نشست خبری دهمین کنگره بین المللی سلامت در حوادث و بلایا 19

نشست خبری دهمین کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا

نشست خبری دهمین کنگره بین‌المللی سلامت در حوادث و بلایا با حضور جلیل عرب خردمند، رئیس کنگره، علی نصیری، دبیر علمی کنگره، عیسی مالمیر، دبیر اجرایی کنگره و جمعی از اصحاب رسانه، بعد از ظهر روز دوشنبه ۲۸ آبان‌ماه در سالن سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران برگزار شد.
بزرگداشت روز مدیریت حوادث و بلایا در هفته سلامت 46

بزرگداشت روز مدیریت حوادث و بلایا در هفته سلامت

آئین نکوداشت روز مدیریت حوادث و بلایا در هفته ملی سلامت، دوشنبه 19 اردیبهشت ماه 1401 از سوی سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با حضور جمعی از مدیران شهری، روسای سازمان های عضو ستاد مدیریت بحران شهر تهران و شخصیت های علمی – آموزشی این حوزه برگزار شد.
مراسم بزرگداشت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی 30

مراسم بزرگداشت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی

مراسم بزرگداشت روز ملی ایمنی در برابر زلزله و کاهش اثرات بلایای طبیعی ظهر روز یکشنبه پنجم دی ماه 1400 با حضور علی نصیری سرپرست سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران، مهدی داوری مدیر عامل سازمان آتش نشانی شهر تهران، یحیی صالح طبری رئیس اورژانس تهران، شاهین فتحی مدیر عامل جمعیت هلال احمر استان تهران، شهردار منطقه 19 و جمعی از مدیران شهری در مرکز مدیریت بحران بوستان ولایت برگزار شد.
داوطلبان سرخ پوش  7

داوطلبان سرخ پوش

آسایش، امنیت، رفاه و هزاران واژه این چنینی سهم همگان است؛ اما هستند کسانی که یک قرن است رفاه و امنیت خود را وقف دیگران کرده اند. حادثه های انسانی، بلایای طبیعی، ایام تعطیل و... زندگی را برای آنها متفاوت کرده است. از جان خود می گذرند تا سنگینی آوارها را از دوش ما بردارند. تا آسیب سیلاب ها را کم کنند. تا در حوادث جاده ها غم و اندود را بزدایند.آنها داوطلبان سرخ پوشی هستد که خدمت به دیگران را با شیوه دیگر به نمایش گذاشته اند؛ خدمت زیر هلال سرخ
سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران 7

سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران

در خرداد سال 1383 مرکز پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران با اساسنامه‌ای مشتمل بر 24 ماده و 18 تبصره به سازمان پیشگیری و مدیریت بحران شهر تهران ارتقاء یافت. ایران با توجه به موقعیت جغرافیایی و زمین‌شناسی از جمله ده کشور سانحه‌خیز جهان به شمار می‌آید و همواره بر اثر بروز سوانحی چون سیل، زلزله، خشکسالی و غیره، خسارات جانی و مالی قابل توجهی به کشور وارد آمده است. از همین رو سال‌هاست راه‌های کاهش اثرات سوانح طبیعی در کشور مورد توجه قرار گرفته است و تلاش می‌شود تا همگام با تجربه‌های جهانی در این حوزه، شاخص ایمنی و آمادگی در برابر سوانح طبیعی ارتقاء یابد در این میان، برنامه‌ریزی برای پیشگیری و افزایش آمادگی در برابر سوانح در شهر تهران به عنوان مرکز فعالیت‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور از اهمیت زیادی برخوردار است. شهرداری تهران ملزم به تشکیل ستاد مدیریت بحران شهر تهران با هدف هماهنگی امور مربوط به مراحل مدیریت بحران (پیشگیری، آمادگی،‌ مقابله و بازسازی) شد و تمامی دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌های مستقر در شهرتهران موظف شدند با این ستاد همکاری نمایند همچنین براساس مصوبه کمیته ملی کاهش اثرات بلایای طبیعی شهردار تهران از سوی وزیر کشور به عنوان رئیس ستاد مدیریت بحران شهر تهران منصوب شد. از سوی دیگر با توجه به این که مرکز مطالعات زلزله و محیط زیست شهرداری تهران با همکاری آژانس همکاری‌های بین‌المللی ژاپن (جایکا) طرح ریز پهنه‌بندی لرزه‌ای شهر تهران را در دست انجام داشت، به تدریج زمینه همکاری، تعامل و ادغام دو مجموعه دبیرخانه طرح جامع مدیریت بحران شهر تهران و مرکز مطالعات زلزله و محیط زیست شهر تهران، فراهم شد.