بازدید از آخرین وضعیت بهسازی روکش آسفالت آزادگان 17

بازدید از آخرین وضعیت بهسازی روکش آسفالت آزادگان

بازدید از آخرین وضعیت بهسازی روکش آسفالت محور بزرگراه آزادگان ظهر پنجشنبه 30 شهریور ماه با حضور هادی حق‌بین معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران، مهدی صداقتی سرپرست سازمان مهندسی و عمران شهر تهران و سرهنگ سید ابوالفضل موسوی‌پور جانشین پلیس راهور تهران بزرگ انجام شد.
رسانه جدید

به وقت خدمت؛ 306.5 فارنهایت

یکی از کلان پروژه‌های شهرداری تهران، افزایش میزان تولید آسفالت و به‌سازی هرچه سریع‌تر آسفالت معابر و مسیرهای بزرگراهی پایتخت است که برای خدمت‌رسانی به شهروندان شریف تهرانی انجام می‌گیرد.
نشست مدیران روابط‌عمومی معاونت‌ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران 21

نشست مدیران روابط‌عمومی معاونت‌ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران

نشست مدیران روابط‌عمومی معاونت‌ها و مناطق ۲۲ گانه شهرداری تهران، با حضور عبدالمطهر محمدخانی، رئیس مرکز ارتباطات و امور بین‌الملل شهرداری تهران، پیرامون نهضت آسفالت سال ۱۴۰۲ در پایتخت برگزار شد.
آیین افتتاح کارخانه آسفالت غرب 1

آیین افتتاح کارخانه آسفالت غرب

در شصتمین رویداد امید و افتخار، کارخانه آسفالت غرب با حضور علیرضا زاکانی، شهردار تهران، عباس شعبانی، معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران و جمعی از مدیران شهری، امروز شنبه ۱۰ تیرماه افتتاح شد.
عملیات آسفالت‌ریزی در پایتخت 2

به وقت خدمت؛ عملیات آسفالت‌ریزی در پایتخت

در ساعاتی از شب که تردد در معابر شهر تهران پس از یکروز شلوغ و پر ازدحام به حداقل میرسد، عملیات آسفالت‌ریزی در اتوبان‌ها و معابر پایتخت آغاز می شود و تا بامداد ادامه دارد.
بازدید اصحاب رسانه از پروژه های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران 33

بازدید اصحاب رسانه از پروژه‌های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران

صبح دوشنبه ۲۵ اردیبهشت‌ماه، اصحاب رسانه از آسفالت‌ریزی در اتوبان آزادگان، پروژه احداث زیرگذر تقاطع بلوار کوهک با تقاطع بزرگراه شهید همدانی و پروژه احداث بزرگراه شهید بروجردی بازدید کردند.
بازدید اصحاب رسانه از پروژه های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران 41

بازدید اصحاب رسانه از پروژه های معاونت فنی و عمرانی شهرداری تهران

صبح دوشنبه 7 آذر ماه 1401 اصحاب رسانه از کارگاه ساخت بزرگراه شهید بروجردی و کارخانجات تولید آسفالت 9-7-6 شهرداری تهران بازدید کردند.
طرح خدمت؛ عملیات تراش و روکش آسفالت منطقه 17

به وقت خدمت؛ عملیات تراش و روکش آسفالت منطقه 17

بامداد شب گذشته رضا شنگی شهردار منطقه ۱۷ به همراه معاونین منطقه و جمعی از مدیران شهری از سطح نواحی سه‌گانه در پروژه آسفالت‌تراش و روکش بازدید کردند.
عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در سطح منطقه ۱۷

عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در منطقه ۱۷

عملیات تراش و روکش مکانیزه آسفالت در سطح معابر نواحی سه گانه منطقه ۱۷ که از اواسط تیرماه آغاز شده، به صورت شبانه روزی در حال انجام است و به زودی به اتمام خواهد رسید.
توزیع 5 هزار تن آسفالت در معابر منطقه دوازده 10

توزیع 5 هزار تن آسفالت در معابر منطقه دوازده

عملیات تراش و روکش آسفالت و لکه گیری در راستای تسهیل در تردد وسایل نقلیه و بهبود کیفیت زندگی شهروندان با تناژی بالغ بر 5 هزار تن و با مساحت 36 هزار متر مربع در معابر اصلی و فرعی منطقه 12 از جمله خیابان لاله زار شمالی، خیابان آبشار، خیابان خیام انجام شد.
شهرنگار؛ حوالی میدان امام خمینی(ره) 11

