آیین بهره برداری از فاز دوم تصفیه خانه خلیج فارس منطقه ۱۹  18

آیین بهره برداری از فاز دوم تصفیه خانه خلیج فارس منطقه ۱۹

آیین بهره برداری از فاز دوم تصفیه خانه خلیج فارس منطقه ۱۹ در قالب صد و سی و سومین پویش امید و افتخار با حضور خانواده شهید شهرام زلفی، حسین نظری، معاون خدمات شهری شهرداری تهران، حسین اخگرپور، شهردار منطقه 19 و اصغر عطایی، رئیس اداره محیط زیست و توسعه پایدارشهرداری تهران، صبح روز شنبه 23 تیرماه در محله صالح‌آباد غربی برگزار شد.
بلوار الغدیر

اینجاکارگاهه؛ منطقه نوزده

تعداد زیادی کارگاه در حوزه‌های خدمت‌رسانی(عمرانی، فرهنگی، اجتماعی، خدمات شهری، حمل و نقل و ترافیک) در شهر تهران فعال است. کمپین «اینجا کارگاهه» به منظور اطلاع‌رسانی دقیق به مردم در بیش از ۱۰۰ نقطه کارگاهی پایتخت است. گزارش زیر بازسازی آمفی تئاتر بوستان شقایق، ساخت سوله بازیافت، آمفی تئاتر بوستان کاظمی، احداث ساختمان کارآفرینی محله نعمت آباد، بلوار الغدیر، فاز دوم تصفیه خانه خلیج فارس در منطقه 19 را به تصویر کشیده است.
بازدید اصحاب رسانه از پروژه‌های منطقه ۱۹ 22

بازدید اصحاب رسانه از پروژه‌های منطقه ۱۹

جمعی از اصحاب رسانه به همراهی تورج فرهادی، شهردار منطقه ۱۹، صبح دوشنبه ۱۱ دی‌ماه از پروژه‌های این منطقه بازدید کردند.
مهار زلزله خاموش 17

مهار زلزله خاموش

فرونشست هشدار طبیعت برای وقوع یک زلزله خاموش است، خاموش اما نابودکننده. سرطانی که این روزها کلانشهرهای دنیا را تهدید می‌کند. این بحران زیست محیطی از سمت جنوب پایتخت را تهدید می‌کند و در حال حاضر بخش‌هایی از مناطق جنوبی تهران را دربرگرفته است. در این گزارش بخش‌هایی از فرونشست‌های دشت ورامین را می‌بینید. خکشسالی و برداشت بی‌رویه آب از سفره‌های زیرزمینی دلیل این بحران بوده‌ و تنها راه مقابله با آن مدیریت آب است. اقدامی که همکاری و مشارکت بین‌بخشی ۱۳ دستگاه اجرایی را می‌طلبد. شهرداری تهران در اولین گام پیشگیرانه، تصفیه‌خانه فاضلاب‌های شهری در منطقه ۱۹ را راه‌اندازی کرده است. به این ترتیب برداشت آب‌های زیرزمینی کاهش پیدا کرده و آب مورد نیاز برای فضای سبز تامین می‌شود.
تفاهم نامه همکاری بین معاونت خدمات شهری و شرکت آب و فاضلاب 24

تفاهم نامه همکاری بین معاونت خدمات شهری و شرکت آب و فاضلاب

مراسم رونمایی و امضای تفاهمنامه ساخت تصفیه خانه فاضلاب «خرگوش دره» منطقه ۲۲ مابین معاونت خدمات شهری شهرداری تهران و شرکت آب و فاضلاب استان تهران با حضور پیروز حناچی شهردار تهران، شنبه ۷ تیر در ساختمان مرکزی شهرداری تهران برگزار شد.
مرکز دفع و بازیافت پسماند زباله آرادکوه - کهریزک 28

