صبح روز شنبه ۱ مرداد ماه ۱۴۰۱، آیین افتتاح ۶ مرکز گروه خاص و منع پذیرش آسیب دیدگان اجتماعی با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، سیدعباس جوهری معاون استاندار تهران، احمد احمدی صدر مدیرعامل سازمان رفاه، خدمات و مشارکت های اجتماعی شهرداری تهران و محمد امین توکلی زاده معاون امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد.
شنبه ۱ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
آیین کلنگ زنی احداث سه هزار واحد مسکونی قرارگاه جهادی تامین مسکن شهر تهران عصر امروز - شنبه یکم مرداد ۱۴۰۱- با حضور شهردار تهران، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، سرپرست سازمان نوسازی شهرداری تهران، شهردار منطقه ۱۸ و جمعی دیگر از مدیران شهری در ناحیه ۳ منطقه ۱۸ برگزار شد.
شنبه ۱ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
آیین افتتاح مجموعه فرهنگی و ورزشی شهید محسن شهریاری شنبه 1 مرداد 1401 با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران، حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، سید مهدی هدایت سرپرست سازمان نوسازی، شهردار و شهروندان منطقه ١٨ برگزار شد.
شنبه ۱ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
علیرضا زاکانی شهردار تهران با همراهی رضا خرم طوسی مدیر عامل و رئیس هیئت مدیره بنیاد تعاون ارتش، یکشنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ از پادگان ۰۶ ارتش بازدید کرد.در این بازدید حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری، حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران و دیگر مدیران شهرداری و مقامات ارتش حضور داشتند.
یکشنبه ۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
پروژه بزرگراه شهید شوشتری با حضور علیرضا زاکانی شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری صبح امروز -یکشنبه ۲ مرداد ماه ۱۴۰۱- کلنگ زنی شد.
یکشنبه ۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
علیرضا زاکانی شهردار تهران، یکشنبه ۰۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ به همراه تعدادی از مدیران شهری از آخرین وضعیت احداث بزرگراه ۷۶ متری شهید بروجردی مطلع شد و از این پروژه بازدید کرد.
یکشنبه ۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
آخرین وضعیت پروژه احداث شاخه غربی بزرگراه یادگار امام(ره)، یکشنبه ۰۲ مرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور میدانی علیرضا زاکانی شهردار تهران و دیگر مدیران شهرداری بررسی شد.
یکشنبه ۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
عملیات جمع آوری ریلها و شاسی گذاری در حریم راه آهن تهران اهواز، جهت ادامه اجرای پروژه احداث زیرگذر سواره رو در حریم خط تهران اهواز توسط معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه 17 آغاز شده و به زودی به پایان خواهد رسید.
دوشنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: وحید دانشور
عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در سطح معابر نواحی سه گانه منطقه ۱۷ که از اواسط تیرماه آغاز شده، به صورت شبانه روزی در حال انجام است و به زودی به اتمام خواهد رسید.
دوشنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: وحید دانشور
مرکز یاورشهر ۵ که در اولین روز از مرداد ماه ۱۴۰۱، توسط علیرضا زاکانی شهردار تهران افتتاح شد، یکی از مراکز گروه خاص و منع پذیرش آسیبدیدگان اجتماعی است که برای بانوان معتاد زخم باز در نظر گرفته شده است. مددجویان پس از پذیرش در این مرکز و طی کردن مراحل درمان و فرا گرفتن حرفه شغلی به جامعه باز خواهند گشت. این مرکز به همت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران در محله کن دایر گردیده است.
دوشنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
قلعه خمارآباد در جنوب استان تهران، در مجاورت روستای جعفرآباد جنگل واقع شده است. این قلعه که از خشت و گل ساخته شده است و قدمت آن به دوره قاجار باز میگردد تا سال1357، مسکونی بوده و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی اهالی آن، آنجا را ترک کرده و به روستاهای اطراف مهاجرت نمودند. همجوار این قلعه، اصطبلی با سبک معماری قلعه وجود داشته که در آن از هزار رأس دام نگهداری میشده است. اهالی آن به شغل کشاورزی و دامداری مشغول بودند. 30 خانوار در آن زندگی میکردند و از طریق دو قنات به قلعه آب رسانی میشده که بقایای آن هنوز هم موجود است. به استناد سخنان آقای حاج محمد قاسمی که در سال 1312 در همین مکان به دنیا آمده قلعه خمارآباد متعلق به شخصی به نام آقابزرگ خان و خواهرش شاهزاده لهک بوده است. شایان ذکر است برخی از بناها و آثار تاریخی اطراف تهران از جمله آثار تاریخی منطقه 19، در طول زمان تغییر کاربری داده، تخریب شده و یا اثری از آنها باقی نمانده است. آنچه که از این آثار به جا مانده هم وضعیت خوبی نداشته و در صورت عدم توجه مسئولین در سالهای آتی به طور کامل نابود میگردد.
دوشنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
بیستمین رویداد فرهنگی عطر سیب، 2 تا 9 مرداد 1401 در میدان امام حسین (ع ) از ساعت ۱۶ تا ۲۳، اماده ارائه خدمات جهت نیازهای هیئات شهر تهران در حال برگزاری است.
سه شنبه ۴ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
عصر دوشنبه 3 مرداد 1401 نشست هم اندیشی بررسی مشکلات منطقه 5 با حضور زهره الهیان نماینده مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی، شهردار منطقه ۵، مدیران و معاونین منطقه و جمعی از بانوان فعال فرهنگی، اجتماعی، ورزشی و علمی برگزار شدو همچنین ملاقات مردمی دکتر الهیان با هدف بررسی و رسیدگی به مشکلات شهروندان منطقه در مسجد نظام مافی « شهر زیبا » انجام شد.
دوشنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: فرزام طایفه
صبح دوشنبه 3 مرداد 1401 سوده نجفی عضو هئیت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با حضور در منطقه۱۷ پس از شرکت در جلسه ملاقات مردمی، نشست با نخبگان و بانوان فعال و کارآفرین، به همراه رضاشنگی شهردار و جمعی از مدیران شهری از پروژهها و مجتمع های فرهنگی این منطقه بازدید به عمل آورد و در پایان
با حضور در آستان مقدس امامزاده جلیل القدر به زیارت امامزاده و شهدای مدفون در این مکان معنوی رفت.
دوشنبه ۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: وحید دانشور
در آستانه ماه محرم مردم پایتخت جهت اقامه عزاداری حضرت اباعبدالله الحسین(ع) اقدام به خرید لوازم هیاتها و پرچم های عزا در بازار بزرگ تهران می کنند.
سه شنبه ۴ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
صبح امروز چهارشنبه 5 آمرداد 1401 در راستای فرمایشات مقام معظم رهبری دومین مرحله از رزمایش مائده امام حسن(ع) با همکاری سپاه محمد رسول الله(ص) و سازمان بسیج شهرداری تهران در قالب اهدا بسته های معیشتی به استعداد 13 هزار بسته بین نیازمندان شهر تهران توزیع شد.
چهارشنبه ۵ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: دریافتی
سحرگاه امروز ششم آمرداد 1401 شهردار تهران راهی منطقه سیل زده امام زاده داوود(ع) شد.
در پی سیل شب گذشته در منطقه امام زاده داوود تهران، علیرضا زاکانی با همراهی سایر مسئولان و مقامات در مناطق سیل زده حضور یافت و از نزدیک بر فعالیت های امدادی نظارت کرد.
پنج شنبه ۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: فرزام طایفه
عملیات ساماندهی منطقه امامزاده داوود(ع) پس از حادثه سیل آغاز شد. سازمان مدیریت بحران شهرداری تهران با همکاری سازمان مدیریت پسماند، معاونت خدمات شهری، سازمان آتش نشانی و شهرداری منطقه 5 پایتخت اقدامات لازم برای ساماندهی و ایمنی سازی محل حادثه را آغاز کرده است.
پنج شنبه ۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: مهدی دوستی
همزمان با نزدیک شدن به ماه محرم و ایام سوگواری سید و سالار شهیدان، حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، منطقه 17 شهرداری تهران رخت عزا بر تن کرد. شهر تهران در آستانه ماه محرم سیاهپوش شده و عزاداران حسینی بر درب خانهها، حسینیهها و همچنین خیابانها، پرچم عزای سیدالشهدا (ع) را نصب کردند؛ تا شهر رنگ و بوی حسینی گرفته و در عزای حسینابنعلی (ع) به سوگ بنشیند.
