ساخت این سیلو در سال ۱۳۱۴ و در منطقه جنوب تهران و توسط آلمانها آغاز شد و فقط طی چهار سال به بهره برداری رسید تا نخستین گامها را برای توسعه و پیشرفت برداشته شود. بعدها به دلیل حضور آلمانها (نازی ها) آن منطقه ، به نام نازی آباد نامگذاری شد .
در این پروژه آلمان ها ۹۰ درصد این سازه را ساخته و با قدرت گرفتن کشور روسیه براحوال ایران آن زمان و نفوذ روسها بر حکام وقت ، این پروژه از آلمانها در اواخر کارشان گرفته شده و به روسها تحویل می شود و از این رو است که تقریباً تمامی تجهیزات و دستگاه های داخل سیلو ساخت کشور روسیه است.
سیلوی تهران مربوط به دوره پهلوی اول است و در تاریخ 19 مرداد 1384 باشماره ثبت 12782 به عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.
این سیلو در منطقه 16 شهرداری تهران، حوالی ترمینال جنوب و در بزرگراه شهید رجایی واقع شده است.
سه شنبه ۳ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
میدان محمدیه تهران از میدانهای قدیمی شهر تهران است که در روزگار گذشته در خارج از محدوده شهر بود و برای رسیدن به آن لازم بود از کوچههای نامنظم و پیچ در پیچ بسیار گذشت، زیرا مانند امروز از طریق خیابان خیام راه مستقیمی که بتوان به وسیله آن به میدان محمدیه تهران رسید، وجود نداشت.
وجه تسمیه نام اعدام به این خاطر بود که محکومان به اعدام را در وسط این میدان به دار مجازات میآویختند.
این میدان در حال حاضر توسط شهرداری منطقه 12 در حال بهسازی است.
سه شنبه ۱۰ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: محسن دانک
قطار ملی مترو با همکاری شرکتهای مختلف داخلی از جمله ۱۸ شرکت دانش بنیان و ۴ مجموعه صنعتی همچون شرکت واگنسازی تهران، جهاد دانشگاهی، مپنا و ایریکو ساخته شده است، این طراحی و ساخت براساس تجربیات ۲۰ سال گذشته در استفاده از سه نسل واگن ها صورت پذیرفته است که طراحی و ساخت سیستم رانش، تهویه مطبوع ، بدنه قطار ،ترمز ، راهروی بین واگنی ، دربها ، دکوراسیون داخلی و هوشمند سازی سیستم اطلاع رسانی از جمله مهمترین اقدامات صورت گرفته توسط شرکتهای داخلی برای تولید قطار ملی مترو بوده است.
چهارشنبه ۱۱ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
جشنواره نقاشی دیواری منطقه ۹ واقع در خیابان اجتماعی انتهای استاد معین در روز های ۸ و ۹ فروردین برگزار شد.
دوشنبه ۹ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: حمید رضا درجاتی
بوستان فاطمی در محله ایران و آبشار قرار دارد، درختان این بوستان نیز توسط اهالی شریف محله کاشته و بوستان به دست بزرگان و معتمدین محلی افتتاح شده است.
بوستان فاطمی با 2180 مترمربع مساحت و بیش از 15 نوع گونه گیاهی نظیر نارون پیوندی، کامسی پاریس، پیچ امینالدوله، یاس هلندی، پیراکانتا، بربریس، لاوان، رزماری و فرانکینیا، دارای زمین بازی برای کودکان، رمپ ورزش، رمپ دوچرخهسواری، حیاط مطالعه با کارگذاشتن مبلمان و دکل نوری است.
سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: محسن دانک
دروازه غار تهران نام یکی از دروازههای قدیمی شهر بود که در اطراف حصار ناصری (حصاری که در عهد ناصرالدین شاه قاجار در اطراف شهر طهران کشیده شده بود)، قرار داشت.پس از گذر سال های طولانی و از بین رفتن دروازه ی یاد شده، جای آن دروازه ای جدید ساخته شده است. این دروازه در حد فاصل میدان راه آهن و میدان شوش روبروی خیابان بخارایی در حوالی محله شهید هرندی واقع است.
سه شنبه ۱۷ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: شایان محرابی
مراسم رونمایی از نخستین نمونه قطار ملی مترو پنجشنبه 19 فروردین 1400 با حضور
دکتر حناچی شهردار تهران و دکتر روحانی رییس محترم جمهور، دکتر ستاری معاون علمی و فناوری رییس جمهور(به صورت آنلاین) در کارخانه واگن سازی تهران برگزار شد.
پنج شنبه ۱۹ فروردین ۱۴۰۰
عکاس: مجتبی عرب زاده