توسعه و رشد فضاهای سبز در مناطق مختلف پایتخت متوازن نیست و این امر دلایل مختلفی دارد، در منطقه11 تراکمهای ساختمانی، جمعیتی و کمبود زمین خالی مهمترین این دلایل است. با همت شهرداری منطقه11با تملک یکی از باغ های این منطقه و بهره برداری از آن به نام بوستان دامپزشکی به مساحت 14 هزار و 560 متر مربع با همکاری سازمان پارکها و فضای سبز شهرداری تهران واقع در محله اسکندری این سرانه بیشتر خواهد شد.
یکشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: وحید مینا
پل گیشا پلی در شهر تهران بود که در راستای بزرگراه جلال آلاحمد ساخته شده و از روی اتوبان شهید چمران میگذشت. این پل با داشتن راههای فرعی، از بلندترین پلهای فلزی سوارهرو تهران بهشمار میآمد که در دهه 1350 ساخته شده بود. رفتوآمد خودروهای سواری بر روی این پل تا ۲۹ خرداد ۱۳۹۸ ادامه داشت و در تیر همان سال بهطور کامل جمعآوری شد. پس از جمع آوری این پل عملیات احداث زیرگذر گیشا آغاز شد و این پروژه در 7 اسفند ماه 1398 به صورت آزمایشی به بهره برداری رسید.
سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
پاتوق محله هاشمی نوید بخش یک رویداد مکان اجتماعی است که احداث پاتوق محله اجتماعی هاشمی با توجه به بافت ریزدانه و فشردگی جمعیت در منطقه ۹، یک ضرروت به شمار می رود، طراحی این پاتوق محله، به نحوی است که امکان تعامل و گردهمایی اجتماعی ساکنان منطقه را فراهم می کند، تا بتوانند مراسم مذهبی، ملی و محلی را برگزار کنند.این پلازا به زودی افتتاح می شود و گزارش ذیل مراحل تکمیل عملیات عمرانی این پروژه را نشان میدهد.
چهارشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: عباس کیقبادی
ساختمان اداری سازمان میادین میوه و تره بار شهرداری تهران دارای 6 طبقه و زیربنای حدود 12000 مترمربع می باشد.
سیستم سازه ای این ساختمان از نوع بتنی و در طبقات زیرزمین دیوار برشی و در سایر طبقات قاب خمشی می باشد و با عنایت به مساخت زیاد هرطبقه، سازه به صورت 3 بلوک مجزا کنار هم ساخته شده است.
تاسیسات برقی این پروژه مجهز به برق اضطراری و سیستم CCTV بوده و تاسیسات مکانیکی مجهز به سیستم اعلام و اطفاء حریق می باشد.
جمعه ۸ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: حمید رضا درجاتی
تور عکاسی پروژه های کوچک مقیاس منطقه 20 ویژه عکاسان خبری شنبه 09 اسفند ماه 1399 با همکاری مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران ،روابط عمومی شهرداری منطقه 20 و آژانس عکس تهران برگزار شد.
یکشنبه ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: حمید رضا درجاتی
خیابان کامل خیابانی ست که پس از اصلاح و بازآرایی برای ایجاد دسترسی امن، جذاب و راحت برای همه شهروندان اعم از عابران پیاده، دوچرخهسواران، خودروها و وسایل حملونقل عمومی در دسترس مردم قرار می گیرد.
تشویق مردم به حفظ سلامت از طریق پیادهروی و دوچرخهسواری و ترغیب شهروندان به استفاده از حملونقل عمومی به جای خودروی شخصی و از همه مهمتر، باز شدن گرههای ترافیکی و کاهش آلودگی هوا بهعنوان مهمترین خواسته تهرانیها و مشکل شماره یک و دو این شهر از هدفهای اجرای خیابان کامل است.در این راستا بلوار قیام واقع در منطقه 12 به زودی تبدیل به خیابان کامل می شود.
سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: محسن دانک
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد میشود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است تا پایان سال 1399، دوازده ایستگاه جدید آن درخطوط 3،6 و 7 افتتاح شود.
ایستگاه دولاب بین ایستگاههای آهنگ و ۱۷ شهریور قرار داشته و در همافزایی با این ایستگاهها همچنین ایستگاههای امیرکبیر و میدان قیام، شرایط دسترسی اهالی جنوب شرق تهران، خصوصاً شهروندان محله تاریخی دولاب به شبکه حمل و نقل ریلی درون شهری را به میزان قابل توجهی تسهیل خواهند کرد.
این ایستگاه با هزینه ای بالغ بر ۲۰۰ میلیارد تومان ساخته شده و دسترسی خط ۷ به بزرگراه امام علی (ع) و بالعکس را امکان پذیر کرده است.
سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
مراسم بازدید و بهره برداری از پروژه های مدیریت شهری منطقه 16 ظهر امروز سه شنبه 12 اسفند 1399 با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و جمعی از مدیران شهری برگزار شد.