یکشنبه ۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: وحید دانشور
بارش های اخیر باران سبب وقوع سیل در مناطق مختلف کشور شده است که بر اثر این رخداد تعدادی از هموطنان جان خود را از دست داده و یا با خسارات مالی مواجهه شده اند. شهرداری منطقه 14 تهران نیروهای خود را برای امداد رسانی به مناطق سیل زده فیروزکوه اعزام کرده است تا با کمک به سایر نیروهای امدادی حاضر در این منطقه عملیات پاکسازی خسارات ناشی از سیل را با سرعت بیشتری انجام دهند.
یکشنبه ۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شهاب قنادها
«محمدرضا اصغری» 31ساله ، یکی از معدود جوانانی است که به دلیل «عشق» و «ارادت» به سید وسالار شهیدان 10سالی میشود که «علم» و«کتل» میسازد. او معتقد است که «علم» جدای فلسفه آیینی خاص خودش، «موزه سیار» سیدالشهدا (ع) است.
یکشنبه ۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
اولین رویداد نقاشیخط (کالیگرافی) ۵۰۰ تیغه علامت، منقش به القاب اباعبدالله الحسین(ع) تحت عنوان نشان عاشقی به همت هنرمندان جوان و پیشکسوت و حمایت سازمان زیباسازی شهرداری تهران در میدان شهدای هفتم تیر اجرایی شد. قرار است این تیغهعلمهای طراحی و نقاشی شده، در ۱۲۱ نقطه شهر پایتخت نصب شود.
یکشنبه ۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
صبح دوشنبه دهم مرداد ماه 1401 مهدی چمران رییس شورای اسلامی شهر تهران به همراه جمعی از اعضای شورا و مدیران شهری از نمایشگاه نشان عاشقی واقع در میدانگاه هفت تیر بازدید به عمل آوردند. در بخشی از بازدید حجت الاسلام والمسلمین قمی رییس سازمان تبلیغات اسلامی هم به این جمع پیوست و از نمایشگاه دیدن کرد.
دوشنبه ۱۰ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
شامگاه سه شنبه ۱۱ مردادماه ۱۴۰۱، مراسم عزاداری شب پنجم محرم درهییت ریحانه الحسین با مرثیه خوانی سید مجید بنی فاطمه و حضور عزاداران حسینی در محله باغ فیض برگزار شد.
چهارشنبه ۱۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
صبح سه شنبه 11 مرداد 1401 نرگس معدنی پور رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران با حضور در منطقه5 پس از بازدید از کارخانه نوآوری و کتابخانه علامه جعفری در جلسه شورای فرهنگی با مدیران این منطقه شرکت کرد.
سه شنبه ۱۱ اَمرداد ۱۴۰۱
صبح روز چهارشنبه ۱۲ مردادماه ۱۴۰۱، آیین رونمایی از سازه حجمی عصر عاشورا با حضور محمد نقیب ، معاون امور فرهنگی و اجتماعی شرکت بهرهبرداری مترو تهران در ایوان انتظار میدان ولی عصر(عج) برگزار شد.
چهارشنبه ۱۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، صبح چهارشنبه ۱۲ مرداد ۱۴۰۱ در آسایشگاه کهریزک تهران برگزار شد.
چهارشنبه ۱۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
یکسال از حادثه تلخ و غم انگیز از دست دادن هنرمند جوان و بدلکار بین المللی کشورمان، ارشا اقدسی گذشت. به همین مناسبت مراسم یادبود وى عصر پنج شنبه ١٣ مرداد ماه ١٤٠١ با حضور خانواده وی، جمعی از هنرمندان و اهالی سینما، دوستداران و اعضای تیم بدلکاران 13 در موزه سینما برگزار شد.
پنج شنبه ۱۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
تکیه های تهران را به 3دسته می توان تقسیم کرد؛ تکیه های صنفی، تکیه های اقوام و تکیه های محلی.در اسناد معتبر ذکر شده وقتی «طهران» 5محله داشته، بیش از 50 تکیه متفاوت داشته که امروزه تعدادی از آنها باقی مانده است.
در این گزارش چهار تکیه؛ «سادات اخوی»، «رضاقلی خان هدایت»، «کربلایی ها» و « مسجد اردبیلی ها» به تصویر کشده شده است.
شنبه ۱۵ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
شامگاه جمعه ۱۴ مردادماه ۱۴۰۱، مراسم عزاداری شب هشتم محرم با حضور عزاداران حسینی در کهف الشهدا برگزار شد.
شنبه ۱۵ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
مراسم تشییع و خاکسپاری لاله های زهرایی در منطقه 5 روز پنج شنبه ۱۳ مرداد ۱۴۰۱ مصادف با ۵ محرم ۱۴۴۴، ساعت ۹ صبح از مقابل مسجد علی ابن ابی طالب (ع) خیابان آیت الله کاشانی و تا اداره آموزش و پرورش منطقه ۵ واقع در خیابان ابراهیمی شمالی انجام شد.
پنج شنبه ۱۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: فرزام طایفه
تهران به عنوان پایتخت ایران در دورههای مختلف در حدود ۱۵۰ سال پیش بین ۵۰ تا ۷۰ تکیه محلی داشته است. از زمان صفویان کارکرد تکیهها تغییر کرد و به مکانی برای سوگواری اهل بیت به ویژه در ماه محرم تبدیل شد. تکیههایی که به مرور زمان از بین رفته اند یا به حسینیهها تغییر پیدا کردهاند. با این حال تکیههای قدیمی تهران هنوز هم محل تجمع قدیمیهای هر محله همراه با آداب و مناسک عزاداری است؛ عزادارانی که محرم و صفر را با رسوم تهران قدیم به جا میآورند.در این گزارش به قدیمی ترین تکایای شمرون تکیه بالا تجریش،تکیه پایین،تکیه دزاشیب،تکیه حصار بوعلی و تکیه نیاوران می پردازیم.
یکشنبه ۱۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمیدرضا درجاتى
مراسم مشعل گردانی هر ساله در شبهای هشتم، نهم و دهم محرمالحرام توسط نجفیها و کربلاییهای مقیم تهران در محله عراقیهای مقیم پایتخت، واقع در دولت آباد برگزار میشود. مشعلهای حمل شده در این مراسم نمادی از مشعلهایی هستند که خیمه گاه اباعبدالله الحسین(ع) را به آتش کشیدند و نواختن گسترده طبلها نیز یادآور نواختن طبل در زمان حمله لشگر یزید و ابنزیاد به خیمهگاه اهل بیت امام حسین(ع) و اهل حرم است که با صدای بلند نواختن طبل مانع از شنیده شدن صدای ترس، شیون و فریاد زنان و کودکان شوند.
یکشنبه ۱۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
ظهر روز یکشنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۱ مصادف با تاسوعای حسینی، دسته عزاداری دانشگاه امام صادق(ع) با عبور از خیابان های محله شهرک غرب و مداحی و مرثیه سرایی میثم مطیعی به اقامه عزا پرداختند.
یکشنبه ۱۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
حلوا پزان در روز تاسوعای حسینی، در چهار راه گلوبندک، یکی از آداب تهرانیها در ماه محرم است. چهارراه گلوبندک تهران، هرساله در روز تاسوعا، اجتماع حلواپزانی میشود که شاید اولین تجربه آشپزیشان باشد، اما نذر کرده اند و، چون حاجت شان برآورده میشود، بساط، قابلمه، روغن و آرد را کنار خیابان پهن و شروع میکنند به حلواپزی. در این روز از ابتدای خیابان ابوسعید، مترو منیریه، میتوان بوی روغن داغ، آرد در حال سرخ شدن و شهد گلاب و شیره انگور حلوا را استشمام کرد. حلواپزان چهارراه گلوبندک، از جذابیتهای ماه محرم پایتخت است. اجتماع عزاداران حسینی، در روز تاسوعا، برای طبخ حلوا در چهارراه گلوبندک بسیار کامل و بزرگ است، به قدری که علاوه بر ارادتمندان اهلبیت (ع) و حاجتمندان، گردشگران آیینی را هم به این خیابان میکشاند.
یکشنبه ۱۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
قصه از جایی شروع شد که هنوز خبری از بلندگو نبود. برای اینکه صدای مداح به گوش همه برسد و همه عزاداران بتوانند چهره او را ببینند، مداح روی چهارپایهای میایستاد و مردم دور او جمع میشدند و مداح روضهخوانی را آغاز میکرد. «چهارپایه خوانی» از آداب تهران قدیم در روزهای محرم است که این روزها تنها در بازار تهران و محله شمیران میتوان سراغش را گرفت. چهارپایهخوانی در بازار سالهاست که به یکی از خاصترین آداب عزاداری در تهران تبدیل شده و پای بسیاری از اهالی پایتخت را برای شرکت در این عزاداری به بازار میکشد.
