اینجا کارگاهه؛ منطقه شش 14

اینجا کارگاهه؛ منطقه شش

تعداد زیادی کارگاه در حوزه‌های خدمت‌رسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاع‌رسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است. گزارش زیر کارگاه‌ پروژه بهسازی نهر محله ساعی، بهسازی انهار خیابان ولیعصر(عج)، پیاده‌رو و خیابان انقلاب، اکبری و اسدآبادی را به تصویر کشیده است.
افتتاح پروژه‌های منطقه ۱۴ 37

افتتاح پروژه‌های منطقه ۱۴

آیین افتتاح پروژه‌ پل دوربرگردان همسطح سواره‌رو بلوار ابوذر و باغ گیاه‌شناسی نارنج با حضور عباس شعبانی، معاون هماهنگی و امور مناطق و امیر یزدی، شهردار منطقه ۱۴ در این منطقه برگزار شد.
بازگشایی پل تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید همدانی با رودخانه وردآورد 2

بازگشایی پل تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید همدانی با رودخانه وردآورد

پل تقاطع غیرهمسطح بزرگراه شهید همدانی با رودخانه وردآورد، پس از رفع نواقصی که بر اثر سرقت برخی قطعات آن ایجاد شده بود، صبح روز چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۴۰۰ با حضور مسعود حق لطفی مدیر عامل سازمان مهندسی و عمران شهرداری تهران و محمد صادق خیرخواه مدیر عامل سازمان مشاور فنی و مهندسی شهرداری تهران بازگشایی شد و هم اکنون تردد خودروها در آن جریان دارد.
شهرنگار؛ سلسبیل 22

شهرنگار؛ سلسبیل

«سر سبیل» نام یکی از خیابان‌های قدیمی و باختری شهر تهران است. اکنون این خیابان به رودکی تغییر نام داده‌است. در حال حاضر این خیابان یکی از بزرگترین مراکز خريد پوشاک در پایتخت به‌شمار می‌رود. علت نامگذاری این خیابان به نام سرسبیل یا سلسبیل این است که در گذشته این خیابان به علت داشتن باغهای بسیار زیبا و جاری شدن آب زلال از چشمه فرمانفرمایان به سمت این خیابان سرسبز ناخودآگاه مردم را به یاد بهشت و چشمه سلسبیل می‌انداخته‌است. آب فرمانفرمایان از میدان رشدیه به سمت سلسبیل جاری شده و بعد از عبور از نهر سلسبیل و باغهای زیبایش به جنوب محله و یخچال می‌رسیده‌است.
موزه استاد علی اکبر صنعتی 2

موزه استاد علی اکبر صنعتی

موزه استاد علی اکبر صنعتی در سال ۱۳۲۵ تأسیس شد. این موزه نزدیک به ۶ هزار تابلو و بیش از هزار پیکره و تندیس گچی، سنگی و برنزی از شخصیت‌های علمی و ادبی ایران و تیپ‌های گوناگون اجتماعی آفرید که شماری از آنها در موزه استاد صنعتی نگهداری می‌شود. این موزه دارای سالن تئاتر، شهر فرنگ، نمایشگاه تک چهرها و موزه مردم‌شناسی است. این موزه در ضلع شمال غربی میدان توپخانه قراردارد و یکی از مکان‌های دیدنی مرکز شهر تهران است. علی اکبر صنعتی در طی ۶۲ سال کار خود، نزدیک به ۱۰۰۰ نگاره و ۴۰۰ پیکره (مجسمه) ساخت. صنعتی از نخستین پیکره‌تراشان و نگارگران سبک رئالیسم معاصر و بنیادگذار نخستین موزهٔ آثار هنری معاصر است. عمارت موزه صنعتی بر جای مانده از عمارتهای دوره قاجار میدان توپخانه (امام خمینی) است. در سال ۱۳۲۴ به کوشش عبدالحسین صنعتی زاده، پسر حاج علی اکبر صنعتی زاده بنیادگذار پرورشگاه صنعتی کرمان (با نام استاد علی اکبر صنعتی نقاش و پیکره‌ساز اشتباه نشود)، و با آثار علی اکبر صنعتی کرمانی باززنده‌سازی و به موزه و نمایشگاه تبدیل شد. در سال ۱۳۹۵ سازمان میراث فرهنگی با همکاری سازمان زیباسازی شهرداری تهران بازسازی و نوسازی بنا و پیکره‌ها را آغاز کرده‌اند. جالب‌ترین بخش این موزهٔ کوچک و قدیمی، پیکرهٔ گروهی از زندانیان سیاسی دوره قاجار است که به‌دست استاد علی اکبر صنعتی به تصویر کشیده شده‌است. این پیکرهٔ بزرگ درست در مرکز موزه قرار گرفته است. پیکرهٔ فردوسی، سعدی، مسیح مصلوب، دهخدا، کمال الملک، کریم‌خان‌زند، جواهر لعل نهرو، مهاتما گاندی، لوئی پاستور، ملک الشعرای بهار، شاه عباس و پیکرهٔ بزرگ نادرشاه افشار از دیگر تندریسهایی هستند که در این موزه به چشم می‌آیند.
نمایشگاه تاپکس 2017 تهران در سالن حجاب

نمایشگاه تاپکس 2017 تهران در سالن حجاب

نمایشگاه تاپکس 2017 تهران در سالن حجاب نهران برگزار شد
عودلاجان، حرفی از هزاران 5

عودلاجان، حرفی از هزاران

برپایی نمایشگاه عکس "عودلاجان، حرفی از هزاران" در پردیس باغ ملی دانشگاه هنر نهران
رویش گل های لاله در بوستان لاله 21

رویش گل های لاله در بوستان لاله

رویش گل های لاله در بوستان لاله جلوه ی زیبایی به این بوستان داده است. پارک لاله که از بوستان‌های بزرگ شهر تهران است که در سال ۱۳۴۵ ساخته شد. مساحت این پارک ۳۵ هکتار است. در این پارک گونه‌های متفاوت گیاهی موجود است که مهمترین آنها عبارتند از: چنار، اقاقیا و کاج تهران. این پارک در محدوده منطقه ۶ شهرداری تهران واقع شده است و از شمال به خیابان دکتر فاطمی، از جنوب به بلوار کشاورز، از غرب به خیابان کارگر و از شرق به خیابان حجاب محدود می‌شود. در همسایگی این بوستان، موزه هنرهای معاصر، موزه فرش ایران و هتل لاله واقع شده‌است. ضلع جنوب شرقی این پارک به سبک پارک‌های ژاپنی طراحی شده و دارای آب‌نما و نهرهای مارپیچ است. مجسمه‌ها و تندیس‌های متعددی نیز در این پارک وجود دارد که معروف‌ترین آنها مجسمه خیام و مجسمه ابوریحان بیرونی است.
بلوار کشاورز 13

بلوار کشاورز

بلوار کشاورز یکی از نخستین‌ بلوارهای ایران است که در دوره‌ی پهلوی اول و زمانی که منطقه‌ی 6 تهران در حال شکل‌گیری بود، ساخته شد. همچنین نهر کرج در زمان امیرکبیر آب را از شهرستان کرج از طریق این بلوار به تهران منتقل می‌کرد. به همین دلیل، این محدوده از نظر تاریخی و ملی جایگاه ویژه‌ای دارد.
روز طبیعت بارانی در بوستان لاله 1

روز طبیعت بارانی در بوستان لاله

سیزده‌به‌در ، سیزدهمین روزِ فروردین‌ماه و از جشن‌های نوروزی است. در تقویم‌های رسمیِ ایران، بعد از انقلاب، این روز روز طبیعت نامگذاری شده‌است و از تعطیلات رسمی است. برخی بر این باورند که در این روز باید برای راندن نحسی از خانه بیرون روند و نحسی را در طبیعت به‌در کنند. اما برای اثبات اینکه ایرانیان قدیم هم این دیدگاه را داشتند هیچ روایت تاریخی و قابل استنادی وجود ندارد. بعد از سیزده‌به‌در، جشن‌های نوروزی پایان می‌پذیرد. / اراضی پارک لاله از گذشته در اختیار ارتش بوده است.زمین مزبور معروف به میدان اسب دوانی جلالیه و برای رژه از آن استفاده می‌شد.، ارتش اراضی مربوطه را در ازای مطالبات وزارت دارایی به آن وزارت خانه انتقال داد. وزارت آبادانی و مسکن وقت ماموریت یافت برای این منطقه طرحی تهیه کند.قسمت شمال پارک را برای تاسیسات فرهنگی عمومی و قسمت جنوبی صرفا برای پارک درنظر گرفته شد. / طرح آن بوسیله طراح معروف فرانسوی «ژوفه» و سایر طراحان پارک سازی و همکاران ایرانی تهیه شد.سایر عملیات اجرایی به عهده شهرداری گذاشته شد.شهرداری عملیات اجرایی را طبق طرح ادامه داد تا در سرانجام در سال ۱۳۴۵ پارک فرح تاسیس گردید. پس از پیروزی انقلاب اسلامی در بهمن ۱۳۵۷ نام این پارک به لاله تغییر یافت. / ضلع جنوب شرقی این پارک به سبک پارک‌های ژاپنی طراحی شده و دارای آب‌نما و نهرهای مارپیچ است. در خیابان‌های شمالی پارک محوطه میزهای شطرنج واقع شده است. زمین‌های ورزشی پارک شامل زمین‌های بسکتبال و والیبال نیز در ضلع شمالی واقع است. در این پارک همچنین یک مرکز تئاتر عروسکی، یک کتابخانه تحت پوشش کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان و یک مسجد دایر است. / مجسمه‌ها و تندیس‌های متعددی نیز در این پارک وجود دارد که معروف‌ترین آنها مجسمه خیام و مجسمه ابوریحان بیرونی است.مجسمه خیام از آثار ابوالحسن صدیقی است که در سال ۱۳۵۱ و در کشور ایتالیا (به‌سفارش انجمن آثار ملی) ساخته شده است. این مجسمه پس از انتقال به ایران به این پارک منتقل شد و در معرض دید عموم قرار گرفت و پس از آن چندین بار توسط فریدون صدیقی (فرزند خالق اثر) مورد بازسازی قرار گرفت. / پارک لاله از شمال به خیابان دکتر فاطمی، از جنوب به بلوار کشاورز، از غرب به خیابان کارگر و از شرق به خیابان حجاب محدود می‌شود. در همسایگی این بوستان، موزه هنرهای معاصر، موزه فرش ایران و هتل لاله واقع شده‌است.