رود دره ولنجک از سمت جنوب تا بزرگراه چمران و به سمت شمال تا قله توچال امتداد دارد. رود دره ولنجک یکی از پر مراجعهترین تفریحگاههای تهران است و بوستان ساحلی تندرستی نیز تقریباً در انتهای رود دره ولنجک قرار دارد. رود دره ولنجک در طول سال های گذشته مناسب سازی شده و مسیر مناسبی برای قدم زدن و لذت بردن از فضای اطراف است.
جمعه ۶ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
تهران در طول تاریخ با سیر تحول معماری و شهرسازی همواره مواجه است که با نوگرایی در برهه های زمان خاص، که نهایتا رو به تکامل بیشتر و اعتلای بهتر معماری و شهرسازی هر دوران است. امروزه ما با گسترش معماری مدرن شهری، ساختمان هایی با نمای مدرن و جذاب در تهران گسترش پیدا کرده است.
دوشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
ساخت این سیلو در سال ۱۳۱۴ و در منطقه جنوب تهران و توسط آلمانها آغاز شد و فقط طی چهار سال به بهره برداری رسید تا نخستین گامها را برای توسعه و پیشرفت برداشته شود. بعدها به دلیل حضور آلمانها (نازی ها) آن منطقه ، به نام نازی آباد نامگذاری شد .
در این پروژه آلمان ها ۹۰ درصد این سازه را ساخته و با قدرت گرفتن کشور روسیه براحوال ایران آن زمان و نفوذ روسها بر حکام وقت ، این پروژه از آلمانها در اواخر کارشان گرفته شده و به روسها تحویل می شود و از این رو است که تقریباً تمامی تجهیزات و دستگاه های داخل سیلو ساخت کشور روسیه است.
سیلوی تهران مربوط به دوره پهلوی اول است و در تاریخ 19 مرداد 1384 باشماره ثبت 12782 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این سیلو در منطقه 16 شهرداری تهران، حوالی ترمینال جنوب و در بزرگراه شهید رجایی واقع شده است.
سه شنبه ۳ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
مردم از دست شرکتهای سرویس دهنده شکایت می کنند که چرا باعث تخریب در و پیکر منزلشان می شود. مشاهدات معمولی در کوچه و خیابان هم تایید می کند که برچسب های تبلیغاتی روی در و دیوار خانه و مغازه مردم جاخوش کرده اند و باعث اذیت و آزار شهروندان می شوند.
یکشنبه ۸ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: سعید ربیعی
با توجه به جایگاه آموزش و در راستای ارتقای فرهنگ ترافیک؛ پارک ترافیک جهت آشنایی خردسالان، کودکان و دانش آموزان با ضوابط، قوانین و علائم و تجهیزات راهنمایی و رانندگی را در ضلع جنوب بوستان المهدی(عج) احداث شد.
شنبه ۱۴ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: ایوب ابراهیمی
این مجموعه نخستین مرکز تخصصی و دائمی تولید و پخش گل و گیاه زینتی در منطقه ۸ است که در محله تهرانپارس افتتاح شده.افزایش سرانه فضای سبز و بهسازی سیما و منظر شهری افزایش پیدا کرده است.در این مرکز، خدماتی چون دورههای آموزشی رایگان گلکاری، تکثیر و نگهداری گیاهان آپارتمانی می شود همچنین خدماتی چون تولید و پخش گلهای آپارتمانی، انواع کاکتوس، تراریوم، گیاهان آبزی و آکواریومی، ماهیان زینتی به شهروندان ارائه میشود.
یکشنبه ۱ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: مهدی آقابابایی
کلیسای انجیلی پطرس واقع در خیابان جمهوری، خیابان سیتیر منطقه ۱۲ شهرداری تهران در سال ۱۲۷۰ خورشیدی و در دوران قاجار توسط میسیونرهای پروتستان (مبغ مذهبی پروتستان) بنا شد. ساختمان کلیسا پطرس تلفیقی از معماری با سبک ایرانی و اروپایی است، که در همسایگی آن اولین مدرسه آمریکاییها در ایران را که سازندهی آن ساموئل مارتین جردن بود ساخته شده بود.
پنج شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
خانه و باغ اتحادیه یا خانه امینالسلطان عمارتی مربوط به دوران قاجار است که در مرکز تهران قرار دارد و به عنوان تنها بازمانده از خیابان لالهزار قدیم و یکی از باارزشترین معماریهای دوره قاجار شناخته میشود.
این خانه به دلیل موقعیت مکانی بین خیابان فردوسی و لالهزار تهران قدیم، محل رفتوآمدهای میهمانان خارجی آن روزهای قبل انقلاب و نشستهای سیاسی هم بوده است.
دوشنبه ۲ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
تهران 1400 عنوان ویژه برنامه های نوروزی شهرداری تهران در مناطق مختلف پایتخت به مناسبت فرارسیدن بهار می باشد.
تصاویر این گزارش مربوط به این ویژه برنامه ها در منطقه نه تهران می باشد.
پنج شنبه ۵ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: عباس کیقبادی
بوستان ملت که یکی از تفرجگاه های مردم برای روز طبیعت است، بدلیل پیشگیری از شیوع بیماری کرونا و احترام به حقوق شهروندی، طبق مصوبه ستاد ملی کرونا در روز ۱۳ فروردین ماه 1400 همانند تمامی ۲ هزار و ۲۸۹ بوستان های شهری و جنگلی پایتخت تعطیل است.
جمعه ۱۳ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
با توجه به شیوع گسترده ویروس کرونا، ستاد ملی مبارزه با بیماری کرونا در اطلاعیه ای از مردم درخواست کرد تا در روز طبیعت از ورود به بوستان ها خودداری کنند. هرچند جمع کثیری از مردم برای جلوگیری از بروز خیز چهارم و سلامت جامعه به این اطلاعیه توجه کردند.
اجرای کامل دستورالعمل روز طبیعت در منطقه ۱۳ با همکاری شهروندان انجام شد.
جمعه ۱۳ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: بابک گنجینه
بوستان فاطمی در محله ایران و آبشار قرار دارد، درختان این بوستان نیز توسط اهالی شریف محله کاشته و بوستان به دست بزرگان و معتمدین محلی افتتاح شده است.
بوستان فاطمی با 2180 مترمربع مساحت و بیش از 15 نوع گونه گیاهی نظیر نارون پیوندی، کامسی پاریس، پیچ امینالدوله، یاس هلندی، پیراکانتا، بربریس، لاوان، رزماری و فرانکینیا، دارای زمین بازی برای کودکان، رمپ ورزش، رمپ دوچرخهسواری، حیاط مطالعه با کارگذاشتن مبلمان و دکل نوری است.
سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: محسن دانک
دروازه غار تهران نام یکی از دروازههای قدیمی شهر بود که در اطراف حصار ناصری (حصاری که در عهد ناصرالدین شاه قاجار در اطراف شهر طهران کشیده شده بود)، قرار داشت.پس از گذر سال های طولانی و از بین رفتن دروازه ی یاد شده، جای آن دروازه ای جدید ساخته شده است. این دروازه در حد فاصل میدان راه آهن و میدان شوش روبروی خیابان بخارایی در حوالی محله شهید هرندی واقع است.
سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی