نخستین نشست قلم‌های آسمانی 5

نخستین نشست قلم‌های آسمانی

آیین تقدیر از نویسندگان کتب تقریظ شده توسط مقام معظم رهبری صبح روز چهارم آذر ماه ۱۴۰۳ با حضور شهردار تهران در مجموعه فرهنگی برج میلاد برگزار شد.
آیین رونمایی از کتاب مو‌ به مو 2

آیین رونمایی از کتاب «مو به مو»

آیین رونمایی از کتاب «مو به مو» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین رحیمیان، عبدالله گنجی، نویسنده اثر و جمعی از فعالان فرهنگی صبح امروز در فرهنگسرای امام خمینی(ره) برگزار شد.
آیین رونمایی از کتاب "سر در مقدس" 12

آیین رونمایی از کتاب "سر در مقدس"

آیین رونمایی از کتاب "سَردَر مُقدس" با حضور حجت الاسلام سیدعلی قاضی عسکر تولیت آستان مقدس حضرت عبدالعظیم حسنی (ع)، سید محمد ناظم رضوی شهردار منطقه ۲۰ تهران (شهرری)، مهرشاد کاظمی رئیس ستاد گردشگری شهرداری تهران و محمدمهدی امینی قمی نویسنده کتاب، چهارشنبه 27 مهر 1401 در موزه این آستان رونمایی شد. همزمان آیین پایانی نمایشگاه عکس کتیبه‌های استاد مرحوم محمد ابراهیم طهرانی معروف به "میرزا عمو" در موزه آستان مقدس حرم عبدالعظیم برگزار شد.
آئین رونمایی از کتاب "علمای دارالخلافه" 25

آئین رونمایی از کتاب "علمای دارالخلافه"

چهارمین اثر از گنجنامه دارالخلافه به نام «علمای دارالخلافه» عصر روز دوشنبه بیست و سوم اسفند 1400 با حضور بهزاد یعقوبی نویسنده این کتاب، سیدجعفر تشکری هاشمی عضو شورای اسلامی شهر تهران، مجید مجیدی کارگردان سینما، سیدمحمد موسوی شهردار منطقه 11، سیدمحمود دعایی مدیرمسئول روزنامه اطلاعات، حاج علی انسانی مداح اهل بیت و جمعی از علاقمندان در کافه دارالخلافه تهران رونمایى شد.
خانه سیمین و جلال

خانه سیمین و جلال

خانه موزه‌ سیمین دانشور و جلال آل احمد، مکان زندگی این دو نویسنده‌ بزرگ معاصر بود. این خانه را جلال در فاصله سال‌های ۱۳۳۱ تا ۱۳۳۲ طراحی کرد و در منطقه‌ تجریش تهران ساخت؛ درست زمانی که همسرش برای گذراندن دوره‌ تحصیلی به آمریکا رفته بود. شهرداری، خانه مذکور را از وراث سیمین و جلال خریداری و در سال ۱۳۹۷ مصادف با روز تولد سیمین، به‌عنوان خانه موزه‌ این زوج نویسنده افتتاح کرد. امروزه به‌عنوان یکی از دیدنی های تهران، امکان بازدید از این مکان وجود دارد. کارگردان هنری: فریدون قربانی
نمایش اتاق‎‎ 2

نمایش اتاق‎‎

نمایش اتاق به تهیه کنندگی انوشه زاهدی و نویسندگی و کارگردانی زنده یاد ساشا کشوادی در تماشاخانه سپند روی صحنه رفته است. نمایشی با تم محوری کرونا و شخصیت محوری پرستاران و کادر درمان از همان روزهای آغاز کرونا. این نمایشنامه حاصل سه ماه مصاحبه و تحقیق نویسنده و کارگردان اثر ، ساشا کشوادی در بخش آی سی یو کرونا یک بیمارستان دولتی بود.
مراسم تشییع پیکر مرحومه ایران درودی هنرمند نقاش 4

مراسم تشییع پیکر مرحومه ایران درودی هنرمند نقاش

مراسم تشییع پیکر مرحومه ایران درودی نقاش سرشناسِ ایرانی، کارگردان، نویسنده و منتقد هنری و استاد دانشگاه در رشته تاریخ هنر صبح امروز سه شنبه ۱۱ آبانماه ۱۴۰۰ با حضور هنرمندان در موزه هنرهای معاصر تهران برگزار شد.
مراسم بزرگداشت محمود دولت آبادی 21

مراسم بزرگداشت محمود دولت آبادی

به مناسب ۸۱ سالگی «محمود دولت آبادی» نمایشگاه آثار هنرهای تجسمی که ادای دین نقاشان و مجسمه سازان به این نویسنده است، با نمایشگاه گردانی رضا رازقندی و سعید امکانی در گالری سرزمین هنر برپا می‌شود.
«ملک» ؛ عمارت رها شده 21

تاریخ رها شده؛ عمارت ملک

عمارت قجری گلابدره که به عمارت «ملک» مشهور شده، سال‏هاست که به جای حفاظت، در اجاره ساعتی آتلیه‏ ها برای عکاسی عروسی است؛ عمارتی که به حال خود رها شده و حتی در فهرست آثار ملی به ثبت نرسیده است. این عمارت تاریخی به طور حتم سرگذشت در خور شأنی داشته که حتی «گرترود بل» نویسنده، جهانگرد و باستان‌شناس انگلیسی، در کتاب خود یک فصل کامل را با عنوان «ملک التجار» به آن اختصاص داده است. البته از «باغ‎های دوقلوی گلابدره» تنها یک عمارت - آن هم در شرایط نامساعد- باقی مانده و تقریباً تمام باغ از میان رفته است.این دو باغ هر کدام به خودی خود متفاوت و در عین حال صفات یکسان داشتند و نشاندهنده تنوع در مضمون سنتی باغ ایرانی و متناسب با الگوی سراشیبی تند گلابدره ،ساخته شده بودند.
خانه سیمین و جلال 1

خانه سیمین و جلال

خانه موزه‌ سیمین دانشور و جلال آل احمد، مکان زندگی این دو نویسنده‌ بزرگ معاصر بود. این خانه را جلال در فاصله سال‌های ۱۳۳۱ تا ۱۳۳۲ طراحی کرد و در منطقه‌ تجریش تهران ساخت؛ درست زمانی که همسرش برای گذراندن دوره‌ تحصیلی به آمریکا رفته بود. شهرداری، خانه مذکور را از وراث سیمین و جلال خریداری و در سال ۱۳۹۷ مصادف با روز تولد سیمین، به‌عنوان خانه موزه‌ این زوج نویسنده افتتاح کرد. امروزه به‌عنوان یکی از دیدنی های تهران، امکان بازدید از این مکان وجود دارد.
افتتاح کتابخانه و موزه زنده‌یاد نادر ابراهیمی  25

افتتاح کتابخانه و موزه زنده‌یاد نادر ابراهیمی

افتتاح کتابخانه و موزه زنده‌یاد نادر ابراهیمی نویسنده، پژوهشگر و فیلمساز برجسته کشور عصر امروز جمعه 27 دی ماه در خانه شعر و ادبیات برگزار شد.
دورهمی صمیمی با ناصر یوسفی در دهکده کتاب بازی و اندیشه 22

دورهمی صمیمی با ناصر یوسفی در دهکده کتاب بازی و اندیشه

نشست دورهمی صمیمی با ناصر یوسفی، نویسنده کودک و نوجوان در دهکده کتاب بازی و اندیشه برگزار شد.
آیین رونمایی از کتاب "پرواز از پنجره جنوبی" 20

آیین رونمایی از کتاب "پرواز از پنجره جنوبی"

عصر روز دوشنبه 1 مهرماه 1398، آیین رونمایی از کتاب "پرواز از پنجره جنوبی" با حضور پیروز حناچی شهردار تهران و سیدمحمدرضا رضوی نویسنده کتاب در سالن اجتماعات شهرداری منطقه ۹ برگزار گردید. کتاب «پرواز از پنجره جنوبی» روایتی از زندگی سردار شهید علیرضا حاجی بابایی است.
محله پامنار  1

محله پامنار

پامنار، یکی از قدیمی‌ترین خیابان‌های شهر تهران و مربوط به سده ۱۳ هجری - قمری است. این خیابان در سال ۱۳۳۴ به عنوان یکی از آثار ملی ایران در فهرست این آثار به ثبت رسیده‌است. مهم‌ترین اثر تاریخی موجود در این خیابان و نیز وجه تسمیه آن مناره مسجد عولادجان معروف به مسجد و مدرسه میرزا صالح یا آبهرام یا آغابهرام، از آثار قرن سیزدهم است. در گذشته، محله پامنار یکی از گذرهای محله عودلاجان بوده که به صورت بازارچه‌ای دروازه شمیران را به شبکه بازار متصل می‌کرد. پس از توسعه معابر، بازارچه پامنار که خود مجموعه‌ای شامل کاروانسرا، تیمچه، تکیه، حمام، آب‌انبار، مسجد و مدرسه بود، به خیابان پامنار تبدیل شد و بعضی از بناهای قدیمی در این تبدیل و توسعه از بین رفت. محله پامنار به ویژه در سال‌های نهضت ملی شدن نفت، به دلیل سکونت آیت‌الله کاشانی در آن محله، آمد و شد خواص و عوام به آنجا به یکی از کانون‌های مهم سیاسی تبدیل شد. این خیابان همچنین محل به دنیا آمدن ابراهیم حاتمی‌کیا، کارگردان معروف سینمای ایران و عباس یمینی شریف نویسنده ایرانی نیز بوده‌است. پامنار صاحب قدیمی‌ترین چنارهای تهران است و گاری و گاری‌ران‌های بازار را نیز می‌توان در آنها دید. از مراکز تاریخی محله پامنار می‌توان به امامزاده روح‌الله اشاره کرد.
تقدیر از همکاران نویسنده و رونمایى از دوهفته نامه همگامان 21

نشست تقدیر از همکاران نویسنده و رونمایى از دوهفته نامه همگامان

نشست تقدیر از همکاران نویسنده و رونمایى از دوهفته نامه همگامان
اکران ویژه فیلم اکسیدان در پردیس سینمایی تماشا‎ 1

اکران ویژه فیلم اکسیدان در پردیس سینمایی تماشا‎

اکران ویژه فیلم اکسیدان با حضور حامد محمدی نویسنده و کارگردان و جواد عزتی بازیگر در پردیس سینمایی تماشا برگزار شد.
مسئولیت شکستن سکوت مطلق 7

مسئولیت شکستن سکوت مطلق

نمایش "مسئولیت شکستن سکوت مطلق" | نویسنده: مونا احمدی و محمدحسین معارف | کارگردان: شیوا مسعودی | بازیگران: نگین کشفی، متین گودرزی، سارا شاهرودیان، اسماعیل کمالی دهقان، بهداد بلیغ فر و ساینا سراج تهیه کننده: رضا صمدپور مدیر تولید: ایمان آخوندی یزدی | طراح تصویر و مشاور کارگردان: سعیده رمضان زاده | دستیار کارگردان: ریحانه کوثری مهر | طراح موسیقی: محمدرضا جدیدی | طراح صحنه: مصطفا مرادیان | طراح و سازنده ی پیکره‌ها: منیر مولوی زاده | طراح لباس: زهره بهروزی نیا | طراح نور: میلاد حسینی شکیب | طراح گریم: افسانه قلی زاده | تالار مولوی - سالن بزرگ
مراسم معرفی کتاب «امین زبان و ادب پارسی»‎ 12

مراسم معرفی کتاب «امین زبان و ادب پارسی»‎

مراسم معرفی کتاب «امین زبان و ادب پارسی» -دربرگیرنده‌ی راهکارهای علمی و عملی رهبر انقلاب اسلامی در صیانت، پویش و گسترش زبان و ادبیات فارسی در مجموعه‌ی نخلستان اوج برگزار شد. در این مراسم که از سوی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای و با سخنرانی حجت‌الاسلام ذوعلم (معاون آموزش و پژوهش مؤسسه‌ی انقلاب اسلامی)، استاد سیدعلی موسوی گرمارودی، محمدحسن مقیسه (نویسنده‌ی کتاب) و شعرخوانی سید حمیدرضا برقعی برگزار شد، آقایان محسن مؤمنی شریف (رئیس حوزه‌ی هنری سازمان تبلیغات اسلامی)، اسماعیل امینی (استاد ادبیات، شاعر و طنزپرداز)، محمدرضا سنگری (استاد ادبیات و پژوهشگر ادبی) و جمعی از اساتید زبان و ادبیات فارسی حضور داشتند.
آئین تجلیل از 22 نویسنده انقلاب اسلامی  1

آئین تجلیل از 22 نویسنده انقلاب اسلامی

آئین تجلیل از 22 نویسنده انقلاب اسلامی به همراه رونمائی از کتاب عیار ابراهیمی ,مجموعه ای از اشعارو مقالات پیرامون زندگی شیخ ابراهیم زکزاکی در روز چهارشنبه 20 بهمن ماه در فرهنگسرای ارسباران برگزار گردید .
نمایش "خبرگو" 14

نمایش "خبرگو"

نمایش "خبرگو" | نویسنده، طراح و کارگردان: علیرضا میرزایی نژاد | بازیگران: خسرو بامداد، زهرا مهرابی، مرتضی خانجانی، شکوفه حیدریان | طراح گریم: رضا خدایی | مدیر صحنه: علیرضا ساکی | ساخت دکور: علیرضا حسین زاده سالن ارغنون