اگر محل سکونت یا کارتان نزدیک پارک لاله است حتما برای نرمش و ورزش به آنجا بروید. در آنجا دسته دسته ورزشکاران و دوستداران ورزش در سنین مختلف را می بینید که به ورزش کردن مشغول هستند. پارک لاله از پارک های مورد علاقمندان دوستداران والیبال است زیرا مکان های مناسبی برای این رشته ورزشی در پارک تعبیه شده است. پارک لاله از بوستان های بزرگ شهر تهران است که در منطقه ۶ شهرداری و در محله امیرآباد واقع شده است. زمین های ورزشی شامل والیبال و بسکتبال در بخش های شمالی جای گرفته است.
چهارشنبه ۴ فروردین ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
سیزدهبهدر ، سیزدهمین روزِ فروردینماه و از جشنهای نوروزی است. در تقویمهای رسمیِ ایران، بعد از انقلاب، این روز روز طبیعت نامگذاری شدهاست و از تعطیلات رسمی است. برخی بر این باورند که در این روز باید برای راندن نحسی از خانه بیرون روند و نحسی را در طبیعت بهدر کنند. اما برای اثبات اینکه ایرانیان قدیم هم این دیدگاه را داشتند هیچ روایت تاریخی و قابل استنادی وجود ندارد. بعد از سیزدهبهدر، جشنهای نوروزی پایان میپذیرد.
/
اراضی پارک لاله از گذشته در اختیار ارتش بوده است.زمین مزبور معروف به میدان اسب دوانی جلالیه و برای رژه از آن استفاده میشد.، ارتش اراضی مربوطه را در ازای مطالبات وزارت دارایی به آن وزارت خانه انتقال داد. وزارت آبادانی و مسکن وقت ماموریت یافت برای این منطقه طرحی تهیه کند.قسمت شمال پارک را برای تاسیسات فرهنگی عمومی و قسمت جنوبی صرفا برای پارک درنظر گرفته شد.
/
طرح آن بوسیله طراح معروف فرانسوی «ژوفه» و سایر طراحان پارک سازی و همکاران ایرانی تهیه شد.سایر عملیات اجرایی به عهده شهرداری گذاشته شد.شهرداری عملیات اجرایی را طبق طرح ادامه داد تا در سرانجام در سال ۱۳۴۵ پارک فرح تاسیس گردید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ نام این پارک به لاله تغییر یافت.
/
ضلع جنوب شرقی این پارک به سبک پارکهای ژاپنی طراحی شده و دارای آبنما و نهرهای مارپیچ است. در خیابانهای شمالی پارک محوطه میزهای شطرنج واقع شده است. زمینهای ورزشی پارک شامل زمینهای بسکتبال و والیبال نیز در ضلع شمالی واقع است. در این پارک همچنین یک مرکز تئاتر عروسکی، یک کتابخانه تحت پوشش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و یک مسجد دایر است.
/
مجسمهها و تندیسهای متعددی نیز در این پارک وجود دارد که معروفترین آنها مجسمه خیام و مجسمه ابوریحان بیرونی است.مجسمه خیام از آثار ابوالحسن صدیقی است که در سال ۱۳۵۱ و در کشور ایتالیا (بهسفارش انجمن آثار ملی) ساخته شده است. این مجسمه پس از انتقال به ایران به این پارک منتقل شد و در معرض دید عموم قرار گرفت و پس از آن چندین بار توسط فریدون صدیقی (فرزند خالق اثر) مورد بازسازی قرار گرفت.
/
پارک لاله از شمال به خیابان دکتر فاطمی، از جنوب به بلوار کشاورز، از غرب به خیابان کارگر و از شرق به خیابان حجاب محدود میشود. در همسایگی این بوستان، موزه هنرهای معاصر، موزه فرش ایران و هتل لاله واقع شدهاست.
جمعه ۱۳ فروردین ۱۳۹۵
عکاس: ساناز دریایی
بلوار کشاورز یکی از نخستین بلوارهای ایران است که در دورهی پهلوی اول و زمانی که منطقهی 6 تهران در حال شکلگیری بود، ساخته شد. همچنین نهر کرج در زمان امیرکبیر آب را از شهرستان کرج از طریق این بلوار به تهران منتقل میکرد. به همین دلیل، این محدوده از نظر تاریخی و ملی جایگاه ویژهای دارد.
چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
موزه هنرهای معاصر در ضلع شمالی بلوار کشاورز و غرب پارک لاله واقع شده است و در 1356 فعالیت فرهنگی و هنری خود را آغاز کرد. در زمینی به وسعت 2000 مترمربع و پیرامون آن فضایی سبز و زیبا موسوم به پارک مجسمه با تندیسهایی ارزشمند از هنرمندان پر آوازه معاصر ایران و جهان قرار گرفتهاست.
چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵
عکاس: احمد آقاسیانی
رویش گل های لاله در بوستان لاله جلوه ی زیبایی به این بوستان داده است.
پارک لاله که از بوستانهای بزرگ شهر تهران است که در سال ۱۳۴۵ ساخته شد. مساحت این پارک ۳۵ هکتار است. در این پارک گونههای متفاوت گیاهی موجود است که مهمترین آنها عبارتند از: چنار، اقاقیا و کاج تهران. این پارک در محدوده منطقه ۶ شهرداری تهران واقع شده است و از شمال به خیابان دکتر فاطمی، از جنوب به بلوار کشاورز، از غرب به خیابان کارگر و از شرق به خیابان حجاب محدود میشود. در همسایگی این بوستان، موزه هنرهای معاصر، موزه فرش ایران و هتل لاله واقع شدهاست. ضلع جنوب شرقی این پارک به سبک پارکهای ژاپنی طراحی شده و دارای آبنما و نهرهای مارپیچ است. مجسمهها و تندیسهای متعددی نیز در این پارک وجود دارد که معروفترین آنها مجسمه خیام و مجسمه ابوریحان بیرونی است.
چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی
رویش گل های لاله در بوستان گفتگو جلوه ی زیبایی به این بوستان داده است.
بوستان گفتگو توسط سازمان بوستانها و فضای سبز شهر تهران در محدوده شهرداری منطقه ۲ وافع در غرب تهران احداث و در اردیبهشت ماه سال ۱۳۸۲ افتتاح گردید. این بوستان از شمال به مجموعه پلهای تقاطع بزرگراههای شهید چمران و حکیم ، از جنوب به خیابان جواد فاضل، از شرق به بزرگراه شهید چمران و از غرب به کوی نصر ختم می شود نقش بسیار مهمی در کاهش آلودگی هوای منطقه و پر کردن اوقات فراغت مردم ایفا می کند. مساحت این بوستان ۱۴۴۵۸۰ متر مربع است که ۷ هکتار آن به کاشت ۱۰۰ گونه گیاه فصلی و دائمی اختصاص یافته است .
چهارشنبه ۱۸ فروردین ۱۳۹۵
عکاس: شایان محرابی