گورستان امامزاده عبدالله در شهر ری است و گمان می رود بقعهی داخلی آن مربوط به دورهی صفوی (قرن یازدهم هجری شمسی) باشد.
آرامگاههای خانوادگی واقع در محوطهی این امامزاده به سبک معماری دورهی قاجار، پهلوی اول و دوم ساخته شدهاند و دفن مردگان مگر در گورهای از پیش خریداری شده در آنجا از دهه ی پنجاه متوقف شدهاست.
در این گورستان افراد شناخته شدهای چون سردار شرفی بدر، خاندان مفخم، پورممتاز، حسن وحیدی دستگردی شاعر، مهدی برکشلی، نیما یوشیج، عمادالکتاب، یداالله سحابی، عبدالحسین تیمورتاش، شیخ خزعل و سه دانشجوی کشته شده در تظاهرات ۱۶ آذر ۱۳۳۲ (مهدی شریعترضوی، احمد قندچی، مصطفی بزرگنیا)، عباس مسعودی موسس روزنامه اطلاعات، خاندان ماهرالنقش، محمدعلی باباییان، آیت الله لشکری و دو تنی که در ترور نافرجام شاه در سال ۴۴ به ضرب گلوله کشته شدند، صادق سرمد شاعر دهه ی ۱۳۳۰، خاندان سالار معتضد، عامری، ناصح و حسن وحید دستگردی و محمد علی عبرت که به ترتیب مجله ارمغان و روزنامه عبرت را در می آوردند دفن شده اند. مجموعه گورستان امامزاده عبدالله در چهارده اردیبهشت ۱۳۷۸ در فهرست آثار ملی کشور ثبت شد.
دوشنبه ۱ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
بارش اولین برف پاییزی پس از چندین روز آلودگی حال و هوای خاصی به شهر تهران داد و پایتخت را سفید پوش کرد.
سه شنبه ۲ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
بوستان ملت با 34 هکتار به عنوان یکی از بوستان های بزرگ تهران محسوب می شود که طراحی پارک نامنظم را، به سبک پارک های انگلیسی، شخصی به نام پوسن Posen انجام داده است. احداث آن بر اساس موقعیت خاص خود در ۲ فاز متفاوت از سال ۱۳۴۵ آغاز شده که فاز اول آن شامل قسمتی از پارک، که به موازات خیابان ولیعصر (عج) است، به بلوار کنار جاده موسوم بوده و بخشی از آنکه در قطعهای از پیاده رو گسترده شده در سال ۱۳۴۷، بهره برداری شد.
فاز دوم آن نیز در سال ۱۳۵۳، بهره برداری شد که شامل دو بخش تپهای یعنی جنگل کاریهای سمت صداو سیما و چمن کاری و گل کاریهای سمت خیابان نیایش و سئول است.
یکشنبه ۷ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
صبح امروز دوشنبه 8 آذر مصادف با رحلت پیامبر اکرم (ص) و شهادت امام حسن مجتبی (ع) پیکر مطهر دو شهید گمنام با حضور مردم منطقه 15 از میدان خراسان به سمت انتهای 17 شهریور جنوبی تشییع و در بوستان گلزار این منطقه آرام گرفت.
دوشنبه ۸ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
مسابقه پیاده روی و جهت یابی در پارک ملت به مناسبت چهلمین سالگرد تاسیس دفتر وابسته نظامی سفارت برزیل در تهران، با حضور وابستگان نظامی و اعضای دیپلماتیک نمایندگی های مقیم تهران در پارک ملت برگزار شد.
پنج شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
عصر امروز پنجشنبه ۱۱ آذرماه خانوادههای شهدای رسانه با حضور بر سر مزار آن عزیزان در قطعه ۵۰ بهشت زهرا(س) یاد و خاطره شهدای خبرنگار در سانحه سقوط هواپیمای C۱۳۰ آذر سال ۱۳۸۴ را گرامی داشتند.
