بازدید دانشجویان از پروژه خانه شهر 26

بازدید دانشجویان از پروژه خانه شهر

جمعی از دانشجویان رشته‌های عمران و معماری دانشگاه امیرکبیر، صبح روز چهارشنبه 16 آبان ماه در قالب اردوی «روایت پیشرفت» از پروژه خانه شهر (بلدیه) در میدان امام خمینی (ره) بازدید کردند.
بازدید رئیس شورای شهر تهران از پروژه خانه شهر 3

بازدید رئیس شورای شهر تهران از پروژه خانه شهر

بازدید رئیس شورای شهر تهران مهدی چمران با همراهی حق‌بین معاون شهردار تهران و حق‌لطفی مدیرعامل سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران، چهارشنبه 9 آبان‌ماه 1403، از آخرین وضعیت احداث پروژه خانه شهر در شمال میدان امام خمینی (ره) بازدید کرد.
اینجا کارگاهه؛ خانه شهر 20

اینجا کارگاهه؛ خانه شهر

پروژه خانه شهر (بلدیه تهران) واقع در محدوده میدان امام خمینی(ره) توسط معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران در حال انجام است.
اینجا کارگاهه؛ ساختمان بلدیه 3

اینجا کارگاهه؛ ساختمان بلدیه

تعداد زیادی کارگاه در حوزه‌های خدمت‌رسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاع‌رسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است. گزارش زیر ساختمان بلدیه تهران را به تصویر کشیده است.
گذر گردشگری باب همایون 18

گذر گردشگری باب همایون

گذر گردشگری باب همایون در قلب تاریخی تهران با برپایی ایستگاه‌های فرهنگی و گردشگری و غرفه‌های اغذیه فروشی در میدان امام خمینی(ره) ابتدای خیابان باب همایون برپاست.
دسته عزاداری کارکنان شهرداری تهران 19

دسته عزاداری کارکنان شهرداری تهران

بسیج شهرداری تهران همزمان با ایام فاطمیه و شهادت سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی از امامزاده روح الله در میدان امام خمینی به سمت ساختمان شهرداری در خیابان بهشت به صورت دسته عزاداری اقامه ی عزا کردند.
تور مجازی حمام باب همایون

حمام باب همایون

حمام سنتی باب همایون از حمام‌های قاجاری تهران با بیش از 300 سال قدمت است که در میدان امام خمینی (توپخانه) - خیابان باب همایون - کوچه قنات - پلاک 30 واقع شده است. این حمام روزگاری لوکیشن برخی فیلم‌های معروف و قدیمی سینمای ایران و شاهد حضور بزرگان سینمای ایران بوده است. حمام باب همایون بیش از یک هزار متر مربع مساحت دارد که حدود 20 پله از کف بازار تهران پایین‌تر است و آب آن از قناتی معروف به حاج علیرضا تامین می‌شده.
نصب اولین یادبود شهدا در میدان امام خمینی 16

نصب اولین یادبود شهدا در میدان امام خمینی

عصر دوشنبه 17 خرداد 1400 پیروز حناچی شهردار تهران از مراحل ساخت المان شهدا در میدان امام خمینی و نصب اولین یادبود شهدا با حضور خانواده شهدا برگزار شد.
پروژه ساختمان خانه شهر 1

خانه شهر

پروژه «خانه شهر» واقع در ضلع شمالی میدان امام خمینی (ره)، دارای امکانات فرهنگی و رفاهی شامل، سالن نمایش با ظرفیت 360 نفر، کافه رستوران حدود 100 نفر، عکاسخانه، شهر کتاب، کافه کتاب و گالری موزه است و با زیر بنای در حدود 18000 متر مربع توسط سازمان عمرانی مناطق شهرداری در دست ساخت است.این پروژه دقیقا در محل ساختمان قدیم بلدیه تهران واقع شده است و با تکمیل آن نوستالژى آن محل تاریخى در اذهان زنده خواهد شد.
بازدید معاون فنی عمرانی از پروژه های منطقه 12

بازدید معاون فنی عمرانی از پروژه های منطقه 12

صفا صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران به همراه محمد حسین کریمی معاون فنی و عمرانی منطقه، سعید شاهمیر معاون امور اجتماعی و فرهنگی منطقه، زینب عبادی معاون حمل و نقل و ترافیک، مصطفی حسینی کومله معاون برنامه ریزی و توسعه شهری و جمعی از مدیران شهری از پروژه‌های در دست اجرا در میدان امام خمینی(ره) بازدید کردند.
تهران 360 (حمام باب همایون)

حمام باب همایون

حمام سنتی باب همایون از حمام‌های قاجاری تهران با بیش از 300 سال قدمت است که در میدان امام خمینی (توپخانه) - خیابان باب همایون - کوچه قنات - پلاک 30 واقع شده است. این حمام روزگاری لوکیشن برخی فیلم‌های معروف و قدیمی سینمای ایران و شاهد حضور بزرگان سینمای ایران بوده است. حمام باب همایون بیش از یک هزار متر مربع مساحت دارد که حدود 20 پله از کف بازار تهران پایین‌تر است و آب آن از قناتی معروف به حاج علیرضا تامین می‌شده.
بازدید مدیران شهری از ساختمان بلدیه تهران  16

بازدید مدیران شهری از ساختمان بلدیه تهران

دکتر صبوری دیلمی معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران؛ دکتر جوادی یگانه معاون اجتماعی و فرهنگی شهرداری تهران و تعدای از مدیران شهری از پروژه خانه شهر در میدان امام خمینی(ره) بازدید کردند.
عزاداری بسیجیان شهرداری تهران 40

عزاداری بسیجیان شهرداری تهران

صبح روز سه شنبه 26 شهریورماه، سوگواران بسیجی شهرداری تهران به مناسبت هفتمین شب شهادت حضرت اباعبدالله الحسین (ع) با تشکیل دسته از مقابل ساختمان شهرداری واقع در خیابان بهشت تا امامزاده روح الله واقع در میدان امام خمینی(ره) به سوگواری پرداختند .
جلسه پروژه آتی میدان امام خمینی(ره) 22

جلسه پروژه آتی میدان امام خمینی(ره)

جلسه پروژه آتی میدان امام خمینی(ره) با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سردار حسین رحیمی فرمانده نیروی انتظامی تهران بزرگ یکشنبه، ۳ شهریور ۱۳۹۸ برگزار شد.
شهرنگار؛ حوالی میدان امام خمینی(ره) 11

شهرنگار؛ حوالی میدان امام خمینی(ره)

میدان امام خمینی(ره) یا میدان توپخانه،میدان سپه نام میدانی تاریخی واقع در مرکز تهران در محدوده منطقه 12 شهرداری تهران قرار دارد. کار احداث میدان توپخانه در سال ۱۲۸۴ هجری قمری، و به دستور میرزاتقی‌خان امیرکبیر آغاز شد. پیش از آن و از زمان فتحعلی‌شاه، این بیابان به محل استقرار توپ‌ها و توپچی‌ها اختصاص داشت. معمار میدان محمدابراهیم‌خان آذربایجانی (دایی کامران‌میرزا) بود. کار ساخت میدان ده سال به طول انجامید و در سال ۱۲۹۴ قمری به دستور اعتمادالسلطنه خاتمه یافت. این میدان از نخستین گذرگاه‌های تهران است که سنگفرش و بعدها آسفالت شده‌است. میدان توپخانه از گذشته‌های دور مرکز حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و همچنین محل تجمعات اعتراضی و اعدام برخی از محکومان معروف بوده‌است. در دوره مشروطه این میدان به دلیل نزدیکی به ارک سلطنتی و نیز میدان بهارستان بارها محل تجمع مخالفین مشروطه بود از مهمترین اعدام‌های صورت گرفته در این میدان می‌توان به اعدام شیخ فضل‌الله نوری، نایب حسین کاشی و اصغر قاتل اشاره نمود. این میدان محل تقاطع خیابان‌های اصلی و کلیدی شهر تهران است، به گونه‌ای که خیابان‌های لاله‌زار و فردوسی، به‌ترتیب از شمال شرق و شمال غرب؛ از غرب خیابان امام‌خمینی (خیابان سپه)؛ از شرق، خیابان امیرکبیر (چراغ برق)؛ خیابان‌های باب‌همایون، و ناصرخسرو به‌ترتیب از جنوب غرب، و جنوب شرق، به این میدان می‌پیوندند.
شهرنگار؛ لاله زار 18

شهرنگار؛ لاله زار

خیابان لاله‌زار یکی از خیابان‌های قدیمی و مرکزی شهر تهران است. این خیابان از جنوب به میدان امام خمینی (توپخانه)، از شمال به خیابان انقلاب اسلامی منتهی می‌شود. لاله‌زار در اواخر دوره قاجار و اوایل پهلوی نماد نوگرایی و هنر ایران بود و «شانزه‌لیزهٔ تهران» لقب گرفته بود. بسیاری از سینماها، تئاترها، رستوران‌ها، تجارتخانه‌ها، خیاط خانه‌ها و فروشگاه‌های معروف ایران در این خیابان قرار داشتند.
خانه موتمن الاطبا 3

خانه موتمن الاطباء

خانه موتمن الاطباء در محله عودلاجان واقع در قلب تاریخی شهر تهران، خانه ای زیبا و پر از خاطره متعلق به دوران قاجاریه قرار دارد . میرزا زین العابدین خان دنبلی ضرابی ملقب به مؤتمن الاطبّا فرزند میرزا محمدخان و نواده میرزا احمدخان صبور، پزشک حضور ناصرالدّین شاه بود.وی نخستین فارغ التحصیل دارلفنون و شاگرد دکتر تلوزان فرانسوی بوده، از پزشکان نامی ایران در دوران قاجار بشمار میرود.موتمن الاطبا از بزرگترین جراحان زمان خود بود و از تخصص و مهارت بالای وی در بیرون آوردن سنگ از مثانه در کتب و مقاله های متعددی سخن به میان آمده است. این خانه لوکیش فیلم شهرزاد، خانه پدری بوده. آدرس: چهارراه سرچشمه به سمت میدان امام خمینی.خیابان پامنار.روبروی مسجد ایت الله کاشانی کوچه موتمن الاطبا.پلاک 13
دسته عزاداران فاطمی شهرداری تهران 4

دسته عزاداران فاطمی شهرداری تهران

دسته بسیجیان شهرداری تهران صبح امروز چهارشنبه به مناسبت ایام فاطمیه از میدان امام خمینی تا محل ساختمان شهرداری به عزاداری پرداخت.
کاخ گلستان 26

کاخ گلستان

مجموعه کاخ گلستان، یادگاری به جای مانده از ارگ تاریخی تهران، محل اقامت شاهان سلسله قاجار و از زیباترین و کهن‌ ترین بناهای پایتخت دویست ساله ایران به حساب می‌آید. سابقه تاریخی ارگ سلطنتی که محدوده مکانی تاریخی آن از شمال به خیابان و میدان امام خمینی(ره)؛سپه سابق، از غرب به خیابان خیام، از شرق به خیابان ناصر خسرو و از جنوب به خیابان پانزده خرداد و میدان ارگ محدود می‌شود، به روزگار صفویه بازمی‌گردد. شاه طهماسب اول صفوی نخستین پادشاهی بود که در سفرهای خود به قصد زیارت مقبره حضرت عبدالعظیم دستور داد بارویی به طول یک فرسخ به دور قصبه تهران احداث شود. پس از او شاه عباس صفوی در قسمت شمالی حصار طهماسبی چهار باغ و چنارستانی احداث کرد که بعدها دیوار بلندی گرد آن بنا کرده و عمارات مقر سلطنتی را در داخل آن ساخته و ارگ نامیدند. در اواخر عهد صفوی، تهران گاهی مقر موقت دربار شاهان صفوی بود و حتی شاه سلیمان کاخی در این شهر برای خود بنا کرد. کهن‌ترین بناهای موجود در مجموعه گلستان، ایوان تخت مرمر و خلوت کریمخانی متعلق به دوران کریمخان زند است. وی در نبردهای خود بر ضد محمد حسن خان قاجار در سال 1172 تهران را مرکز اردوکشی خود قرار داد و پس از پیروزی در این جنگ در دیوانخانه قدیم تهران که در زمان ساه سلیمان ساخته شده بود، بار عام داد و با عنوان وکیل الرعایا حکومت ایران را در دست گرفت. پس از مرگ کریم‌خان زند در سال 1193 آقا محمدخان قاجار در سال 1200 تهران را به پایتختی برگزید، ولی به دلیل لشکر کشی‌های دائمی کمتر در مقر حکومت خود به سر می‌برد و برای عمارت و آبادانی چندان فرصت نداشت. تا آنکه فتحعلی شاه در سال 1211 بر تخت ساطنت ایران حلوس کرد، از آن زمان به بعد با گسترش دستگاه اداری و تشریفات سلطنتی بناهای متعددی در داخل ارگ تهران عمدتا در زمان فتحعلی شاه و ناصرالدین شاه قاجار احداث شد پس از انقلاب مجموعه گلستان همچون اغلب عمارات سلطنتی دیگر بصورت موزه درآمد تا همگان بتوانند از آن دیدن کرده و از تماشای زیبایی‌های حاصل فکر و دست هنرمندان و صنعتگران ایرانی بهره برند.
گذر گردشگری باب همایون 40

گذر گردشگری باب همایون

گذر گردشگری باب همایون هر شب از ساعت ۷ الی ۲۴ با ایجاد ایستگاه های اغذیه فروشی، کافه و کافی شاپ سنتی و مدرن، برپایی برنامه های فرهنگی و گردشگری با هدف احیاء حیات شبانه در قلب تارخی تهران در میدان امام خمینی(ره) ابتدای خیابان باب همایون برپاست.