شهرنگار؛ حوالی میدان امام خمینی(ره)

میدان امام خمینی(ره) یا میدان توپخانه،میدان سپه نام میدانی تاریخی واقع در مرکز تهران در محدوده منطقه 12 شهرداری تهران قرار دارد. کار احداث میدان توپخانه در سال ۱۲۸۴ هجری قمری، و به دستور میرزاتقی‌خان امیرکبیر آغاز شد. پیش از آن و از زمان فتحعلی‌شاه، این بیابان به محل استقرار توپ‌ها و توپچی‌ها اختصاص داشت. معمار میدان محمدابراهیم‌خان آذربایجانی (دایی کامران‌میرزا) بود. کار ساخت میدان ده سال به طول انجامید و در سال ۱۲۹۴ قمری به دستور اعتمادالسلطنه خاتمه یافت. این میدان از نخستین گذرگاه‌های تهران است که سنگفرش و بعدها آسفالت شده‌است. میدان توپخانه از گذشته‌های دور مرکز حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و همچنین محل تجمعات اعتراضی و اعدام برخی از محکومان معروف بوده‌است. در دوره مشروطه این میدان به دلیل نزدیکی به ارک سلطنتی و نیز میدان بهارستان بارها محل تجمع مخالفین مشروطه بود از مهمترین اعدام‌های صورت گرفته در این میدان می‌توان به اعدام شیخ فضل‌الله نوری، نایب حسین کاشی و اصغر قاتل اشاره نمود. این میدان محل تقاطع خیابان‌های اصلی و کلیدی شهر تهران است، به گونه‌ای که خیابان‌های لاله‌زار و فردوسی، به‌ترتیب از شمال شرق و شمال غرب؛ از غرب خیابان امام‌خمینی (خیابان سپه)؛ از شرق، خیابان امیرکبیر (چراغ برق)؛ خیابان‌های باب‌همایون، و ناصرخسرو به‌ترتیب از جنوب غرب، و جنوب شرق، به این میدان می‌پیوندند.
نشست چهار راه مولوی 14

نشست چهار راه مولوی

در پی نشست خفیف آسفالت در محدوده تقاطع دو خیابان مصطفی خمینی و مولوی، این دو خیابان مسدود شدند تا عوامل شهرداری با بررسی علت حادثه اقدامات خود برای رفع این مشکل را انجام دهند.
روستای وردیج 12

روستای وردیج

آدمک های سنگی در چند کیلومتری پایتخت انتهای اتوبان خرازی و کمی بعدتر از گدشتن از دریاچه چیتگر بعد از منطقه ای معروف به پژوهشگده، جاده ای آسفالته، کوهستانی و پر پیچ‌ وخمی وجود دارد که ساختار آن مانند جاده امامزاده داوود است. این مسیر زیبا در امتداد رودخانه‌ای که در دره‌ای تنگ و عمیق در سمت غرب دره کن جریان دارد، به روستای وردیج می رسد. در روستای وردیج صخره هایی شگفت انگیزی قرار دارد که دیدنی ترین تابلوی سنگتراشی طبیعت به شمار می رود. روستایی که در گوشه و کنار آن هنرنمایی طبیعت در فرسایش سنگ ها و خلق مجسمه های بادساخته به چشم می خورد. روستای کوچک و سرسبزیی به نام وردیج، از توابع کن!
روستای ارواح سنگی 38

روستای ارواح سنگی

وردیج؛ روستای ارواح سنگی،بالاتر از محله وردآورد تهران، جاده آسفالته و کوهستانی پر پیچ‌وخمی وجود دارد که ساختار آن مانند جاده امامزاده داوود است. این مسیر زیبا در امتداد رودخانه‌ای که در دره‌ای تنگ و عمیق در سمت غرب دره کن جریان دارد، روستاهای وردیج و واریش جزو بخش کن و سولقان شهرستان تهران و به تازگی جزو منطقه ۲۲ شهری تهران هستند. به روستای وردیج و پس از آن به واریش منتهی می‌شود.اگر وارد روستای وردیج نشوید و از آن عبور کنید به منطقه‌ای می‌رسید که به دامنه ارواح سنگی یا آدمک‌جیان شهرت دارد. سنگ‌هایی که با اشکال خاص خود منظره جالبی را به نمایش گذاشته‌اند. این شکل‌ها بیش از هر چیز جمجمه انسان و بدن جانوران وحشی را به خود گرفته‌اند .علم زمین‌شناسی به وجود آمدن این اشکال را ناشی از نوع خاصی از فرسایش بادی، به نام هوازگی، می‌دانند که یک نمونه کم‌نظیر و دیدنی را از تغییرات بافت زمین را به تصویر کشیده است.
امامزاده داوود 21