مرکز دفع و بازیافت پسماند زباله آرادکوه - کهریزک

کارخانه بازیافت زباله در جنوب کهریزک و ابتدای جاده تهران- قم واقع شده است. این مرکز با مساحتی نزدیک به ۱۴۰۰هکتار از سال ۱۳۳۵ پذیرای پسماند شهر تهران است. با توجه به آمارهای موجود هر روز به‌طور متوسط ۷هزار و ۴۰۰تن پسماند وارد این مرکز می‌شود. زباله‌های وارد شده به این مرکز، پس از وزن‌شدن یا برای طرح‌های پردازش پسماند و تولید کمپوست به واحد‌های بازیافت و پردازش مجتمع آرادکوه هدایت شده و یا به تراشه‌های مرکز دفن منتقل و دفن می‌شوند. تاسیسات مختلفی در خصوص دفع و بازیافت پسماندهای شهر تهران در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند که از آن جمله می توان به واحد های پردازش، سایت هوادهی تولید کمپوست، واحد های پالایش کمپوست، سامانه ریجکت سوز و واحد تصفیه خانه شیرابه اشاره کرد.
بازدید اعضای شورا شهر از تصفیه خانه فاضلاب فیروزبهرام 24

بازدید اعضای شورا شهر از تصفیه خانه فاضلاب فیروزبهرام

تعدادی از اعضای شورا اسلامی شهر تهران به همراه مهدی هاشمی روز چهارشنبه از تصفیه خانه فاضلاب فیروزبهرام بازید کردند.
مجتمع زباله سوز آرادکوه 23

مجتمع زباله سوز آرادکوه

نیروگاه ریجکت سوز مجتمع آرادکوه، اولین پروژه قابل اجرا در کلانشهر تهران که با ظرفیت ورودی 200 تن زباله ریجکت توانایی تولید 3 مگاوات ساعت برق را دارا می‌باشد. در این سامانه، برق تولید شده بر اساس خط انتقال برق ساخته شده به شبکه برق سراسری کشور متصل خواهد گردید. از بارزترین ویژگی‌های نیروگاه یاد شده استفاده از متخصصین داخلی و خارجی کشور جهت طراحی آن در سالی که "سال تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی" نامیده شده است، می‌باشد. حدود 33000 مترمکعب خاکبرداری، 9000 مترمکعب بتن‌ریزی، 2000 تن آهن آلات و آرماتور و در زمینی به وسعت تقریبی سه هکتار و 8500 متر بنا جهت احداث این نیروگاه بکار گرفته شده است. این احجام معادل ساخت یک ساختمان مسکونی با متراژ 15،000 متر مربع خواهد بود. نیروگاه فوق شامل پیت زباله بوده و ورودی آن ریجکت موجود در مجتمع پردازش آرادکوه حاصل چند سال تلنبار پردازش وجداسازی پسماند خانگی شهر تهران، ساختمان اداری، ساختمان تجهیزات، تصفیه خانه، دودکش و غیره می باشد. فرآیند تولید برق بدین صورت خواهد بود که ریجکت پس از ورود به پیت ورودی زباله، وارد کوره میشود تا در دمای 800 الی 1200 درجه سانتیگراد سوزانده شود سپس این حرارت به بویلرها منتقل و تبدیل به بخار آب گردیده و این بخار به سمت توربین ها و ژنراتور جهت تولید برق هدایت می گردد. در پایان شایان ذکر است که جهت کنترل آلایندگی نیز از سیستم های بک فیلتر و برج اسکرابر استفاده خواهد شد.
مجتمع پردازش و بازیافت زباله آراد کوه کهریزک  32

مرکز بازیافت زباله "آرادکوه" کهریزک

مجتمع پردازش و بازیافت زباله آرادکوه کهریزک در کیلومتر 23 جاده قدیم تهران – قم و در جنوب کهریزک واقع شده است. این مرکز روزانه به طور متوسط 8000 تن انواع پسماندهای مختلف از منابع مختلف تولید همچون مناطق 22 گانه، شهرک و شهرهای اطراف، مراکز بهداشتی و درمانی، لجن و سرشاخه و ... جهت امحا و دفع به این مرکز ارسال می شود. کمیت پسماندهای ورودی به این مجتمع درابتدا در سامانه مرکزی توزین ثبت و بسته به کیفیت و کمیت و منابع تولید پسماندها به واحد های پردازش و یا مرکز دفن موجود ارسال می شود. در حال حاضر تاسیسات مختلفی در خصوص دفع و بازیافت پسماندهای شهر تهران در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند که از آن جمله می توان به واحد های پردازش، سایت هوادهی تولید کمپوست، واحد های پالایش کمپوست، سامانه ریجکت سوز و واحد تصفیه خانه شیرابه اشاره کرد.