عمارت مسعودیه یکی از بناهای تاریخی مربوط به دوره قاجار است که پنج عمارت بزرگ دارد و در سال ۱۳۷۷ به ثبت آثار ملی رسیده است. عمارت مسعودیه به همراه باغ نگارستان، باغ لالهزار و باغ سردار ایروانی یکی از اماکنی است که در محدودۀ شمال حصار شاه طهماسبی تهران در عصر ناصری بنا شده و همچنان که خصوصیات باغهای ایرانی را داراست با نقشمایهها و عناصری از معماری فرنگی مزین شده است. مجموعۀ عمارت مسعودیه شامل ۵ عمارت دیوانخانه، سفرهخانه، حوضخانه، عمارت سید جوادی، عمارت مشیرالملکی و عمارت سردر، پُر است از گچبری، کاشیکاری، خطاطی، نقاشی دیواری و به طوری کلی تزئینات نفیس، تقسیمبندیهای فضایی و عملکردهای متنوع و موقعیت مکانی آن در محدودۀ میدان بهارستان که بسیاری از مهمترین حوادث تاریخ معاصر را به خود دیده است از خصوصیات منحصر به فرد آن به شمار میآید. این مجموعه تاریخی دارای ۷ کتیبه است که دو کتیبه در سردر اصلی، یک کتیبه در سردر کالسکهرو، دو کتیبه در عمارت دیوانخانه و دو کتیبه نیز در عمارت مشیریه قرار دارد.
پنج شنبه ۱۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
مراسم احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان بامداد چهارشنبه 31 فروردین ماه 1401 با حضور اقشار مختلف مردم در مزار شهدای گمنام کهف الشهدا برگزار شد.
پنج شنبه ۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
مراسم تعزیه شهادت حضرت علی(ع) در شب های قدر، توسط اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران با همراهی معاونت اجتماعی و فرهنگى شهرداری منطقه 11، جمعه 2 اردیبهشت 1401 در میدان منیریه برگزار شد.
جمعه ۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان بامداد جمعه 2 اردیبهشت ماه 1401 با حضور اقشار مختلف مردم در میدان امام حسین(ع) و مسجد امام حسین(ع) برگزار شد.
شنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
همزمان با فرارسیدن شبهای پر فیض قدر، مراسم معنوی و عبادی احیا شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان با حضور اقشار مختلف مردم در حرم مطهر امامزاده صالح علیه السلام برگزار شد.
شنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
مراسم احیای شب بیست و یکم ماه مبارک رمضان شامگاه جمعه 2 اردیبهشت ماه 1401 با حضور اقشار مختلف مردم در هیئت ریحانة الحسین (س) واقع در محله باغ فیض برگزار شد.
شنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
صبح شنبه 3 اردیبهشت ماه 1401 پیکر پاک دو تن از شهیدان گمنام هشت سال دفاع مقدس در منطقه 3 تهران تشییع و در محوطه مسجد بقیةالله (عج) به خاک سپرده شدند.
شنبه ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علیرضا خضرایی
صبح یکشنبه 4 اردیبهشت ماه 1401 سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیسجمهور به همراه حمیدرضا صارمی معاون شهرسازی و معماری شهرداری، کاوه علی اکبری مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران، شهردار منطقه ۲۰ و جمعی از مدیران شهری از کارخانه سیمان ری بازدید کردند.
یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
محله سنگلج که یکی از محلات پنجگانه حصار صفوی تهران محسوب می شود، از شمال به خیابان امام خمینی(مریضاخانه سابق) ازشرق به خیابان خیام( جلیل آباد سابق) از جنوب به خیابان مولوی و از غرب به خیابان وحدت اسلامی(شاپور سابق) محدود می شود.برخی نام سنگلج را دگرگونشده «سنگ رج» دانستهاند. رج به معنی ردیف است و اصطلاح سنگ رج مربوط به تقسیم آب با پارههای سنگ بودهاست.این محله قبل از گسترش تهران در اواسط دوره ناصری، محله باغ های تهران بوده که در دوره ناصری و زمین زدن کلنگ توسعه شهری تهران و ایجاد محله جدید به نام دولت، کم کم رنگ و بوی مسکونی به خود گرفته است.
در این محله شما می توانید یادگارهای از حضور بزرگانی همچون مستوفی الممالک، معیراللمالک، آیت الله طباطبائی، آیت الله سید محمود طالقانی، جلال آل احمد، عزت الله انتظامی و ... را در کنار امامزاده واجب التعظیمی همچون امامزاده سید ناصرالدین را مشاهده کنید.این محله همچنین مامنی از حضور مسلمانان و ارمنیان از دوره قاجار تا کنون است و قرارگیری کلیسای سورپ گئورگ شاهدی بر این موضوع است.
یکشنبه ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان شامگاه یکشنبه ۴ اردیبهشت ماه 1401 در مقبره شهدای بوستان سیمرغ منطقه 13 برگزار شد.
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: بابک گنجینه
حسین کاشانی پور شهردار منطقه ۲۱ در راستای تحقق شعار سال ۱۴۰۱؛ تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین، از خط تولید و بخش های مختلف گروه صنعتی پارس اگزوز بازدید کرد.
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علی گلدوز
مراسم احیای شب بیست و سوم ماه مبارک رمضان شامگاه یکشنبه ۴ اردیبهشت ماه 1401 با حضور شهروندان در میدان نبوت شهرداری منطقه ۸ تهران برگزار شد.
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: مهدی آقابابایی
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: محمد رضا کریمی
شامگاه یکشنبه 4 اردیبهشت 1401 سوگوارهی «به خاطرِ علی» با ویژه برنامه های هنری سنج و دمام، منقبت خوانی، گروه های همخوانی، افطاری ساده و ... به مناسبت ایام شهادت امام علی (ع) در بوستان ملت برگزار شد.
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علی کریمی
عصر روز دوشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۱، به همت شهرداری منطقه ۱۱، مراسم افطاری خادمین شهر به همراه خانواده هایشان با حضور اصغر قائمی عضو شورای اسلامی شهر تهران و جلال بهرامی معاون خدمات شهری و محیط زیست شهرداری تهران و سید محمد موسوی شهردار منطقه ۱۱ برگزار گردید.
دوشنبه ۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: سبحان فرج ون
مناطق هشت و شانزده شهرداری تهران با برپایی پردیس های فرهنگی در مسیر راهپیمایی روز قدس میزبان نمازگزاران پایتخت بودند.
جمعه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: محمد رضا کریمی - محمدرضا عبدالطیفی
آخرین نماز جمعه ماه مبارک رمضان و راهپیمایی با شکوه روز جهانی قدس در محله کن با حضور امام جمعه کن، شهردار منطقه ۵، بخشدار و دیگر مقامات ارشد منطقه ای و شهروندان این منطقه برگزار شد.
جمعه ۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: فرزام طایفه
شامگاه جمعه 9 اردیبهشت ماه 1401 مراسم ویژه گرامیداشت روز ملی خلیج فارس با حضور مدیران شهری و اقشار مردم در آمفی تئاتر شرقی مجموعه فرهنگی گردشگری دریاچه شهدای خلیج فارس، به همت سازمان زیباسازی شهر تهران برگزار شد.
شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
صبح امروز شنبه دهم اردیبهشت 1401 نشست خبری پرویز سرورى نایب رئیس شورای شهر تهران به همراه علیرضا نادعلی سخنگوی شورای شهر تهران و جمعی از خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل شورای اسلامی شهر تهران در خیابان بهشت برگزارشد
شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
حسین کاشانی پور شهردار منطقه ۲۱ با همراهی جمعی از معاونین و مدیران ارشد شهری این منطقه ضمن بازدید از هنرستان فنی و حرفهای علاقه مندیان، با اولیاء این مرکز آموزشی و دانش آموزان آن نیز گفتگو کرد.
یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علی گلدوز
سازمان ورزش شهرداری تهران اختتامیه مسابقات بسکتبال بانوان شهر تهران -جام رمضان- را در مجموعه ورزشی فاطمه الزهرا برگزار کرد. در مراسم اختتامیه این مسابقات زهرا شمس احسان؛عضو شورای اسلامی شهر تهران، حسین اوجاقی مدیر عامل سازمان ورزش و فاطمه تنهایی شهردار منطقه ٨ حضور داشتند.
یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: سعید زارعیان
تقدیر معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران از معلمان مدرسه کودکان اتیسم
حسین نظری معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران به همراه فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 به مناسبت روز معلم از مدرسه کودکان اتیسم آیین محمد(ص) بازدید.
یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: مهدی آقابابایی
کارخانهٔ سیمان شهرری که به عنوان یکی از قدیمی ترین کارخانه های ایران و نخستین خط تولید سیمان کشور از آن یاد می شود، در سال ۱۳۱۰ مطالعات اولیه زمینشناسی منجر به انتخاب محلی واقع در ۷ کیلومتری جنوب تهران آن زمان و در کنار کوه بیبیشهربانو گردید. کار احداث این واحد با سرمایه ۸ میلیون ریالی در ۸ دی ماه ۱۳۱۲ به پایان رسیده و بلافاصله بهرهبرداری از آن آغاز شد.
دوشنبه ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
نماز عید سعید فطر صبح امروز سه شنبه سیزدهم اردیبهشت ماه 1401 مقارن با اول ماه شوال در امامزاده صالح (ع) با حضور شهروندان برگزار شد.
سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
نماز عید سعید فطر، صبح سهشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ مصادف با اول شوال المکرم، با حضور اقشار مختلف مردم در حرم عبدالعظیم الحسنی (ع) شهر ری برگزار شد.
سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
نماز عید سعید فطر، صبح سهشنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ مصادف با اول شوال المکرم، با حضور اقشار مختلف مردم در منطقه هشت محله فدک برگزار شد.
سه شنبه ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: محمدرضا عبدالطیفی
عمارت پرهیاهوی قوام السلطنه سیاستمدار معروف دوره قاجار و پهلوی سالهاست به گنجینهای از آثار شیشهای و سفالینه مربوط به ادوار مختلف فرهنگی ایران تبدیل شده است؛ عمارت زیبا و منحصربفردی که سه دهه مکان زندگی و کار وی بود اما بعد از مرگ قوام السلطنه سرنوشت دیگری یافت تا درنهایت در سال ۱۳۵۵ پروژه تغییر کاربری و تبدیل آن به موزه آبگینه و سفالینههای ایران آغاز شد. طراحی این موزه به مهندسان ایرانی و طراحی ویترینها و معماری داخلی به معمار و مهندس مشهور اتریشی « هانس هولاین» سپرده شد. هانس در طراحی موزه از آثار برجسته تاریخی ایران مانند کاخ تچر، ستونهای تخت جمشید، قوسهای صفوی و کعبه زرتشت الهام گرفت و با اینکه ویترینها و فضای کلی موزه بهصورت مدرن طراحی شدهاند؛ اما این طراحی ها به فضای کلی ساختمان که بنایی سنتی است آسیب نزده و در هماهنگی کامل با آن قرار دارد.
جمعه ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
اگر گذرتان به بازار بزازهای تهران خورده باشد قطعا تابلوی راهنمای بقعه متبرکه امامزاده زید(ع) را هم دیده اید، امامزاده ای که نسبش به امام حسن مجتبی (ع) بازمی گردد.البته این بقعه علاوه بر اهمیت مذهبی اش به لحاظ تاریخی نیز اهمیت دارد و به عنوان سومین بقعه متبرکه تاریخی تهران شناخته می شود زیرا بخش هایی از این بنا به پیش از سلسله صفویه بازمی گردد. البته از آن دوران تنها صندوق روی مرقد مطهر باقی مانده و سایر قسمت های بقعه به دوران قاجار مربوط می شود. گنبدخانه آن در زمان فتحعلی شاه و صحن و ایوان ها در زمان ناصرالدین شاه ساخته شده و البته ، مقبره آخرین پادشاه زندیه یعنی لطفعلی خان نیز در ایوان جنب بقعه قرار گرفته است.
دوشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
ظهر سه شنبه 20 اردیبهشت ماه 1401 طی مراسمی ضریح مطهر امامزاده صالح(ع) با حضور معاونین، مدیران و جمعی از پرسنل سازمان بهشت حضرت زهرا(س) غبار روبی و عطر افشانی شد.
سه شنبه ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علی صابری توکلی
عصر چهارشنبه 21 اردیبهشت ماه 1400 جمعى از نمایندگان مجلس و شوراى شهر از بوستان هاى مادر و کودک بازدید کردند. در این برنامه فاطمه قاسم پور رئیس فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی، زهرا شمس احسان عضو کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر تهران، جلال بهرامی معاون خدمات شهری شهرداری تهران، حسین نظری معاون هماهنگی امور مناطق شهرداری تهران، علی محمد مختاری مدیرعامل سازمان بوستانها و فضای سبز شهرداری تهران، امین سالاری پور شهردار منطقه 4، سید مهدی صباغ شهردار منطقه 15 و فاطمه تنهایی شهردار منطقه 8 از بوستان هاى مادر و کودک باغ سلیمانیه منطقه ۱۴، بوستان خلیج فارس منطقه ١٥ و پارک ترنج زندگی منطقه ٨ بازدید کردند.
چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علی عارفی فرد
علیرضا زاکانی شهردار تهران صبح امروز جمعه 23 اردیبهشت ماه 1401 در همایش بزرگ پیاده روی خانوادگی در بوستان جوانمردان تهران حضور یافت.
جمعه ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
بچه فیل باغ وحش ارم که 25اردیبهشت سال گذشته ، بعد از ۵۰۰ سال درایران متولد شده بود،حالا یکساله شده است. «مایسا»اولین بچه فیل آسیایی است که با اتخاذ مراقبتهای لازم و تغذیه مناسب، امروز درباغ وحش ارم سبز جشن یک سالگی خود را با حضور بازدیدکنندگان و اصحاب رسانه برگزارکرد.