پنج شنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
دربَند، یکی از محلههای تهران، پایتخت ایران و از دهکدههای قدیمی شمیران و در شمال باغ سعدآباد است. محله دربند از مناطق خنک و گردشگری تهران است. بر پایه نظرسنجیهای انجام شده دربند نخستین گزینهٔ شهروندان تهرانی برای پذیرایی از میهمان خارجی و شهرستانی است و پس از آن فشم، لواسان، درکه و فرحزاد قرار دارند.
شنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
نویسنده، طراحی و کارگردانی: کار گروهی تاتر مکث
| برداشتی آزاد از نمایشنامه "فهرست" اثر تادئویچ روژه ویچ | مترجم: محمد رضا خاکی | تهیه کننده: مهرداد بهاءالدینی | بازیگران (به ترتیب حروف الفبا): لیدا آقاکبیری، حانیه اکبری موسوی، پانیذ اسماعیلی، محمدرضا انتظامی، رومینا اشجاری، برکه بذری، مهشاد بهرامی نژاد، فرزین حاجیلو، فرهاد حاجیلو، المیرا دهقانی، ارغوان راستی، غزاله روغنی، محمد زنگنه، امیرسام سمیعی، فرشاد سرلک، محمد شاکری، فرزانه عطایی، زهرا فضل الله، پریا قانع، احسان کاکاوند، علی محمودزاده، آریا مظلوم زاده، حاتم میرزایی، عاطفه مومنین، آرمین نجاری، یاسمن وفایی، حسین یوسفی
| تماشاخانه ایرانشهر - سالن استاد ناظرزاده کرمانی
یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
صبح امروز نشست خبری رضا قدیمی، مدیرعامل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران با موضوع "طرح ویژه ساماندهی افراد بی خانمان و بی پناه" در فصول سرد سال و "گزارش 70 روز فعالیت این سازمان در دوره جدید مدیرتی ایشان با حضور خبرنگاران و اصحاب رسانه در محل سازمان خدمات اجتماعی شهرداری تهران برگزار شد.
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
امروز هفتمین جشنواره انار در فرهنگسرای اشراق با نام "صد دانه یاقوت" بعد از وقفه ای دوساله به اشتیاق مردم و درخواستهای مکرر برای برگزاری دوباره این جشنواره افتتاح شد.
دوشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
همزمان با روز دانشجو با حضور جمعی از پیشکسوتان دوران دفاع مقدس سالن تیراندازی مجازی شهید همدانی در باغ موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ پایداری افتتاح شد.
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
ساخت این موزه در سال ۱۳۷۹ زده شد، سالی که به دلیل وجود دو عید غدیر در آن، به عنوان سال امام علی(ع) نامگذاری شده بود. البته موزه هنرهای دینی امام علی(ع) سال ۸۲ بود که به طور رسمی کار خود را آغاز کرد. شاید تصور بسیاری از مخاطبان در خصوص موزه دینی، بنایی کاملا سنتی باشد؛ اما بر خلاف این تصور مرسوم ساختمان موزه دینی امام علی(ع) بنایی مدرن و حتی فراتر از آن پست مدرن است. فضایی که طراحی آن در همان لحظات نخستین ورود، شما را جذب میکند. در طراحی فضای داخلی این موزه هم از آثار تجسمی هنرمندان با موضوعات دینی استفاده شده است. بر اساس نامی که این موزه متبرک به آن است، تمامی فعالیتهایش مربوط به آثار دینی و مذهبی است که شامل تابلوهای نقاشی، نقاشیهای قهوهخانهای، آثاری مربوط به پردهخوانی و آثار خوشنویسی در رابطه با مسائل مذهبی است. موزه هنری امام علی(ع) شامل ۴ طبقه است که برای هر کدام از این طبقهها مسئولیت ویژهای تعریف شده است.
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
عصر امروز سهشنبه ۱۶ آذر، هجدهمین برنامه تولد ماه با بزرگداشت استاد جمشید مشایخی، هنرمند باسابقه تئاتر، سینما و تلویزیون با حضور دکتر محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران و جمعی از هنرمندان سینمای ایران در موزه هنرهای دینی امام علی (ع) برگزار شد.
سه شنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
با پیروزی انقلاب اسلامی و دستاورد های درخشان جمهوری اسلامی ایران، بر اساس برنامه های توسعه فرهنگی شهر تهران در زمان مدیریت جناب آقای دکتر محمد باقر قالیباف، شهردار محترم تهران، در آبان ماه 1391 به نام "باغ موزه قصر" گشوده شد تا روایتگر بخشی از تاریخ و فرهنگ دو سده گذشته این سرزمین باشد. دکتر محمد باقر قالیباف در مراسم افتتاح باغ موزه قصر در جمع خبرنگاران گفت: یکی از برنامهها و رویکردهای اصلی شهرداری تهران در حوزه فرهنگی و اجتماعی تبدیل مراکزی مانند پادگانها و زندانهای قدیمی به مراکز فرهنگی، آموزشی و تربیتی است. همچنین یک اتفاق فرهنگی مهم دیگر این بود که شهرداری تهران موفق شد مجموعه زندان قصر را خریداری کند و در برنامهای ۴ ساله این مکان به باغ موزه قصر تبدیل شد. به این ترتیب زندان قصر به محلی آموزشی، فرهنگی و تفرجگاهی تبدیل شده که گوشه گوشه آن میتواند برای همگان درس عبرت و آموزش باشد و نشان دهد که در گذشته چه کسانی سختی و رنج کشیدند تا امروز ما بتوانیم استقلال و آزادی خود را حفظ کنیم.
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
جشنواره فرش دستبافت عشایری و روستایی ایران در باغ موزه قصر در حال برگزاری است.
چهارشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
بازار هفتتن از جنوب چهارسوق بزرگ به طرف گذر لوطی صالح و بازار عمده فروشی های لباس و پوشاک زنانه است.
پنج شنبه ۱۸ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
نمایشگاه تجهیزات مقابله با بحران با حضور 130 شرکت در محل دائمی مرکز نمایشگاهی شهر آفتاب آغاز به کار کرد.
شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
امروز شنبه بیست آذر طی مراسمی با حضور پیمان سنندجی، مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران و آرش ظفری، معاون روابط عمومی مرکز ارتباطات و اموربین الملل شهرداری تهران از کارکنان زحمت کش سامانه معلولین سازمان اتوبوسرانی تهران تجلیل و قدردانی به عمل آمد.
شنبه ۲۰ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
آیین اختتامیه جشنواره بین المللی موسیقی "پیامبر مهربانی" با حضور آیت الله محسن اراکی، رییس مجمع ترقیب مذاهب اسلامی و دکتر محمود صلاحی رییس سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تهران در سالن شهید آوینی فرهنگسرای بهمن برگزار شد.
جمعه ۲۶ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
همزمان با میلاد رسول اکرم (ص) نخستین دوره مسابقات بین المللی پله نوردی با حضور شرکت کنندگان داخلی و خارجی صبح جمعه بیست و ششم آذرماه در برج میلاد تهران برگزار شد. شرکت کنندگانی از کشورهای استرالیا، آلمان، اتریش، غنا، نیجریه، فیلیپین، سنگال، سوریه، تاجیکستان و افغانستان در این دوره از مسابقات شرکت داشتند.
جمعه ۲۶ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
حاشیه حریم ریلی راه آهن تهران به محلی برای تجمع بزهکاران و کارتنخوابها، تخلیه نخاله ساختمان و زباله تبدیل شده است.
دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
کانون شبهای شعر نگارستان با حضور محمدعلی بهمنی د نگارستان شهر افتتاح شد.
سه شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
عصر امروز در مراسمی باشکوه از دانشجویان خانواده های ایثارگران شهرداری تهران که در این ترم در مراکز دانشگاهی پذیرفته شده اند با حضور مدیران ارشد اداره کل ایثارگران و همچنین مهندس تشکری هاشمی معاون توسعه منابع انسانی شهرداری تهران تقدیر بعمل آمد.
چهارشنبه ۱ دی ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی