندانیان مریض ساخته شده بود. زندان قصر گنجایش 800 نفر محبوس را داشت. جالب است بدانید که اولین زندانی زندان قصر، سازنده آن یعنی سرتیپ درگاهی بود. او تنها دو روز پس از مراسم افتتاح زندان، برحسب دستور رضاخان در این زندان محبوس شد. بعد از مدتی در منزلش تحت نظر قرار گرفت و بعدها دیگر به هیچ شغلی گمارده نشد. از دیگر زندانیان معروف نخستین زندان متمرکز پایتخت، قوامالسلطنه، صارمالدوله، صولتالدوله، عبدالحسین تیمورتاش، بزرگ علوی، علیمردانخان بختیاری، گروه معروف 53 نفر به همراه دکتر تقی ارانی بودند. بزرگترین و معروفترین فرار از زندان قصر نیز مربوط به سیدفرهاد نامی از مخالفان پهلوی اول بوده است.
شنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
نمایش شش و بش به نویسندگی محمد چرمشیر و کارگردانی جواد روشن و بازی مهسا ایرج پور، علی باروتی، صدف بختیاری، امیرعباس حسینی ، مهدی ذاکر حسینی، محسن زرآبادی، مرتضی شاه کرم، حسین شفیعی، الهه شه پرست، مرضیه صدرایی، کامبیز طلایی، بهرنگ فرهنگ دوست، وحید نفر تا 8 مرداد ساعت 19 در تالار سنگلج به روی صحنه می رود.
یکشنبه ۲۷ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
تماشاگه زمان (خانه حسین خداداد) موزه و خانه تاریخی مربوط به دوره قاجار است و در تهران، خیابان ولی عصر، خیابان زعفرانیه، نبش خیابان منصور واقع شده و این اثر در تاریخ ۲ بهمن ۱۳۸۲ با شمارهٔ ثبت ۱۰۸۶۸ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. تماشاگه زمان مجموعهای از ابزارهای زمانسنجی و گاهشماری است که در محوطهای به مساحت ۵۰۰۰ مترمربع و عمارتی با زیربنای ۷۰۰ مترمربع سازماندهی شده است. در محوطهٔ این تماشاگه ساعتهای اولیه مانند ساعت آفتابی، ساعت شنی، ساعت آبی و ساعت سوختی قرار گرفتهاند. در داخل عمارت نیز ساعتهای مکانیکی دیواری، رومیزی، جیبی و مچی قرار گرفتهاند. همچنین بخشی از عمارت به اسنادی دربارهٔ گاهشماری جلالی و تاریخ آن در ایران اختصاص یافته است. این تماشاگه در تهران، خیابان ولیعصر، ابتدای خیابان سرلشکر فلاحی (زعفرانیه)، نبش چهارراه پرزین بغدادی، پلاک ۱۲ واقع شده است.
سه شنبه ۲۹ تیر ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی