نشست تهران آینده 15

نشست تهران آینده

دومین نشست از سلسله نشست های تخصصی"تهران آینده، بهگشت مهارت و مدیریت" روز دوشنبه 28 آبان در سالن شهرداری تهران برگزار شد.
رویداد «تهران، شهر مهارت محور» 2

رویداد «تهران، شهر مهارت محور»

رویداد «تهران، شهر مهارت محور» با حضور داریوش شهبازی، تهران پژوه و مولف، محمدحسین بوچانی، مدرس دانشگاه و حمیدرضا غلامزاده، دبیرکل مجمع شهرداران آسیایی، صبح روز دوشنبه 30 مهرماه در ساختمان مجمع شهرداران آسیایی برگزار شد.
دومین دوره تمرین مهارت‌آموزی «بقا در شرایط سخت» 27

دومین دوره تمرین مهارت‌آموزی «بقا در شرایط سخت»

دومین دوره آموزشی، تمرین مهارت‌آموزی سیل و بقا در شرایط سخت با حضور جمعی از کارکنان سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، ستادهای مدیریت بحران و پدافند غیر عامل مناطق ۲۲ گانه و نیروهای دستگاهای تخصصی و خدمات شهری و اضطراری و امدادی و شریان‌های حیاتی طی دو روز به صورت شبانه‌روزی در اطراف سد فشافویه اجرا شد.
دوره آموزش تخصصی «ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» ویژه شهرداران مناطق 22 گانه 51

دوره آموزش تخصصی «ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» ویژه شهرداران مناطق 22 گانه

دوره آموزش تخصصی «ایمنی، مدیریت بحران و پدافند غیرعامل» ویژه شهرداران مناطق 22 گانه شهر تهران با هدف ارتقای مهارت‌های تخصصی شهرداران و معاونین مربوطه برای مقابله یا مواجهه با بحران‌های شهری با حضور علیرضا جاوید معاون هماهنگی و امور مناطق شهرداری تهران، علی نصیری رئیس سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، شنبه 17 دی‌ماه در مرکز عملیات اضطراری سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.
آماده سازی مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی جاجرود 21

آماده سازی مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی جاجرود

مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی جاجرود در محدوده منطقه ۴، حسب ماموریت محوله از سوی قرارگاه اجتماعی شهر تهران مبنی بر ایجاد زیر ساخت های نگهداری و مهارت آموزی معتادان متجاهر در دستور کار سازمان عمرانی مناطق شهرداری تهران قرار گرفته است. مرکز تربیتی، آموزشی و درمانی جاجرود با ظرفیت اسکان ۴۰۰۰ نفر و امکانات شامل ۳ سوله خوابگاهی، سالن اجتماعات، سالن غذاخوری، نمازخانه، فضای سبز، زمین بازی چندمنظوره و موتورخانه بزودی توسط علیرضا زاکانی شهردار تهران افتتاح می گردد.
آیین افتتاح مرکز فرآموز منطقه 7

آیین افتتاح مرکز فرآموز منطقه 7

ظهر چهارشنبه 19 آبان 1400 مرکز فرآموز منطقه 7 با حضور سمیه حاجوی شهردار منطقه ، مدیران شهری و جمعی از کودکان این منطقه افتتاح شد.فرآموز مکانی است که در آن تمام تلاش مربیان بر این اصل استوار است تا با اجرای برنامه های هدفمند آموزشی و پرورشی سطح رشد و توانایی عمومی و مهارت های اساسی زندگی کودکان را افزایش دهند.
خانه موتمن الاطبا 3

خانه موتمن الاطباء

خانه موتمن الاطباء در محله عودلاجان واقع در قلب تاریخی شهر تهران، خانه ای زیبا و پر از خاطره متعلق به دوران قاجاریه قرار دارد . میرزا زین العابدین خان دنبلی ضرابی ملقب به مؤتمن الاطبّا فرزند میرزا محمدخان و نواده میرزا احمدخان صبور، پزشک حضور ناصرالدّین شاه بود.وی نخستین فارغ التحصیل دارلفنون و شاگرد دکتر تلوزان فرانسوی بوده، از پزشکان نامی ایران در دوران قاجار بشمار میرود.موتمن الاطبا از بزرگترین جراحان زمان خود بود و از تخصص و مهارت بالای وی در بیرون آوردن سنگ از مثانه در کتب و مقاله های متعددی سخن به میان آمده است. این خانه لوکیش فیلم شهرزاد، خانه پدری بوده. آدرس: چهارراه سرچشمه به سمت میدان امام خمینی.خیابان پامنار.روبروی مسجد ایت الله کاشانی کوچه موتمن الاطبا.پلاک 13
مجموعه فرهنگی آموزشی ورزشی شهربانو 17

مجموعه فرهنگی آموزشی ورزشی شهربانو

شهربانو مرکزی زنانه است که سعی دارد بتواند نیازهای ضروری فرهنگی، هنری، اقتصادی، تفریحی، ورزشی و... زن ایرانی را در یک محیط امن و سالم برآورده کند. شهربانو به عنوان مرکزی زنانه عهده دار ارائه خدمات مختلف به بانوان منطقه و فرزندان­ دخترشان است. علاوه بر این، ارتقاء سطح فرهنگی و اجتماعی بانوان منطقه از طریق ارائه خدمات مشاوره­ا، کلاس­ها و بروشورهای آموزشی، ترویج فرهنگ ورزش و... ، ایجاد بسترهای مناسب جهت کسب مهارت­های تولیدی با رویکرد اشتغال­ زایی به منظور ارتقاء فرهنگ تولید در خانواده و جامعه از دیگر زمینه ­هایی است که مراکز شهربانو در آن فعالیت می­کنند. ارائه تسهیلات برای مشاغل خانگی از طریق راه ­اندازی بازارچه ­های کوثر، تلاش در جهت ارتقاء فرهنگ معنوی و اخلاقی در سطح منطقه از طریق برگزاری دوره های آموزش قرآن و اخلاق به فرزندان و بانوان از دیگر خدمات مجموعه شهربانو است. این مجموعه در منطقه 14 شهرداری تهران واقع شده است.
مجسمه مینیاتورهای جهانگیرارجمند در باغ موزه نگارستان 24

مجسمه مینیاتورهای جهانگیر ارجمند در باغ موزه نگارستان

این مجموعه از مجسمه‌های مینیاتور توسط خود هنرمند در سال ۱۳۹۱ به باغ موزه اهدا شده است. جهانگیر ارجمند مجسمه‌ساز خود‌آموخته، کوشید تاریخ فرهنگی، اجتماعی، سیاسی این سرزمین را در تندیس‌های خود جاودانه کند. این استاد مجسمه ساز که همه آثارش را از یونولیت (مادّه‌ای بی‌ارزش که به جرئت می‌توان گفت هیچ مجسمه‌ساز دیگری برای ساخت مجسمه‌هایش از آن استفاده نکرده است.) ساخته است با چنان ظرافتی تندیس های کوچکی از بزرگان تاریخ ایران و مردم کوچه و بازارخلق کرده است که هر بیننده ای را حیرت زده می کند. وی از کودکی به نقاشی به خصوص طراحی از چهره، علاقه بسیار داشت و همواره چهره دوستان و معلمان خود را به تصویر می‌کشید. وی از ۴۴ سالگی بدون بهره‌گیری از محضر هیچ استادی به مجسمه‌‌سازی روی آورد. ابزار کار او تنها یک تیغ ریش‌تراشی نیمه شده است. دستانِ هنرمند ایشان حتی در ۹۱ سالگی آنچنان با مهارت و استادی از دل یونولیت به‌وسیله تیغ ریش‌‌تراشی تندیس زیبا برون می‌آورد که چشم هر بیننده‌ای بر کار آن خیره می‌ماند. روش کار استاد ارجمند چنین بود که وی ابتدا با تیغ ریش‌تراشی از دل یونولیت حجم کلی را بیرون می‌آورد، سپس با همان تیغ به ساخت جزئیاتی مانند چشم و لب و دندان می‌پرداخت، بعد از پرداخت به‌وسیله سمباده‌های نرم، روی صورت را با توجه به رنگ چهره، جوراب زنانه نازک می‌چسباند و در نهایت صورت را گریم می‌کرد. رنگ‌گذاری بر روی چهره، به وجود آوردن ابرو، مو، ریش و سبیل به وسیله پشم‌گوسفند خود‌رنگ و در مواردی موی انسان انجام می‌شد. دوخت و دوز لباس، کفش و کلاه، همگی با دقت فراوان در انتخاب جنس و رنگ پارچه صورت گرفته و در نهایت با دست دوخته شده است. ساختن ابزار و و سایل پیرامون تندیس‌ها نیز به وسیله یونولیت، کاغذ، مقوا، چوب و وسایل کوچک دور‌ریختنی انجام شده که در نهایت هنرمندی، دقت و ظرافت هر کدام بر سر جای خود قرار گرفته‌اند. شایان ذکر است مجموعه تندیس‌های مردم‌شناسی اقوام ایرانی ایشان توسط سفارت آلمان خریداری و به آن کشور منتقل شده است، همچنین تعدادی از تندیس‌های ایشان در موزه صنایع دستی ولنجک و تعدادی از آثار ایشان در آمریکا نگهداری می‌شود.
جایی برای کودکی بچه های دروازه غار 1

جایی برای کودکی بچه های دروازه غار

به مناسبت ماه رمضان بازارچه کارآموزی و سرگرمی ای با همکاری مدرسه صبح رویش (اولین مدرسه کودکان کار) و شهرداری منطقه ۱۲ برپا شده است. در این جشنواره که شعار آن "جایی برای کودکی" است، کودکان محله دروازه غار که بیشتر آن ها را کودکان کار تشکیل می دهند با مهارت ها و مشاغلی مفید آشنا می شوند.