حمل و نقل شهری یکی از مشکلات بزرگ کلان شهرهای ایران است و جهت حل این معضل احداث سامانه های ریلی اجتناب ناپذیر است. شرکت واگن سازی تهران، در راستای توسعه و گسترش صنعت حمل و نقل ریلی به ویژه بخش درون شهری، در جهت کمک به حل این معضل پیچیده و جدی در سال 1382 تاسیس گردید.
شنبه ۷ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
قطار ملی مترو با همکاری شرکتهای مختلف داخلی از جمله ۱۸ شرکت دانش بنیان و ۴ مجموعه صنعتی همچون شرکت واگنسازی تهران، جهاد دانشگاهی، مپنا و ایریکو ساخته شده است، این طراحی و ساخت براساس تجربیات ۲۰ سال گذشته در استفاده از سه نسل واگن ها صورت پذیرفته است که طراحی و ساخت سیستم رانش، تهویه مطبوع ، بدنه قطار ،ترمز ، راهروی بین واگنی ، دربها ، دکوراسیون داخلی و هوشمند سازی سیستم اطلاع رسانی از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته توسط شرکتهای داخلی برای تولید قطار ملی مترو بوده است.
چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
مراسم رونمایی از نخستین نمونه قطار ملی مترو پنجشنبه 19 فروردین 1400 با حضور
دکتر حناچی شهردار تهران و دکتر روحانی رییس محترم جمهور، دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور(به صورت آنلاین) در کارخانه واگن سازی تهران برگزار شد.
پنج شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: مجتبی عرب زاده
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد میشود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است بزودی ایستگاه های جدید در حال ساخت در خطوط 6 و 7 به بهره برداری برسد. حال با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، دغدغه اصلی مدیران شهری ایجاد فضایی امن و به دور از هرگونه خطر برای شهروندان است و این امر میتواند با گسترش شبکه حمل و نقل ریلی شهری و ایجاد زیرساخت های ایمن فراهم شود. بر همین اساس قرار است ایستگاه متروی مرزداران در خط 6 متروی تهران که به لحاظ استراتژیکی در نقطه ای مهم و حیاتی در منطقه 5 و در خیابان مرزداران قرار گرفته ، بزودی به بهره برداری برسد. گزارش تصویری زیر تنها گوشه ای از مجموعه تلاش های مهندسین ایرانی و همچنین مدیران شهری برای توسعه هرچه بیشتر این حمل و نقل ارزان و حیاتی را به تصویر کشیده است.
شنبه ۲۱ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد می شود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است بزودی ایستگاه های جدید در حال ساخت در خطوط 3،6و7 به بهره برداری برسد. حال با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا و لزوم فاصله گذاری اجتماعی در اماکن عمومی، دغدغه اصلی مدیران شهری ایجاد فضایی امن و به دور از هرگونه خطر برای شهروندان است و این امر میتواند با گسترش شبکه حمل و نقل ریلی شهری و ایجاد زیرساخت های ایمن فراهم شود. بر همین اساس قرار است ایستگاه متروی اقدسیه در خط 3 متروی تهران که به لحاظ استراتژیکی در نقطه ای مهم و حیاتی در منطقه 1 و در خیابان موحد دانش قرار گرفته ، بزودی به بهره برداری برسد. گزارش تصویری زیر تنها گوشه ای از مجموعه تلاش های مهندسین ایرانی و همچنین مدیران شهری برای توسعه هرچه بیشتر این حمل و نقل ارزان و حیاتی را به تصویر کشیده است.
یکشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی