رسانه جدید

به وقت خدمت؛ 306.5 فارنهایت

یکی از کلان پروژه‌های شهرداری تهران، افزایش میزان تولید آسفالت و به‌سازی هرچه سریع‌تر آسفالت معابر و مسیرهای بزرگراهی پایتخت است که برای خدمت‌رسانی به شهروندان شریف تهرانی انجام می‌گیرد.
گرم‌ترین روزهای تهران 33

روزهای گرم تهران

روند افزایش دما در کشور باعث رسیدن مجدد هوای پایتخت به دمای ۴۰ درجه در روز سه‌شنبه ۱۰ مرداد ۱۴۰۲ شد. اهالی پایتخت گرمترین روزهای تابستان را تجربه می کنند.
تشییع پیکر شهید اسماعیلی در هیأت رایة العباس(ع)

تشییع پیکر شهید اسماعیلی در هیأت رایة العباس(ع)

مراسم تشییع پیکر شهید رضا اسماعیلی شامگاه دوشنبه 2 مرداد در هیأت رایة العباس(ع) در پادگان 06 ارتش برگزار شد. شایان ذکر است شهید اسماعیلی در حمله تروریستی ظهر یکشنبه اول مرداد به واحد گشت پلیس راه در محور «خاش به تفتان» به همراه چهار نفر از هم‌رزمانش به درجه رفیع شهادت نائل شد.
مثبت ۴۰ درجه 3

مثبت ۴۰

در هفتمین روز از تابستان سال ۱۴۰۱، دمای هوای شهر تهران از ۴۰ درجه عبور کرد و برای شهروندان روزی طاقت فرسا را رقم زد.
فصل برداشت توت از باغات سولقان 21

فصل برداشت توت از باغات سولقان

سولقان، این روزها به یکی از روستاهای معروف و قابل دسترس تهرانی‌ها تبدیل شده است. ۱۶۰ هکتار از باغ‌های سولقان را درختان شاتوتی تشکیل می‌دهند که در نوع خود بی‌نظیرند. بر اساس آماری که جهاد کشاورزی تهران ارائه می‌دهد، سالانه ۹۵۰ تن شاتوت از باغ‌های دهستان سولقان برداشت می‌شود. محصولی مرغوب که با زحمت و مشقت بسیار به دست مردم میرسد. از اول تیرماه، چیدن محصول شاتوت آغاز می‌شود و درختان تا میانه مردادماه، میوه مرغوبی به باغ‌دار می‌دهند.این میوه به محصول اول و درجه یک روستا تبدیل شده است.
خدمت رسانی شهرداری تهران در شهر کربلا 2

خدمت رسانی شهرداری تهران در شهر کربلا

نیروهای شهرداری تهران درجهت خدمت به زائران اباعبدالله الحسین(ع) و اربعین حسینی در شهر کربلا حضور دارند .
بوستان پلیس 33

بوستان پلیس

بوستان پلیس در قطعه زمینی موسوم به باغ مجیدآباد (باغ اناری) واقع در شمال شرق تهران به مساحت ۵۱۶۶۶۳ مترمربع احداث شده است. فضای این بوستان توسط خیابان سی و پنج متری پیشنهادی طرح تفضیلی شهر تهران به دو قطعه تقسیم می‌گردد که قطعه شمالی حدود ۲۷ هکتار و قطعه جنوبی حدود ۲۴ هکتار بوده و ارتباط بین این دو بخش توسط یک پل عابر پیاده برقرار می‌گردد. طراحی محوطه این بوستان الهام گرفته از باغ های ایرانی است. در این بوستان محورهای طولی و عرضی عمود برهم، استخرهای زاویه دار همراه با جریان آب، راه‌های مستقیم و کلاً منظم هندسی به چشم می‌خورد و تنها معابر درجه ۳ فرعی به صورت نامنظم طراحی شده است و تقریباً می‌توان سبک طراحی آن را منظم دانست. برخی از گونه‌های گیاهی کاشته شده در این پارک عبارتند از: انار - کاج ـ سرو تبریزی ـ اقاقیا ـ بیدمجنون ـ زیتون ـ توت ـ پیراکانتا ـ یاس زرد ـ میخک هندی ـ ترون ـ زرشک ـ شیرخشت ـ بوداغ ـ مورد ـ شمشاد ـ انواع بالارونده‌ها. اماکن و امکانات بوستان شامل موارد زیر هستند: مسجد ـ مقبره شهدای گمنام - عمارت تاریخی ارباب هرمز - کتابخانه ـ سینما شش بعدی - آمفی تئاتر - بوفه ـ زمین بازی کودکان ـ وسایل بدنسازی ـ زمین ورزشی ـ آلاچیق ـ برکه ـ استخر ـ آبنما - تعداد ۵۰ چشمه - سرویس بهداشتی.
بوستان پرواز 19

بوستان پرواز

بوستان پرواز از شمال و شرق به بلوار پیام و میدان بهرود، از جنوب به شهرک پاسارگاد و از غرب به شهرک کیهان محدود می‌شود. اختلاف ارتفاع این بوستان نسبت به مناطق اطراف، باعث ایجاد چشم انداز زیبایی از شمال و جنوب تهران شامل کوهستان البرز و همچنین برج میلاد و سایر ساختمانهای بلندمرتبه تهران، بخصوص در هوای عاری از آلاینده ها شده که از این بوستان قابل مشاهده است. همین مسئله وجه تمایز بوستان پرواز از سایر بوستانهای تهران است (دید سراسرنما یا ۳۶۰ درجه تهران).
مجتمع زباله سوز آرادکوه 23

مجتمع زباله سوز آرادکوه

نیروگاه ریجکت سوز مجتمع آرادکوه، اولین پروژه قابل اجرا در کلانشهر تهران که با ظرفیت ورودی 200 تن زباله ریجکت توانایی تولید 3 مگاوات ساعت برق را دارا می‌باشد. در این سامانه، برق تولید شده بر اساس خط انتقال برق ساخته شده به شبکه برق سراسری کشور متصل خواهد گردید. از بارزترین ویژگی‌های نیروگاه یاد شده استفاده از متخصصین داخلی و خارجی کشور جهت طراحی آن در سالی که "سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامیده شده است، می‌باشد. حدود 33000 مترمکعب خاکبرداری، 9000 مترمکعب بتن‌ریزی، 2000 تن آهن آلات و آرماتور و در زمینی به وسعت تقریبی سه هکتار و 8500 متر بنا جهت احداث این نیروگاه بکار گرفته شده است. این احجام معادل ساخت یک ساختمان مسکونی با متراژ 15،000 متر مربع خواهد بود. نیروگاه فوق شامل پیت زباله بوده و ورودی آن ریجکت موجود در مجتمع پردازش آرادکوه حاصل چند سال تلنبار پردازش وجداسازی پسماند خانگی شهر تهران، ساختمان اداری، ساختمان تجهیزات، تصفیه خانه، دودکش و غیره می باشد. فرآیند تولید برق بدین صورت خواهد بود که ریجکت پس از ورود به پیت ورودی زباله، وارد کوره میشود تا در دمای 800 الی 1200 درجه سانتیگراد سوزانده شود سپس این حرارت به بویلرها منتقل و تبدیل به بخار آب گردیده و این بخار به سمت توربین ها و ژنراتور جهت تولید برق هدایت می گردد. در پایان شایان ذکر است که جهت کنترل آلایندگی نیز از سیستم های بک فیلتر و برج اسکرابر استفاده خواهد شد.
خانه و موزه مقدم  8

خانه و موزه مقدم

خانه و موزهٔ مقدم مربوط به اواخر دورهٔ قاجار است و در تهران،در ضلع شمالی خیابان امام خمینی، خیابان شیخ هادی واقع شده و این اثر در تاریخ ۲۰ آذر ۱۳۷۹ با شمارهٔ ثبت ۲۹۲۹ به‌عنوان یکی از آثار ملی ایران به ثبت رسیده‌است. موزه و خانهٔ مقدم در آغاز، عمارتی بزرگ و مجلل و محل سکونت خاندان محمدتقی خان احتساب‌الملک از صاحب‌منصبان مشهور دربار قاجاریان و رئیس ادارهٔ احتسابیهٔ تهران و وزیر مختار ایران در برن سوئیس بوده که بعدها در اختیار محسن مقدم، استاد باستان‌شناسی دانشگاه تهران، قرار می‌گیرد. او به همراه همسر فرانسوی‌اش در خانهٔ پدری خود در تهران ساکن شد. محسن مقدم و همسرش «سلما» که کارمند کتابخانه و موزهٔ ملی ایران بود، در کنار فعالیت‌های علمی، آثار و اشیاء فراوانی را با هدف حفظ میراث فرهنگی و تاریخی ایران گردآوری کردند. استاد مقدم بسیاری از آثار ارزشمند جمع‌آوری شده مانند کاشی، قطعات سنگی تراشیده شده و غیره را با الهام از فضاهای سنتی ـ تاریخی به نحو چشمگیری در جای جای این عمارت قدیمی نصب و برخی دیگر مانند کلکسیون پارچه، چپق و قلیان، سفالینه، شیشه، تابلو نقاشی، مسکوکات، مهرها و اسناد تاریخی و غیره. را با نظم و ترتیب خاصی در خانه پدری نگهداری نموده است. خانهٔ احتساب‌الملک یکی از یادگارهای تهران قدیم است که اکنون به موزه تبدیل شده‌است. این خانه در سال ۱۳۵۱ از سوی محسن مقدم پسر احتساب‌الملک به دانشگاه تهران اهدا شد. استاد محسن مقدم در سال ۱۳۶۶ ه. ش دارفانی را وداع گفت و پس از مرگِ همسر ایشان در سال۱۳۶۹ه. ش، تولیت موزه مقدم در اختیار مستقیم دانشگاه تهران قرار گرفت. مقدم از بنیان‌گذاران دانشکدهٔ هنرهای زیبای دانشگاه تهران و استاد ممتاز این دانشگاه بود. نشان دانشگاه تهران را که با الهام از تاریخ و فرهنگ کهن ایران طراحی کرده‌است، علی‌رغم همهٔ تحولات دهه‌های اخیر، هنوز هم بر سردر دانشگاه باقی است. او اولین ایرانی است که به دریافت نشان لژیون دو نور با درجهٔ «اوفیسیه» از طرف شارل دو گل رئیس‌جمهور فرانسه مفتخر شده‌است.
رشادت های بی پایان آتش نشانان 1

رشادت های بی پایان آتش نشانان

آتش سوزی گسترده منزل مسکونی در خیابان جنت آباد، مرگ یک شهروند و شهادت یک آتش نشان جوان تهرانی را رقم زد. بامداد دیروز جمعه ساعت 1:25دقیقه گروه نجات سه یکی از ایستگاه‌های آتش‌نشانی در غرب تهران عملیات امداد و نجات خود را در یک واحد مسکونی سه طبقه واقع در بلوار لاله آغاز کردند. ساختمان مشتعلی که همشهریان‌مان در آن، ساعات استراحت خود را سپری می‌کردند. در این عملیات امداد و نجات ١٥همشهری عزیز با جانفشانی آتش نشانان نجات پیدا کردند؛ اما متاسفانه در این حادثه علی قانع، آتش نشان فداکار تهرانی جان خود را از دست داد و به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
سراسر نمای دفاع مقدس 56

سراسر نمای دفاع مقدس

طراحی سراسرنمای دفاع مقدس با هدف نمایش عملیات فتح خرمشهر با استفاده از تصاویر واقعی انجام شده است. درون این موزه حدود دو هزار متر نقاشی نصب شده که روایت خرمشهر از اشغال آن توسط دشمن بعثی تا آزادسازی و فتح آن توسط رزمندگان اسلام است. با نصب این نقاشی‌ها و همراهی صدا و تصویر و نورپردازی، کسانی که از این موزه بازدید خواهند کرد خود را در فضای عملیات بیت المقدس و سایر عملیات‌های دفاع مقدس احساس می‌کنند. سراسرنما دفاع مقدس در قالب یک نمایش نقاشی گونه سه بعدی توسط ناصر پلنگی (نقاش مسجد جامع خرمشهر) انجام شده است. این نقاشی در یک کره 360 درجه نصب شده و هر بیننده‌ای که در مرکز کره ایستاده باشد می‌تواند یک تصور سه بعدی ببیند.