سه شنبه ۱۲ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: سعید ربیعی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد میشود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است تا پایان سال 1399، دوازده ایستگاه جدید آن درخطوط 3،6 و 7 افتتاح شود.ایستگاه میدان قیام در محدوده میدان قیام و خیابانهای مولوی و ری و بلوار قیام در منطقه ۱۲ شهرداری تهران قرار دارد.این ایستگاه در عمق حدود ۳۰ متری از سطح زمین واقع شده از اینرو جهت سهولت بهره مندی افراد کم توان و ناتوان جسمی همزمان با افتتاح ایستگاه، آسانسور ورودی شمالی مرتبط با ورودی ایستگاه به همراه پله برقیهای آن به بهره برداری خواهند رسید.
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: مجتبی عرب زاده
حمام اسماعیلیان مربوط به دوره قاجار است و در تهران، بخش کن، محله اسماعیلیان واقع شده و این اثر در تاریخ ۱۲ شهریور ۱۳۸۰ با شمارهٔ ثبت ۳۷۹۱ بهعنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده است. حمام تاریخی کن، چندین پله پایینتر از سطح زمین است حکمت پایین بودن حمامها این بوده که بتوانند خزینه را به وسیله آبهای سطحی پر کنند.دور تا دور حمام هم حجرههایی ساخته میشد که «شاه نشین» نام داشته و بیشتر جایی برای بزرگترها، سرشناسها و پولدارهای محله بوده است. سیستم آبرسانی در این حمام به شکل شگفتآوری طراحی شده بود و خزینه آن هم بهگونهایی بود که آب خیلی به آسانی گرم میشد. ضمن اینکه برخلاف بسیاری از حمامهای سنتی، این حمام ۲ بخش مردانه و زنانه داشت و اهالی محله برای حمام رفتن نیاز به شیفتبندی نداشتند.
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
پل «کن» در دوران قاجار روی رودخانه کن احداث شد و مدتها تنها راه ارتباطی روستای کن با اطراف بود. این پل به همت شهرداری تهران با همکاری سازمان میراث فرهنگی و گردشگری شهر تهران با شماره ۳۱۹۲۷ ثبت ملی شد. در سال ۱۳۹۸ بعد از وقوع سیل در رودخانه کن این پل تاریخی دچار آسیب شد. در حال حاضر این پل توسط شهرداری منطقه ٥ تهران در حال بازسازی است.
چهارشنبه ۱۳ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
بازدید و تورعکاسی از پروژههای منطقه ۵ ازجمله حمام تاریخی اسماعیلیون ،بازسازی پل تاریخی کن و درختکاری در پارک جنگلى کوهسار صبح امروز چهارشنبه ۱۳ اسفندماه با همکارى آژانس عکس تهران و روابط عمومى شهردارى منطقه برگزار شد. در بخشى از این برنامه برای یادبود و گرامیداشت مرحوم علی اکرمی، خبرنگار و فعال مدنی نهالی در بوستان کوهسار توسط اصحاب رسانه کاشته شد
پنج شنبه ۱۴ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: حمید رضا درجاتی
شهردار منطقه ۷ به همراه جمعی از معاونین، مدیران و کارشناسان این منطقه به مناسبت استقبال از نوروز ۱۴۰۰ از روند پیشرفت پروژههای توسعه محله ای این منطقه بازدید کرد.
شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: سید مهدی شوریده
چند کوچه در نواحی مختلف منطقه 16 با مشارکت شهرداری و اهالی محل رنگی شد تا فضای رخوت و سستی را از این محل دور کند و روحیه اهالی آن را با رنگهای دیوار و کف بالا ببرد.
شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: شایان محرابی
صبح شنبه 16 اسفند 1399 جمعی از عکاسان رسانه ها از سیلوی گندم تهران , کوچه های رنگی منطقه شانزده و بوستان آموزش ترافیک , با همکارى آژانس عکس تهران و روابط عمومى شهردارى منطقه 16 بازدید به عمل آوردند و پس از آن با شهردار منطقه دیدار و گفتگو کردند.
شنبه ۱۶ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: مجتبی عرب زاده
آیین افتتاح و بهره برداری ورودی غربی زیرگذر گلوبندگ چهارشنبه 20 اسفند 1399 با حضور دکتر پیروز حناچی شهردار تهران و صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران برگزار شد.
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: مجتبی عرب زاده
مراسم افتتاح و بهره برداری پروژه بهسازی و ارتقا کیفی فلکه دوم نیروی هوایی و آیین کلنگ زنی پایگاه پشتیبانی مدیریت بحران " با حضور سالاری عضو شورای شهر ، مجتبی شکری شهردار منطقه۱۳ و ضرغامی رئیس سازمان زیباسازی شهرداری تهران و غمخوار ، مدیر عامل سازمان عمرانی مناطق، صبح چهارشنبه ۲۰ اسفند ماه در منطقه۱۳ برگزار شد.