فیل آسیایی گونهای در معرض خطر انقراض است که سال ۹۲ یک جفت از این گونه از کشور سریلانکا به باغ وحش ارم منتقل شدند و پس از 8سال «مایسا» به دنیا آمد.این بچه فیل در ابتدای تولد وزن کمی داشت، اما پس از مراقبتها ،اکنون وزنش به ۱۰۰ کیلوگرم رسیده است. «مایسا» از زمان تولد تاکنون و به منظور حفظ سلامتی و جلوگیری از احتمال آسیب رسانی از طرف پدر در کنار مادر پرورش یافته است و با کمک «توبیاس ترومبوش» کارشناس آلمانی طی چند روز آینده به پدر معرفی خواهد شد.
یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
بوستان آب و آتش تهران از امروز یکشنبه 25 اردیبهشت ماه 1401 و به طور رسمی، میزبان علاقه مندان به مراسم زیبای گلاب گیری است. درجشنواره گل و گلاب، علاقه مندان علاوه بر تماشای مراسم زیبای گلابگیری، شاهد ویژه برنامه های فرهنگی هم خواهند بود.
یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
آیین نامگذاری بوستان شهید حسن آسیایی با حضور رضا شنگی شهردار منطقه۱۷، خانواده معظم شهید آسیایی حجم الاسلام مطلبی، محبی و جمعی از شهروندان شهیدپرور دارالشهدای تهران برگزار شد.
یکشنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: وحید دانشور
پارکینگ پاساژ پروانه که روزهای جمعه، محلی برای گرد هم آمدن فروشنده های محصولات آنتیک، صنایع دستی، دست سازهها، لباسهای سنتی و ... بوده، حالا خالی از سکنه شده و قرار است به زودی بازسازی شده و به عنوان پارکینگ عمومی مورد استفاده قرار گیرد.
سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
مراسم روز وفات حضرت عبدالعظیم (ع) و شهادت حضرت حمزه سیدالشهدا(ع)، سه شنبه 27 اردیبهشت ماه 1401 در مصلی امام علی(ع) برگزار شد.
سه شنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا رستمی، جلال اسدی
نشست صمیمانه خانواده روابط عمومی منطقه 5 با احسان شریفی شهردار منطقه صبح امروز در سالن مدافعان حرم شهرداری منطقه 5 برگزار شد.
چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: فرزام طایفه
اولین آدرنالین پارک کشور در پارک پرواز منطقه ۲ تهران عصر روز چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ افتتاح شد. بانجی جامپینگ با ارتفاع ۴۰ متر، سویینگ (تاب غولآسا) با ارتفاع ۳۰ متر، ادونچر پارک، تشک پرش از ارتفاع، زیپ لاین، اسلک لاین، هایلاین، ترامپولین، فلو آرتز، یورو بانجی از امکانات این مجموعه میباشد.
پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
پویش «سلام فرمانده» در ادامه فعالیت خود به میزبانی شهرداری منطقه ۲۲ تهران، شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱ در محوطه غربی دریاچه شهدای خلیج فارس با حضور کودکان و نوجوانان دهه هشتاد و نودی با اجرای این سرود برگزار شد.
پنج شنبه ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: شایان محرابی
مراسم بزرگداشت «روز فرهنگ پهلوانی و ورزش زورخانه ای» و گرامیداشت مرحوم پهلوان استاد رضا زرشکیان ، بنیانگذار زورخانه دانشگاه تهران در زورخانه قدیمی ده ونک، با حضور زهرا شمس احسان عضو محترم و رییس کمیته ورزش شورای اسلامی شهر تهران، حمید جوانی شهردار منطقه ۳، حسین اوجاقی رییس سازمان ورزش شهرداری تهران وپیشکسوتان و پهلوانان ورزش زورخانه ای پایتخت ۲۸ اردیبهشت ماه برگزار شد.
چهارشنبه ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: علی کریمی
صبح امروز شنبه 31 اردیبهشت ماه 1401با حضور دکتر سید احمد علوی، رئیس کمیته گردشگری و میراث فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران و دکتر محمد مویدی، مدیر عامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی شهرداری تهران عملیات اجرایی مرمت و باز زنده سازی خانه وثوق الدوله در محل این عمارت آغاز شد.
شنبه ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی
مراسم افتتاح مرکز اهدای خون ابوذر واقع در منطقه ۱۷ امروز یکم خرداد ماه 1401 با حضور جمعی از اعضاء شورای اسلامی شهر تهران و مدیر کل انتقال خون استان تهران و شهردار منطقه بازگشایی شد.
یکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱
عکاس: وحید دانشور
تور ادبی گردشگری به مناسبت روز جهانی موزه و هفته میراث فرهنگی به همت ستاد گردشگری و شرکت توسعه فضاهای فرهنگی با بازدید از خانه موزه های اخوان ثالث، فروغ فرخزاد، سیمین و جلال و نیما یوشیج با حضور علاقمندان به شعر و ادبیات فارسی روز یکشنبه اول خردادماه برگزار شد.
یکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱
عکاس: حمید رضا درجاتی