امامزاده داوود

امامزاده داوود یکی از مکان های زیارتی شهر تهران بوده که در میان دره های سبز، در ۶ کیلومتری توچال و ۱۵ کیلومتری فرحزاد واقع شده است. بقعه امامزاده داوود در دوران صفویه ساخته شدو در دوران فتحعلی شاه توسعه یافته‌است. آرامگاه امامزاده داوود واقع در شمال غرب تهران و در انتهای جاده امام زاده داوود در بخش کَن و در ارتفاع ۲۶۰۰ متری از سطح دریا می‌باشد. جاده امامزاده داوود در بخش کن از آبشار هریاس آغاز شده و پس از گذشتن از روستای سولقان وسپری کردن مسافتی به طول ۲۵ کیلومتر به امام زاده داوود می‌رسد. اما مسیر دیگری که برای رسیدن به امامزاده داوود وجود دارد، مسیری است که از کنار دره فرحزاد گذشته و بعد از طی مسافتی به طول ۱۵ کیلومتر به امامزاده داوود می‌رسد. البته این مسیر، مسیر کوهپیمایی بوده و فاقد جاده آسفالته می‌باشد.
عملیات آسفالت ریزی در ناحیه یک منظقه هفت‎ 5

عملیات آسفالت ریزی در ناحیه یک منظقه هفت‎

عملیات آسفالت ریزی در ناحیه یک منظقه هفت‎ انجام شد.
یک شب با شهردار شب تهران 1

یک شب با شهردار شب تهران

شهردار شب تهران، آرش ظفری معاون روابط عمومی و مرکز ارتباطات شهرداری تهران با حضور در مناطق شهرداری 15 ، 16 و 11 بر روند اطقا حریق و مراحل آسفالت ریزی و خدمات شهری و اسکان کارگران سرکشی کردند.
میدان امام خمینی(ره) 23

میدان امام خمینی(ره)

میدان امام خمینی یا میدان توپخانه،میدان سپه نام میدانی تاریخی واقع در مرکز تهران در محدوده منطقه 12 شهرداری تهران قرار دارد. کار احداث میدان توپخانه در سال ۱۲۸۴ هجری قمری، و به دستور میرزاتقی‌خان امیرکبیر آغاز شد. پیش از آن و از زمان فتحعلی‌شاه، این بیابان به محل استقرار توپ‌ها و توپچی‌ها اختصاص داشت. معمار میدان محمدابراهیم‌خان آذربایجانی (دایی کامران‌میرزا) بود. کار ساخت میدان ده سال به طول انجامید و در سال ۱۲۹۴ قمری به دستور اعتمادالسلطنه خاتمه یافت. این میدان از نخستین گذرگاه‌های تهران است که سنگفرش و بعدها آسفالت شده‌است. میدان توپخانه از گذشته‌های دور مرکز حمل و نقل و ترافیک شهر تهران و همچنین محل تجمعات اعتراضی و اعدام برخی از محکومان معروف بوده‌است. در دوره مشروطه این میدان به دلیل نزدیکی به ارک سلطنتی و نیز میدان بهارستان بارها محل تجمع مخالفین مشروطه بود از مهمترین اعدام‌های صورت گرفته در این میدان می‌توان به اعدام شیخ فضل‌الله نوری، نایب حسین کاشی و اصغر قاتل اشاره نمود. این میدان محل تقاطع خیابان‌های اصلی و کلیدی شهر تهران است، به گونه‌ای که خیابان‌های لاله‌زار و فردوسی، به‌ترتیب از شمال شرق و شمال غرب؛ از غرب خیابان امام‌خمینی (خیابان سپه)؛ از شرق، خیابان امیرکبیر (چراغ برق)؛ خیابان‌های باب‌همایون، و ناصرخسرو به‌ترتیب از جنوب غرب، و جنوب شرق، به این میدان می‌پیوندند.