خرید نان سالم ۱۱ دی ۱۳۹۸ ایرانی ها با مصرف سالانه ۱۶۰ کیلوگرم نان، "نان خورترین" مردم دنیا هستند. ۹۰% نان مصرفی ما را نان های سنتی تشکیل می دهند که متاسفانه در سال های اخیر مصرف جوش شیرین و جوهر قند در نان به طرز خطرناکی زیاد شده است. طبق آمار وزارت بهداشت ۴۵% از بیماری های گوارشی در ایران مرتبط به نان های حاوی جوش شیرین و جوهر قند است. متاسفانه نانواها به دلیل "ور آمدن" سریع خمیر و نرمی کاذب از جوش شیرین استفاده می کنند. جوش شیرین محیط معده را از حالت اسیدی به قلیایی تغییر داده و اجازه عبور بسیاری از میکروب ها (که در حالت عادی و اسیدی معده از بین می روند) را به سیستم گوارشی مان می دهد. از طرف دیگر استفاده از جوهر قند برای سفیدی نان به طرز مرموزی رو به افزایش است. طبق تحقیقات صورت گرفته سرطان زا بودن جوهر قند قطعی است. فراموش نکنید نان سالم کاملاً پخته و برشته است و نباید سوخته باشد. از قرار دادن نان داغ در کیسه نایلونی جدا خودداری کنید چون فرایند بیات شدن نان را سریعتر کرده و باعث ایجاد کپک در نان میشود و همچنین قرار دادن نان های داغ روی هم، باعث کپک زدگی، بیات شدن و فساد زود هنگام نان می شود. از خوردن نان سبوس دار و حجیم غافل نشوید. قبل از سرد شدن کامل، نان ها را دسته نکنید. اگر تصمیم به نگه داری طولانی مدت نان دارید باید قبل از قرار دادن نان داخل فریزر آن را خنک کنید سپس در کیسه تمیز قرار دهید و داخل فریزر بگذارید. احمد آقاسیانی https://www.tehranpicture.ir/u/62i