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: بابک گنجینه
تور عکاسی پایانه زیرزمینی قطارهای شهری در خط 4 متروی تهران صبح روز چهارشنبه 20 اسفند 99 با حضور اصحاب رسانه برگزار شد.
چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: سعید ربیعی
اولین و تنها پارکینگ زیرزمینی قطارهای شهری کشور با نام "پایانه اکباتان" در غربیترین نقطه خط ۴ متروی تهران در حال ساخت است.در این پارکینگ ۲۱ خط ریلی تعبیه شده و از نکات بارز طراحی این سازه امکان ایجاد دهانههای بزرگ به ابعاد ۳۳ متر با استفاده از اسکلت فلزی، جهت نصب سوزن و ایجاد انشعابهای مختلف برای هدایت قطارها به هر یک از ۲۱ خط ریلی است. با توجه به آنکه این پارکینگ در محدوده مسکونی شهرک اکباتان واقع شده است، ساخت آن به صورت زیرزمینی طراحی شده تا کمترین مزاحمت برای اهالی منطقه و نیز حداقل آسیب برای منظر شهری را در پی داشته باشد؛ ضمن اینکه زیرزمینی بودن سازه پارکینگ، این اجازه را میدهد تا از سطح فوقانی آن برای ایجاد فضای سبز و یک پلازای مدرن شهری استفاده شود. گفتنی است این پارکینگ با ۷ هکتار مساحت، در ضلع غربی بزرگراه شهید ستاری و محدوده شمال ایستگاه متروی اکباتان واقع شده است.
دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: سعید ربیعی
آیین افتتاح نیروگاه خورشیدی و کوچه دوستی در منطقه۱۷ با حضور زهرا صدر اعظم نوری رئیس کمسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای اسلامی شهر تهران، شینا انصاری مدیر کل اداره محیط زیست و توسعه پایدار شهرداری تهران و تیم مدیریت شهری منطقه۱۷، نیروگاه خورشیدی با توان تولید سالانه ۳۰ هزار کیلو وات برق، در ساختمان ستاد بحران منطقه۱۷ افتتاح شد.
سه شنبه ۱۹ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: وحید دانشور
یکی از سیاست های اصلی شهرداری تهران در سال ۱۳۹۹ اجرای پروژه های کوچک مقیاس بر اساس سند توسعه محلات و مطالبات مردم است. با توجه به رویکردهای جدید مدیرت شهری و زیست پذیری شهر ، محلات تهران در حال توسعه و تغییر هستند که در قالب پروژه های بزرگ یا محله محور در دسترس شهروندان قرار می گیرند. این گزارش نمونه ای از این تغییرات در مناطق مختلف شهر تهران است.
شنبه ۲۳ اسفند ۱۳۹۹
این خانه باغ متعلق به امینالسلطان، صدراعظم دوره ناصرالدین شاه، مظفرالدین شاه و محمد علی شاه قاجار بوده است که پس از کشته شدن او، توسط «حاج رحیم اتحادیه» خریداری شده است. با گذشت زمان این خانه تاریخی فرسوده و در حال تخریب بود که با همت سازمان زیبا سازی شهرداری تهران در مهرماه سال 1394 تملک و عملیات بازسازی آن آغاز شد.این گزارش نمونه ای از تغییرات در این خانه است.
سه شنبه ۲۶ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: سفرنویس-شایان محرابی
متروی تهران که از آن بعنوان یکی از پروژه های عظیم خاورمیانه یاد میشود، حالا به روزهای اوج خود نزدیک شده و قرار است در روزهاى پایان سال 1399، چند ایستگاه جدید دیگر افتتاح شود.یکى از این ایستگاه ها ، آهنگ است که از لحاظ معمارى بسیار فاخر و زیبا است.این ایستگاه در خط ٧ مترو و جنوب شرقى پایتخت واقع شده است.
دوشنبه ۲۵ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: حمید رضا درجاتی
پروژه احداث زیرگذر گلوبندک که یکی از پروژه های شاخص منطقه 12 به شمار می آید، پس از تکمیل و بهره برداری، ضلع غربی خیابان ۱۵ خرداد را از زیر خیابان خیام به ضلع شرقی آن متصل ساخته و در نتیجه مشکل تداخل تردد پیاده و سواره در خیابان خیام و چهارراه گلوبندک را برطرف می کند. زیرگذر گلوبندک در واقع یک زیرگذر پیاده شهری است و علاوه بر تسهیل تردد عابران پیاده، امکان دسترسی آسان به ایستگاه مترو در ضلع غربی بازار، را فراهم می کند.
جمعه ۲۹ اسفند ۱۳۹۹
عکاس: محسن دانک-مجتبی عرب زاده