یکشنبه ۱۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
شامگاه یکشنبه ١٦ مرداد ماه ١٤٠١ عزاداری شب عاشورای سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یاران با وفایش با حضور اقشار مختلف مردم در میدان منیریه تهران برگزار شد.
دوشنبه ۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
همزمان با عاشورای حسینی(ع) آئین سنتی گل مالی و عزاداری لرستانی های مقیم تهران، دوشنبه 17 مرداد 1401 در بلوار فردوس تهران برگزار شد.
دوشنبه ۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
ظهر روز دوشنبه ۱۷ مردادماه مصادف با عاشورای حسینی دسته های عزاداری در سوگ اباعبدالله(ع) و یارانش در محله ده ونک به عزاداری پرداختند و همچنین مراسم تعزیه نیز در این محله برگزار شد.
دوشنبه ۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
همزمان با عاشورای حسینی(ع)، مراسم خیمه سوزان غروب عاشورا با حضور اقشار مختلف مردم، دوشنبه 17 مرداد 1401 در محله بریانک برگزار شد.
دوشنبه ۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
داستان از آنجایی آغاز شد که «بوعلی سینا» برای مداوای «همایون» دوسال در حصار آن زیست تا نام «حصار همایونی» برای همیشه به «حصار بوعلی» تغییر یابد؛ حصاری که با آن تکیه حدودا 200ساله اش سال هاست که برای حسین فاطمه(س) سینه می زند و «نخل» را می گرداند. فقط کافی است در کوچه پشت میدان نیاوران که نام «خان سفید» را یدک میکشد به سمت پایین حرکت کنید تا به تکیه ای با گنبد سبز که در دوره ناصری بنا شده برسید؛ همان تکیه ای که به روایتی اولین «تکیه شمرون» است و عزاداری در آن تا روز 25 محرم ادامه دارد.
این تکیه در دو طبقه بنا شده است؛ طبقه نخست که دارای حجره هایی است که در قدیم برای غریبهها، کودکان و بزرگان محله فضای نشستن و عزاداری کردن بود و طبقه دوم که به زنان تعلق داشت . ستون های چوبی این بنا با آن قدمت شان هم روایت دیگری است که به جای خود بازگو خواهد شد و منبر آن هم با 5پله و 27هزار برش، گفته می شود که برداشتی از منبر800ساله مسجد گوهرشاد است.
دوشنبه ۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
روز دوشنبه 17 مرداد ماه 1401 و همزمان با روز عاشورای حسینی دسته های عزاداری محله سعادت آباد پس از خروج از کوچه های خود نهایتا در میدان شهید طهرانی مقدم گرد هم می آیند و با تجمیع دسته ها به عزاداری واحد در مقابل مسجد الرسول(ص) می پردازند.
دوشنبه ۱۷ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: مهدی عسگری
زمان که به دوازدهم محرم رسید؛ «بنی اسد» شهدای کربلا را به خاک سپردند؛ واقعه بزرگی که مستند به تاریخ طبری است.
اما سالیان سال است که حرکت نمادین اسرای کربلا و حرکت طایفه «بنی اسد» برای خاکسپاری پیکرهای بی سر امام حسین(ع) و 72یار باوفایش، در شهرهای مختلف اجرا میشود؛ تعزیه ای از «دل و جان» که لاجرم بر جان و دل می نشیند.
امسال هم پایتخت میزبان این تعزیه نمادین و آیینی با قدمت دیرینه بود؛ تعزیه ای که با حضور مردم در مسیر میدان قیام تا سرچشمه حال و هوای دیگری داشت؛ از اشک های بی صدا بر گونه ها و ضجه مادران بر کودکان اسیر کربلا گرفته تا گل های بر سر و تن مالیده و زنانی که با حمل نخل بر سر و سینه می کوبیدند.
چهارشنبه ۱۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
مهدی چمران رئیس شورای اسلامی شهر تهران به همراه علیرضا نادعلی شهرستانکی عضو شورا و محمد جواد خسروی شهردار منطقه ۱۸ از بیمارستان کودکان حکیم، مرکز طبی کودکان 2 منطقه 18 شهرداری تهران، شنبه 22 مرداد 1401 بازدید کردند.
شنبه ۲۲ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
صبح امروز یکشنبه بیست سوم مرداد ماه 1401 دومین دوره انتخابات هیات رییسه شورای اسلامى شهر تهران با حضور اعضا شورا در محل ساختمان شوراى شهر تهران برگزار شد.
یکشنبه ۲۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
عصر یکشنبه ٢٣ مرداد 1401 علیرضا زاکانی شهردار تهران به مناسبت روز خبرنگار در جمع اهالی رسانه در عمارت مسعودیه حضور یافت و با آنها دیدار و گفتگو کرد.
یکشنبه ۲۳ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی، شایان محرابی
ظهر امروز دوشنبه ۲۴ مرداد ۱۴۰۱ مراسم امضا تفاهمنامه «واگذاری زمین دپوی خط ۱۰ مترو» به مساحت ۲۵/۸ هکتار میان شهرداری منطقه ۲۲ و شرکت راه آهن شهری تهران و حومه برگزار شد.
دوشنبه ۲۴ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
بعد از ظهر روز دوشنبه ۲۴ مردادماه ۱۴۰۱، نشست صمیمانه شهردار منطقه ۲ با خبرنگاران و اصحاب رسانه در سالن کنفرانس ساختمان منطقه ۲ شهرداری تهران برگزار شد.
دوشنبه ۲۴ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
شهرداری تهران با مشارکت بخش خصوصی، یک بیمارستان مخصوص کودکان در جنوب شهر تهران را احداث کرده است که به زودی این بیمارستان به منظور ارائه خدمات به شهروندان تهرانی و به ویژه کودکان آغاز به کار خواهد کرد.
سه شنبه ۲۵ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
صبح روز چهارشنبه ۲۶ مردادماه ۱۴۰۱، در مراسمی با حضور ناصر امانی عضو شورای اسلامی شهر تهران، سردار حسن حسنزاده فرمانده سپاه حضرت محمد رسولالله (ص) تهران بزرگ، رضا صیادی مدیرعامل سازمان زیباسازی شهر تهران و وحیدرضا انارکی محمدی شهردار منطقه ۲۲ شهر تهران از سردیس سردار شهید حسین همدانی در ابتدای اتوبانی مزین به نام آن شهید رونمایی شد.
چهارشنبه ۲۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
جلسه مدیران روابط عمومی و مسئولین ملاقات مردمی مناطق 22 گانه با حضور سید سعید صدرزاده دستیار شهردار در حوزه ارتباطات و مطالبات مردمی مسئول پیگیری ویژه دفتر شهردار چهارشنبه 26 مرداد 1401 برگزار شد.
چهارشنبه ۲۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
اولین و تنها پارکینگ زیرزمینی قطارهای شهری کشور با نام "پایانه اکباتان" در غربیترین نقطه خط ۴ متروی تهران به زودى افتتاح خواهد شد.در این پارکینگ ۲۱ خط ریلی تعبیه شده و از نکات بارز طراحی این سازه امکان ایجاد دهانههای بزرگ به ابعاد ۳۳ متر با استفاده از اسکلت فلزی، جهت نصب سوزن و ایجاد انشعابهای مختلف برای هدایت قطارها به هر یک از ۲۱ خط ریلی است. با توجه به آنکه این پارکینگ در محدوده مسکونی شهرک اکباتان واقع شده است، ساخت آن به صورت زیرزمینی طراحی شده تا کمترین مزاحمت برای اهالی منطقه و نیز حداقل آسیب برای منظر شهری را در پی داشته باشد؛ ضمن اینکه زیرزمینی بودن سازه پارکینگ، این اجازه را میدهد تا از سطح فوقانی آن برای ایجاد فضای سبز و یک پلازای مدرن شهری استفاده شود. گفتنی است این پارکینگ با ۷ هکتار مساحت، در ضلع غربی بزرگراه شهید ستاری و محدوده شمال ایستگاه متروی اکباتان واقع شده است.
چهارشنبه ۲۶ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
مراسم تشییع پیکر بابک برزویه عکاس پیشکسوت حوزه مطبوعات و سینما صبح امروز جمعه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۱ در محل خانه هنرمندان ایران برگزار شد.
جمعه ۲۸ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
روایت واقعی شیوه رویارویی شاهان قاجار با دوربین عکاسی شبیه یکی از داستانهای «هزار و یک شب» است، ورود دوربین عکاسی به کشوری که با دنیای بیرون تقریبا هیچ ارتباطی نداشت غوغایی به پا کرده بود. به دستور محمدشاه قاجار نخستین عکس از عزیزترین فرد خانواده گرفته شد؛ ناصرالدین، ولیعهد ۱۱ ساله.همین عکس سبب شد که به اعتقاد برخی تاریخدانان و کارشناسان، عشق بیبدیل شاه جوان قاجار به دوربین و عکاسی و بردن آن از مرزهای کاخ سلطنتی به یک استودیو عکاسی در نهایت به بهای به زانو درآمدن دودمان قاجار تمام شد. از وقتی شاهزاده نخستین بار تصویر خود را در صفحه داگرئوتایپ دید، یک دل نه صد دل شیفته دوربین عکاسی شد، عشقی که ناصرالدین میرزا 17 ساله که پس از مرگ پدر به تخت شاهی نشسته بود را بر آن داشت تا بخشی از کاخ گلستان در قلب تهران را به تاریکخانه و استودیو عکاسی تبدیل کند و از این رو، آتلیه عکاسی سلطنتی خیلی زود راه افتاد و به مهمترین کار و سرگرمی شاه قاجار که در واقع عکاسی از زنان اندرونی و البته گربه محبوبش ببری خان بود تبدیل شد.
عشق و علاقه ناصرالدینشاه قاجار به عکس و عکاسی در ۵۰ سال زمامداری هرگز از بین نرفت و وجود گنجینه آلبوم خانه در کاخ گلستان کاملا بیانگر علاقه شاه قاجار به عکاسی است.
جمعه ۲۸ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: دریافتی
مراسم ششمین دوره نشان عکس سال مطبوعاتی بعدازظهر امروز جمعه ۲۸ مرداد ماه ۱۴۰۱ با حضور عکاسان مطبوعاتی و با معرفی اعلام نفرات برگزیدگان هر بخش در فرهنگستان هنر به کار خود پایان داد.
جمعه ۲۸ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
صبح روز شنبه ۲۹ مرداد ماه ۱۴۰۱، معضلات و مشکلات و ساختمان های ناایمن و بدون جواز منطقه ۱۸ با حضور میدانی احمد اسدیان معاون نظارت و بازرسی امور سیاسی و قضایی سازمان بازرسی کل کشور،محمد رضا مهرورز بازرس کل امور وزارت کشور و شهرداری ها،محمد حسن زاده معاون دادستان و سرپرست دادسرای ناحیه ۳۷(انفال و ثروت های عمومی و شهرداری ها)، حمید رضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری تهران، محمد جواد خسروی شهردار منطقه ۱۸،علی اکبر فسائی مدیر اداره کل حریم و اعضای هیئت بازرسی مستقر در منطقه ۱۸ مورد،مورد بررسی قرار گرفت.
شنبه ۲۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
ظهر روز 29 مرداد 1401، بهرامی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، به اتفاق شنگی و جمعی از مدیران این منطقه از ایستگاه پردازش خشک، گلماند، بوستان در دست اقدام و بوستان مادر و کودک بازدید به عمل آوردند.
شنبه ۲۹ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
پروژه احداث کانال انحرافی آریافر و تکمیل حوضچه رسوبگیر تقاطع بزرگراه جلال آل احمد و خیابان آریافر به طول کلی ۴۵۰ متر، با هدف جبران کمبود ظرفیت هیدرولیکی کانال سیل برگردان غرب در محدوده بزرگراه جلال آل احمد تعریف شده است. پیشرفت فیزیکی این پروژه در بخش احداث کانال انحرافی بیش از ٨٦ درصد، در بخش احداث حوضچه رسوبگیر بیش از ٨٥ درصد و در بخش اجرای عملیات سگمنت گذاری بیش از ٤٠ درصد برآورد شده است.
دوشنبه ۳۱ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
عصر امروز شنبه سی مرداد 1401 نشست خبری رییس ستاد اربعین حسینی با حضور خبرنگاران در ساختمان معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری تهران برگزار شد
یکشنبه ۳۰ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
صبح روز دوشنبه ۳۱ مرداد ماه ۱۴۰۱،بازدید سید جعفر تشکری هاشمی؛ رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر و تمامی اعضا کمیسیون مربوطه به همراه محمد جواد خسروی؛ شهردار منطقه ۱۸ و مدیران شهری منطقه از پروژه های عمرانی و ترافیکی بازدید به عمل آوردند.
دوشنبه ۳۱ اَمرداد ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی