کوچه قدیانی بین دو خیابان دستغیب و نوری نیارکی در منطقه ۹ به تازگی به همت شهرداری این منطقه و ساکنان این کوچه و با طرحی به نام «محله رنگی» با رنگ آمیزی های شاد و منظم و ایجاد گلدانهایی بر دیوارها و قسمت خروجی پنجرههای خانهها باعث رخت بربستن رخوت و کهنگی از فضای پیرامونی آن شده است؛ طرحی که به نظر میرسد با استقبال شهروندان مواجه شده و در حال گسترش به دیگر مناطق دارای بافت قدیمی و فرسوده است.
یکشنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۱
حسین بن محمد معمار معروف به لرزاده «۱۲۸۵ تهران – ۱۳۸۳ تهران» معمار و هنرمند ایرانی بود؛ وی طراح و سازنده آرامگاه فردوسی است.او همچنین فعالیتهای گستردهی دیگری در زمینه تزئینات وابسته معماری در تهران و بسیاری شهرهای دیگر داشته است. نخستین کار مستقل استاد را میتوان سر در بانک شاهی « بانک تجارت فعلی »واقع در میدان توپخانه تهران دانست. لرزاده در طول عمر هنری نزدیک به یک قرن خود، مساجد متعددی را طراحی و اجرا کرد که در راس آن مسجد اعظم (قم) به دعوت مستقیم آیتالله بروجردی قرار دارد. همچنین وی بنا به ماموریتی که آیتالله بروجردی به وی محول کرد، مامور تعمیر و پارهای تغییرات در حرم حسین بن علی(ع) در کربلا شد. طرح تبدیل این خانه به “خانه معمار” لرزاده سه شنبه ۲۲ فروردین در شورای اسلامی شهر تهران به تصویب رسید.
یکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱
قرن ها از فناوری عکاسی می گذرد و این روزها از طریق تلفن همراه همگان به این فناوری دسترسی دارند؛ اما شکار لحظه ها و نحوه تهیه تصاویر، هنری است که تا سال های سال به دست عکاسان حرفه ای ماندگار خواهد ماند.
🔹عکاسی در عین حال که بسیاری تصور می کنند که بسیار ساده به حساب می آید؛ اما هنری بسیاری حرفه ای است و برای به دست آوردن این هنر تنها دوره های تئوری را نباید گذراند بلکه تجربه در این هنر حرف نخست را می زند.
🔹عکاسان افراد با حوصله ای هستند و آنها با عموم مردم و مسئولان همگام اند؛ از همین رو به مناسبت هفته روابط عمومی پای صحبت تعدادی از عکاسان حوزه شهری« آژانس عکس» نشسته ایم که در کلیپ منتشر شده از سوی روابط عمومی منطقه ۲۲ مشاهده خواهید کرد.
کاری از امیر گلی پور
یکشنبه ۱ خرداد ۱۴۰۱
عکاس: امیر گلی پور